5 krachtige Anavar-stapels voor vetverlies en spiertoename

Anavar is een zeer populaire steroïde onder bodybuilders (zowel mannen als vrouwen) vanwege de spierversterkende en vetverbrandende effecten. Veel bodybuilders stapelen het ook en enkele van de populairste Anavar-stacks zijn bijvoorbeeld Anavar en Testeron, Anavar en Winstrol, Anavar en Clenbuterol, Anavar en Trenbolon en Anavar en Dianabol.

Dit artikel neemt de voordelen, bijwerkingen en dosering van deze stacks met je door.

anavar stapels

Anavar stapels

Hoewel Anavar een steroïde is dat als zelfstandig product kan worden gebruikt, wordt het vaak gecombineerd met andere steroïden om kracht, spiergroei en vetverbranding te maximaliseren. Hier zijn enkele van de meest populaire en krachtige Anavar Stacks:

Anavar en testosteron stack

Zowel Anavar als Testosteron behoren tot de best verdragen anabole steroïden die door bodybuilders worden gebruikt. Het beste aan deze stack is dat de bijwerkingen heel beheersbaar zijn als beide anabolen in gematigde doseringen worden gebruikt.

De gelijkenis tussen de twee houdt hier niet op.

Zowel Testosteron als Anavar zijn door de FDA goedgekeurde medicijnen die een zekere mate van veiligheid bieden als ze onder medisch toezicht worden gebruikt.

TestosteronFunctie
VetverliesVersnelt onderhuids vetverlies
SpiertoenameVerhoogt spierhypertrofie (Anavar testosteron stack kan gemakkelijk maken dat je 25-30 pond krijgt wanneer het in gematigde doseringen wordt genomen)
Does it AromatizeJA! Testosteron aromatiseert snel en dit kan leiden tot tijdelijke waterwinsten. Als je dus een geripte of droge look wilt krijgen, moet je op zoek gaan naar een andere Anavar Stack.

Testosteron is een van de krachtigste bulking steroïden en verhoogt de spierhypertrofie enorm. Het kan wedijveren met sommige van de meest krachtige bulking steroïden zoals Dianabol, enz.

Wie moet deze stack niet gebruiken?

Degenen die een geript lichaam willen krijgen.

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden is dat testosteron aromatiseert gemakkelijk in oestrogeen resulteert in overmatig vasthouden van water. Dit heeft de neiging om het vochtafdrijvende effect van Anavar tegen te gaan. Met andere woorden, als je een geript en versnipperd lichaam wilt, dan is deze stack niet de beste keuze voor jou.

Degenen die op zoek zijn naar een orale stack.

Testosteron is een injecteerbare steroïde terwijl Anavar oraal wordt ingenomen. Als je iemand bent die bang is voor naalden dan is deze stack niet voor jou.

Niet voor vrouwen

Testosteron kan leiden tot virilisatie bij vrouwen. Hoewel Anavar geschikt is voor vrouwen in lage en gemiddelde doseringen, kan de combinatie met testosteron de kans op virilisatie vergroten, waardoor het ongeschikt is voor vrouwen.

Dosering van Anavar en testosteron voor beginners

WeekTestosteronAnavar
1e en 2e week 200mg per week15mg per dag
3e 300mg per week 15mg per dag
4e en 5e week 300mg per week 20mg per dag
6e week 350mg per week 20mg per dag
7e week 350 mg per week XX

Dit is een Anavar Testosteron cyclus die geschikt is voor beginners die willen goede resultaten te krijgen terwijl het houden van de bijwerkingen op het minimum mogelijk. Ik moet hier vermelden dat de dosering een zeer belangrijke rol speelt in het houden van de bijwerkingen laag. Het verhogen van de bovengenoemde dosering kan leiden tot dramatische veranderingen in je lipidenprofiel uiteindelijk resulterend in een verhoogd risico op myocardinfarct.

Anavar en testosteron stack voor tussenpersonen

WeekTestosteronAnavar
1e week 200mg20mg per dag
2e tot 5e week400mg20mg per dag
6e tot 8e week500mg20mg per dag
9e week500mgXX
10e week200mgXX

Dit is een cyclus die si geschikt voor tussenliggende bodybuilders die eerder hebben gebruikt zowel Testosteron en Anavar als standalone steroïden. De bovenstaande cyclus is voor 10 weken en de maximale Testosteron dosering wordt verhoogd tot 500 mg per week.

