Anavar resultaten en voor en na foto’s, video’s

Anavar resultaten zijn onder andere snellere vetverbranding (zowel onderhuids en visceraal), ongelooflijke kracht winsten, geweldige pompen, mager spier winsten, verbeterde vasculariteit, gescheurd en geraspte buikspieren, enz. Dit is een steroïde die kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen en is relatief veiliger dan andere anabolen omdat het minder bijwerkingen heeft (bij gebruik in lage dosering voor een kortere cyclus).

Anavar of Oxandrolon werd in de jaren 60 ontwikkeld als medicijn tegen spieratrofie en wordt nog steeds voorgeschreven aan patiënten met HIV/AIDS. Echter, het trok al snel de aandacht van bodybuilders die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van mager en spiermassa van hoge kwaliteit en Anavar geschikt hun behoeften met zijn anabole en vetverbrandende eigenschappen.

Hoewel Anavar op de lijst van verboden drugs staat, gebruiken veel bodybuilders het nog steeds om betere resultaten uit hun trainingen te halen. Niet alleen dit, het gebruik ervan is wijdverbreid onder veldsporters, sterke mannen en powerlifters die hun kracht en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau willen tillen.

Helaas halen zulke bodybuilders, atleten, powerlifters, etc. het illegaal op de grote markt zonder zeker te zijn van de kwaliteit en effectiviteit van het product. Vaker wel dan niet kopen ze uiteindelijk een slecht product dat mogelijk gevaarlijke ingrediënten bevat met ernstige bijwerkingen tot gevolg.

Een van de beste manieren om dit probleem te omzeilen is door Anavar te kopen, een 100% legaal alternatief zoals Anvarol van Crazy Bulk dat Anavar nabootst zonder de negatieve bijwerkingen.

Dit artikel neemt je mee door de resultaten van Anavar met voor en na foto’s (en Anavarol voor en na foto’s) zodat je weet hoe deze steroïde kan leiden tot een lichaamstransformatie.

Anavar resultaten met voor en na foto’s

Wanneer u een steroïde zoals Anavar, de resultaten die je krijgt afhankelijk van een paar factoren, waaronder:

 • dosering en lengte van de cyclus
 • genetica
 • dieet
 • trainingsroutine

Dat gezegd hebbende, is het niet ongewoon voor beginners of beginnende gebruikers om 10-15 pond spiermassa te winnen terwijl ze 5-7 pond lichaamsvet verliezen binnen een cyclus van 5-6 weken. Hier is een typische voor en na foto van zo’n gebruiker:

Anavar resultaten en voor en na foto's

Hier zijn de Anavar resultaten die hij lijkt te hebben gekregen:

 • Hij ziet er opgekrikt uit en heeft meer spieren gekregen. Zijn deltaspieren en schouders lijken te zijn gegroeid. Zijn armen zijn groter en zijn rug is ook breder.
 • Tegelijkertijd lijkt hij vet te hebben verloren in zijn buik en zijn buikspieren hebben meer definitie gekregen.

De video hieronder laat zien hoe Anavar je lichaam kan transformeren. Het is zeker het bekijken waard. Klik op de video hieronder om meer te weten te komen over Anavar voor en na:

Hier is nog een korte video die de lichaamstransformatie met Anavar laat zien:

Anavar resultaten bij vrouwen

Zoals hierboven vermeld, is Anavar een van de weinige anabolen die door vrouwen kan worden gebruikt. De bijwerkingen van Anavar zijn relatief minder dan bij andere anabolen en vrouwen kunnen het gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor virilisatie.

Hier zie je hoe een typische voor en na foto van Anavar er bij vrouwen uitziet:

Anavar resultaten en voor en na foto's
 • Van deze vrouw is bekend dat ze 5 weken lang 10 mg Anavar per dag heeft genomen.
 • Zoals duidelijk te zien is op de bovenstaande foto’s, heeft ze veel buikvet verloren.
 • Ze lijkt ook een aanzienlijke hoeveelheid magere spieren te hebben gewonnen. Ze is in deze periode 2 kg spieren aangekomen.

Anavar Krachttoename

Een van de meest cruciale factoren die gemakkelijk over het hoofd wordt gezien bij het bekijken van voor-en-na foto’s zoals die hierboven, is de krachttoename die Anavar met zich meebrengt.

Ondanks het feit dat Anavar een krachtige snijsteroïde is, is het ook verbazingwekkend effectief in het verbeteren van kracht.

Dit komt omdat Anavar de neiging heeft om de ATP-opname in de spiercellen te verhogen. ATP staat erom bekend dat het zowel de spierkracht als het uithoudingsvermogen vergroot. Hierdoor kun je waarschijnlijk intensiever trainen en gemakkelijk zwaardere gewichten tillen. Met andere woorden, het kan je helpen om plateaus vrij gemakkelijk te passeren.

Het is niet ongewoon dat beginners 20% meer gewichtheffen als ze Anavar gebruiken. Niet alleen dit, het zal je waarschijnlijk ook meer kracht geven en vermoeidheid uitstellen, zodat je harder en langer kunt trainen in de sportschool.