Hoewel deze doseringen zijn niet agressief hoog en de meeste ervaren bodybuilders moeten niet zien een aanzienlijke stijging van hun bloeddruk wanneer op deze cyclus. Het is echter nog steeds belangrijk dat u uw bloeddruk in de loop van de cyclus controleren.

Als je wallen in je tepels merkt dan moet je beginnen met een SERM zoals Nolvadex om oestrogene activiteit in de borstklieren te remmen. Dit is belangrijk om gynaecomastie te voorkomen.

Legaal Anavar Alternatief

Anvarol new

Anvarol is het best beoordeelde legale Anavar-alternatief dat alle voordelen van Anavar nabootst zonder de negatieve bijwerkingen.

Anvarol wordt gemaakt in een door de FDA goedgekeurd laboratorium in de VS en kan zonder recept online worden gekocht.

Het vergroot niet alleen de vetvrije spiermassa in het lichaam, maar helpt ook overtollig vet te verbranden (zowel onderhuids als visceraal). Dit niet alleen, het is ook uitzonderlijk effectief in het vergroten van kracht.

Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en wordt geleverd met een volledige niet-goed-geld-terug garantie. Het kan ook worden gestapeld met andere legale steroïden van Crazy Bulk. Klik op de knop hieronder om mijn volledige Anvarol review te lezen:

Anavar en Winstrol stack

Zonder twijfel is de Anavar en Winstrol stack de meest krachtige stack voor het snijden waarmee je uitzonderlijke resultaten kunt behalen. Winstrol is vergelijkbaar met Anavar als het gaat om het veranderen van je lichaamssamenstelling.

Winstrol is echter krachtiger dan Anavar en kan ook veel bijwerkingen hebben. Winstrol kan je helpen betere snijresultaten te krijgen, maar het verhoogt ook het risico op bijwerkingen.

Net als Anavar aromatiseert Winstrol niet. Dit betekent dat het geweldig is voor het verbeteren van de vasculariteit en het maken van spierstrepen meer prominent. Het is niet meer dan logisch dat het dus de spierdefinitie kan verbeteren, waardoor je lichaam er droog en geript uitziet.

Het is de moeite waard om in gedachten te houden dat zowel Anavar als Winstrol effectief zijn in het uitputten van extracellulaire waterretentie.

Meestal nemen bodybuilders Anavar of Winstrol. Er zijn echter ook mensen die ze samen gebruiken om zo geript en geshredderd mogelijk te worden.

Wanneer Anavar wordt gebruikt als een standalone product, zijn de resultaten relatief minder effectief dan met Winstrol (als standalone), voor zover het snijden betreft.

Anavar alleen kan je echter helpen vollere spieren te krijgen in vergelijking met Winstrol als standalone product.

anavar stapels

De belangrijkste keerzijde van deze stack is dat het kan leiden tot enorme schommelingen in je LDL/HDL-cholesterol en AST/ALT leverenzymen. Deze stack kan dus slecht zijn voor zowel je hart als je lever. Hoewel Anavar een milde steroïde is als het gaat om bijwerkingen, heeft het stapelen met Winstrol de neiging om grotere toxiciteit in je lichaam te creëren wat resulteert in harde bijwerkingen.

Anavar en Winstrol stack voor mannen

Deze stack hieronder wordt niet aanbevolen voor vrouwen. Dit komt omdat Winstrol is een hardere verbinding en kan leiden tot virilization bij vrouwen.

WeekWinstrolAnavar
1e en 2e week 20mg per dag 15mg per dag
3e week25mg per dag 15mg per dag
4e tot 6e week25mg per dag 20mg per dag
  • Dit is een stack die alleen moet worden genomen door intermediaire gebruikers omdat Winstrol een harde verbinding is. Deze stack is niet voor first-timers of beginners die geen eerdere ervaring met steroïden.
  • Het kan leiden tot snelle vet verlies en is uitstekend voor een snijden cyclus.
  • Deze stack kan ook leiden tot vetvrije spierwinsten binnen het bereik van 10-20 pond.

Anavar en Winstrol Stack voor vrouwen

WeekWinstrolAnavar
1e week 5mg per dag 5mg per dag
2e tot 6e week5mg per dag 10mg per dag

Winstrol is een steroïde die niet mag worden gebruikt door vrouwen omdat het kan leiden tot virilization. Dat gezegd hebbende, de enige manier waarop een vrouw het kan gebruiken is door het nemen van het in zeer kleine hoeveelheden.

Als een vrouw is op een Anavar-only cyclus en wil vet verlies te nemen naar een ander niveau, kan het toevoegen van Winstrol helpen bereiken dat doel. De combinatie van deze twee steroïden kan ook haar winst magere spiermassa.

Het probleem is echter dat het consumeren van Winstrol of Anavar in hogere doseringen de kans op virilization kan verhogen. Dus tenzij je aan wedstrijden meedoet en daarvoor je vrouwelijkheid op het spel wilt zetten, zou ik het gebruik van deze stack niet aanraden.

Anavar en Clenbuterol Stack

Clenbuterol is geen steroïde maar een β2-adrenoceptoragonist. Er is echter geen twijfel als het gaat om zijn vetverbrandende effecten. In feite wordt het beschouwd als een van de krachtigste vetverbranders die je in handen kunt krijgen.

Vanwege de krachtige effecten op lipolyse (vetverlies) in combinatie met Anavar, is dit een stapeling die je kan helpen geweldige snijresultaten te behalen.

Een van de meest voorkomende problemen met het combineren van steroïden is dat ze bijwerkingen kunnen verergeren. Er is een verhoogde kans op het stilvallen van testosteron, samen met een gevaarlijke stijging van leverenzymen en bloeddruk.

Niet alleen dit, bepaalde anabolen kunnen ook leiden tot gynaecomastie en andere androgene bijwerkingen zoals acne, vette huid, haaruitval en prostaatvergroting.

Dat gezegd hebbende, Clenbuterol niet leiden tot een van de bovenstaande bijwerkingen en dit is de reden waarom het combineren met Anavar is een soort van een verstandige keuze voor zowel mannen als vrouwen. Het beste deel is dat het niet eens virilization veroorzaken bij vrouwen (omdat het niet een steroïde).

Terwijl Clenbuterol is uitzonderlijk effectief in termen van vet verlies, kan het niet veel doen in termen van spiertoename. Zo kan deze stack ook worden gebruikt voor een cutting cyclus.

Echter, het grootste probleem met Clenbuterol is dat het lijkt te werken door het stimuleren van het CZS of centrale zenuwstelsel en dit kan leiden tot een nogal snelle hartslag en kan resulteren in hartritmestoornissen.

Anavar en Clenbuterol Stack voor mannen

Dag Clenbuterol Anavar
1-320mcg20 mg
4-630mcg20 mg
7-940mcg20 mg
10-1250mcg20 mg
13-1560mcg20 mg
16-1870mcg20 mg
19-2180mcg20 mg
22-2490mcg20 mg
25-27100mcg20 mg
28-30110mcg20 mg
31xx20 mg

Anavar en Clenbuterol Stack voor vrouwen

DagClenbuterolAnavar
1-320mcg5mg
4-630mcg5mg
7-940mcg10mg
10-1250mcg10mg
13-1560mcg10mg
16-1870mcg10mg
19-2180mcg10mg
22-2490mcg10mg
25-27100mcg10mg
28-30110mcg10mg

Anavar en Trenbolone Stack

Anavar en Trenbolone zijn, in vergelijking, twee steroïden die polen uit elkaar in termen van potentie en bijwerkingen.

Anavar is een orale steroïde die wordt verondersteld vrij mild te zijn in termen van bijwerkingen. Trenbolon, aan de andere kant, is een zeer giftige injecteerbare steroïde.

Wat het ook betekent is dat terwijl Anavar kan worden genomen door beginners, de Trenbolone cyclus kan alleen worden gebruikt door gevorderde bodybuilders die gewend zijn aan het nemen van steroïden en andere anabolen.

Toch worden Anavar en Trenbolone soms samen gestapeld tijdens het snijden cycli.

Wat betreft de resultaten of voordelen lijken zowel Anavar als Trenbolone vergelijkbare eigenschappen te bezitten, waaronder vetvrije spierversterking en vetverbranding. Bovendien hebben beide steroïden diuretische effecten.