Een van de problemen die ik hier wil benadrukken is dat Anavar kan leiden tot overmatig pompen, wat soms pijnlijk kan zijn, vooral in de onderrug. Dit is een probleem dat veel jongens ervaren als ze deadliften terwijl ze Anavar gebruiken. De enige manier om dit probleem op te lossen is door meer rust te nemen tussen de sets.

Anavar dosering voor maximale resultaten

Wat mannen betreft, is de optimale dosering binnen het bereik van 15-20 mg / dag van Anavar met de cyclus lengte is maximaal 6 weken.

Als je een lagere dosis dan dit consumeert, zullen de resultaten niet bevredigend of volgens je verwachtingen zijn.

Hoe zit het met een hogere dosis?

Meer dan 20 mg per dag is niet alleen onnodig omdat het niet leidt tot verdere winsten. Integendeel, een hogere dosis verhoogt het risico op bijwerkingen.

Anavar dosering voor vrouwen

Wat vrouwen betreft, moeten ze hun eerste cyclus beginnen met een dosis van 5-10 mg per dag met de cyclus lengte wordt beperkt tot 5 weken.

Een van de protocollen is om 5 mg per dag tijdens de eerste week om het lichaam te laten wennen en vervolgens 10 mg per dag voor nog eens 4 weken.

Als echter de vrouw is een ervaren Anavar gebruiker, kan ze beginnen met 10 mg per dag en ook uitbreiden van de cyclus tot 6 weken.

Woord van voorzichtigheid – Vrouwen moeten niet meer dan 10 mg per dag of verlengen van de cyclus dan 6 weken, omdat het zal het risico van virilization.

Anavar is populair onder vrouwen omdat het geen invloed op hun vrouwelijkheid. Echter, dit is onderworpen aan hen nemen van een kleine dosis voor een kortere cyclus. Meer dan 10 mg per dag gedurende meer dan 6 weken kan de kans op het ontwikkelen van mannelijke kenmerken zoals een diepere stem, lichaamsbeharing, enz. drastisch verhogen. Het kan ook tot clitorale uitbreiding en een vermindering van de borstomvang.

Voor vrouwen, stapelen Anavar met andere snijden steroïden zoals Winstrol is niet een goed idee ook omdat het opnieuw, verhoogt het risico van virilization. Dit is iets dat vrouwen moeten vermijden.

Legaal Anavar alternatief

Een van de beste en zekerste manieren om alle Anavar resultaten te krijgen zonder bang te hoeven zijn voor bijwerkingen is door een natuurlijk en legaal steroïde alternatief te gebruiken zoals Anvarol van Crazy Bulk.

Anvarol

Anvarol bootst Anavar na en kan helpen:

 • je kracht een boost geven
 • zorgen voor geweldige pompen
 • spieren snijden en verharden
 • vorm buikspieren, enz,
 • zonder bijwerkingen.

Het kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt en heeft ongelooflijke gebruikersbeoordelingen en beoordelingen gekregen.

Het kan ook helpen het herstel te versnellen, zodat je dezelfde spiergroep een paar keer per week kunt trainen. Verder kan Anvarol look gestapeld worden met andere legale steroïden van Crazy Bulk voor snellere resultaten. Bovendien wordt Anvarol, in tegenstelling tot andere merken, geleverd met een 60-dagen geld-terug-garantie, zodat je niets op het spel zet!

Hier zijn enkele voor en na foto’s van Anvarol-gebruikers:

blake anvarol
Sheena anvarol

Klik op de knop hieronder om mijn gedetailleerde Anvarol review te lezen:

FAQs

Zijn de resultaten van Anavar blijvend?

Ja! Zolang je hard blijft trainen en op je voeding let, zul je waarschijnlijk de resultaten van een Anavar-cyclus behouden, zelfs als je ermee stopt. Dit in tegenstelling tot andere anabole steroïden die kunnen leiden tot een crash na afloop van de cyclus.

Meestal is er niet veel verandering in de spiergrootte en kracht winsten nadat u stopt met het nemen van Anavar. Wat vetverlies betreft, zijn de resultaten ook blijvend, maar je moet gedisciplineerd blijven met zowel je dieet als je training om de resultaten te behouden. Als je stopt met Anavar en junkfood gaat eten, zullen de resultaten duidelijk afnemen.

Het enige tijdelijke resultaat van Anavar is de waterdistributie. Anavar helpt bij het wegspoelen van extracellulair water, waardoor je er altijd droog en opgepompt uitziet. Als je echter stopt met Anavar, zullen je spieren er niet zo droog en opgepompt uitzien. Maar dit is slechts een kleine verandering in je uiterlijk.

Kan Anavar worden gestapeld voor betere resultaten?

Vrouwen stapelen Anavar over het algemeen niet met een andere steroïde uit angst voor virilisatie. Mannen stapelen het echter vaak met andere anabolen en kunnen ook geweldige resultaten behalen.

Wat je stapelt met Anavar hangt af van je doel.

Als je bijvoorbeeld wilt cutten, kun je Anavar stapelen met Winstrol of Trenbolon. Zowel Winstrol als Trenbolone zijn droge verbindingen die niet aromatiseren. Niet alleen dit, ze staan erom bekend vetverlies te verbeteren terwijl ze de vetvrije spiermassa in het lichaam vergroten. Echter, het stapelen van Anavar met Winstrol of Trenbolone kan de bijwerkingen verergeren.

Vergelijkbare berichten