Echter, Trenbolone is veel krachtiger dan Anavar en stapelen beide samen kan u helpen veel betere resultaten dan met Anavar alleen.

Maar de keerzijde is dat deze stack ook de bijwerkingen-vriendelijke aard van Anavar zal verminderen.

Trenbolon zal niet alleen het LDL-cholesterol aanzienlijk verhogen, maar het zal ook resulteren in een bijna volledige uitschakeling van testosteron.

De onderstaande stack is niet geschikt voor vrouwen omdat trenbolon kan leiden tot virilisatie.

WeekAnavarTrenbolon
1e tot 4e week 20mg per dag 150mg
5e tot 8e week 20mg per dag 225mg

Deze cyclus mag niet worden gebruikt door beginners en is alleen voor geavanceerde bodybuilders met eerdere ervaring met steroïden sinds Trenbolone is zeer giftig.

Anavar en Dianabol Stack

Dit lijkt een nogal vreemde stack omdat Anavar is in wezen een snijden steroïde terwijl Dianabol is uit en uit een ballaststoffen of een natte steroïde die bekend staat om het vasthouden van water in het lichaam veroorzaken.

Niet alleen dit, Anavar is bekend dat visceraal vet te verminderen terwijl Dianabol verhoogt visceraal vet in je lichaam.

Het interessante deel is echter dat het combineren van deze twee steroïden in een cyclus kan werken voor bodybuilders die willen spiermassa te krijgen terwijl het houden van vet winsten op het absolute minimum.

Het extra voordeel is dat Anavar kan helpen verminderen het opgeblazen gevoel en wallen die komen samen met Dianabol als gevolg van het vasthouden van water.

Met andere woorden, Anavar zal u meer esthetische bulking ervaring op Dianabol.

Deze stack zal echter waarschijnlijk resulteren in een verhoogd LDL-cholesterol en leverenzymen. Niet alleen dit, het kan ook resulteren in testosteron onderdrukking als gevolg van Dianabol.

Omdat beide middelen oraal worden ingenomen, zijn er geen pijnlijke injecties of naalden nodig. Dit is geweldig voor degenen die injecties willen vermijden.

Een van de meest voorkomende oplichterspraktijken op de grijze markt is dat de meeste Anavar producten Dianabol bevatten omdat Anavar schandalig duur is. Dus, als je uiteindelijk het kopen van een bunked product, zul je niet ervaren typische Anavar voordelen zoals het verbranden van visceraal vet en de eliminatie van het vasthouden van water. Aan de andere kant zul je waarschijnlijk wel een verdere toename van beide ervaren (vanwege de bunked Anavar en Dianabol in de stack).

Bovendien moet ik hier vermelden dat deze stack niet voor vrouwen is omdat Dianabol leidt tot zeer snelle virilisatie.

WeekDianabolAnavar
1e tot 3e 20mg per dag15mg per dag
4e tot 6e 20mg per dag 20mg per dag

Omdat zowel Anavar als Dianabol oraal worden ingenomen, is het waarschijnlijk dat ze de lever belasten, wat resulteert in een piek in de AST/ALT-enzymspiegels in je lichaam, wat wijst op levertoxiciteit. Met andere woorden, deze stack zal waarschijnlijk aanzienlijke leverschade veroorzaken.

Als je ziet dat je tepels opgezwollen raken, moet je onmiddellijk beginnen met een SERM zoals Nolvadex om gynaecomastie te voorkomen.

Conclusie

Anavar is een mild steroïde vanwege de beheersbare bijwerkingen. Zoals hierboven vermeld, kan het worden gestapeld met snijden steroïden zoals Winstrol en Trenbolobe om hun effecten te versterken. Tegelijkertijd kan het ook worden gestapeld met Dianabol om te zorgen voor spiertoename terwijl het beperken van vet winsten.

Echter, het combineren van Anavar met een steroïde zal waarschijnlijk invloed hebben op de bijwerkingen-vriendelijke aard ervan. Ik zou aanraden dat je een legaal Anavar-alternatief (zoals Anvarol van Crazy Bulk hierboven vermeld) een kans geeft om alle voordelen van Anavar te ervaren zonder bijwerkingen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *