Tren (trenbolon) cyclus – Complete gids

Tren of Trenbolone gaat aan de leiding als het gaat om krachtige anabole steroïden. Het is de enige steroïde met een anabole en androgene waarde van 500 elk. Wat het betekent is dat een Tren Cycle kan worden gebruikt voor zowel bulking en snijden.

Een Trenbolon cyclus kan u helpen pond en pond mager spier en enorme kracht terwijl het snijden van vet op hetzelfde moment.

Een van de unieke kenmerken van Trenbolone is dat het een “droge” verbinding in tegenstelling tot andere bulksteroïden zoals Dianabol die meestal “nat”. Het zet niet om naar oestrogeen, wat betekent dat er geen waterretentie. Het leidt ook niet tot vetophoping. Dit is de reden waarom het is opgenomen in de lijst van de beste snijden steroïden ook.

Tren (trenbolon) cyclus

Dat gezegd hebbende, is Trenbolone meer populair gebruikt voor ballaststoffen of droge winsten in vergelijking met het verbranden van vet of voor een cyclus snijden.

Tren (Trenbolone) cyclus

Laten we beginnen met uit te vinden waarom Trenbolone werd uitgevonden in de eerste plaats …

Inleiding

Trenbolon was nooit bedoeld voor gebruik door mensen. Het werd gemaakt om de vleesopbrengst van vee te verhogen. Het werd echter al snel populair onder bodybuilders vanwege de anabole effecten, die op zichzelf begonnen te experimenteren omdat ze de effecten op vee zagen. Hoewel deze bodybuilders verbazingwekkende winsten boekten, merkten ze ook harde en vervelende bijwerkingen.

Twee van de meest populaire vormen van Trenbolone omvatten:

 • Trenbolonacetaat en
 • Trenbolon Enanthaat

Hoewel beide in principe dezelfde verbinding zijn, hebben ze verschillende esters. Terwijl Trenbolone Acetaat is opgebouwd uit korte esters, Enanthate is opgebouwd uit langere.

Wat het betekent is dat Trenboloneacetaat waarschijnlijk sneller werkt dan Enanthate en dus zijn cycli waarschijnlijk korter in termen van duur.

Niet alleen dit, Trenbolone Acetaat heeft de neiging om een kortere halfwaardetijd hebben en kan krijgen duidelijk uit je lichaam eerder dan Enanthate.

Ondanks het verschil in hun structuur en halfwaardetijd, beide verbindingen leveren bijna vergelijkbare resultaten post-cycle.

Legale trenbolon – Trenorol van Crazy Bulk

Terwijl Trenbolone veel bijwerkingen heeft, is Trenorol van Crazy Bulk een veilig en 100% legaal alternatief dat je online zonder recept kunt kopen. Het is geformuleerd na jaren van onderzoek en proeven en kan je helpen om binnen een paar maanden vergelijkbare (als van Tren) resultaten te krijgen zonder bijwerkingen. Het is een natuurlijk alternatief dat Trenbolone nabootst en heeft geweldige gebruikersbeoordelingen gekregen.

Trenorol
Trenorol van Crazy Bulk

Specificaties

 • Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk
 • Geen recept nodig
 • Bootst trenbolon na
 • Toename van vetvrije, harde spieren
 • Verbrandt vet
 • Helpt geweldige pompen te krijgen
 • Geen bijwerkingen
 • Zeer geschikt voor zowel bulken als cutten
 • Kan gestapeld worden met andere legale steroïden
 • Volledige geld terug garantie

Laten we eens kijken naar enkele van de populairste Trenbolone-cycli:

Trenbolon testosteron cyclus

Trenbolon en testosteron cyclus is een van de meest populaire stacks gebruikt door bodybuilders die willen fietsen Tren. Testosteron is in vergelijking een milde verbinding en kan met Tren worden gestapeld om de spiermassa te vergroten zonder mogelijke bijwerkingen.

Hier is een voorbeeld van hoe een cyclus van Tren en Test eruit kan zien:

WeekTrenbolonTestosteron
1e tot 10e week150 mg per week600 mg per week

Dit is een eenvoudige cyclus waarbij je elke week 150 mg Tren en 600 mg testosteron injecteert gedurende 10 weken.

tren test cycle

Voordelen van trenbolon testosteron cyclus

 • Je zult hoogstwaarschijnlijk ervaren uitzonderlijke spier-en kracht winsten tijdens deze cyclus zonder minimale waterretentie.
 • Je lichaam ziet er droog en uiterst esthetisch uit.
 • Aangezien Testosteron ook wordt genomen in de vorm van een injectie, is er geen extra belasting van de lever.
 • Testosteron is ook mild als het gaat om de effecten op het hart. Het leidt tot subtiele veranderingen in het LDL/HDL-cholesterolgehalte.

Tren Test Cyclus Bijwerkingen

Elke Tren cyclus is waarschijnlijk bijwerkingen veroorzaken omdat Trenbolon gebeurt te zijn de zwaarste steroïden die u uw handen op leggen kunt. Sommige van de betreffende bijwerkingen van deze cyclus kan het volgende omvatten:

 • Testosteron onderdrukking blijft een van de meest betreffende bijwerkingen van deze cyclus. Het is dus meer dan belangrijk om de uitvoering van een PCT om uw natuurlijke testosteron productie terug naar de normale niveaus zo spoedig mogelijk.
 • Androgene bijwerkingen van deze stack kan acne, vette huid, haaruitval en moeite met urineren. (Bekijk hier meer over de bijwerkingen van Trenbolon). Acne kan vrij ernstig zijn bij mannen die al gevoelig zijn voor puistjes.
 • Prostaatvergroting is nog een veel voorkomende bijwerking die het plassen kan bemoeilijken.
 • Gynaecomastie is ook mogelijk als gevolg van aromatisering van testosteron in oestrogeen. Trenbolon kan ook leiden tot gezwollen tepels en gezwollen borsten als gevolg van een verhoging van de progesteronspiegel die het veroorzaakt.

In dit soort cycli kan een aromataseremmer of AI worden gebruikt om gynaecomastie te voorkomen. Dit komt echter met een negatieve kant, omdat een AI HDL-cholesterol kan verlagen en bijgevolg leiden tot hoge bloeddruk.

Je moet dus pas met AI beginnen als je een zwelling rond de tepels opmerkt. Zodra je de zwelling opmerkt, kun je beginnen met Letrozol (1,25 mg om de dag). Dit voorkomt verdere borstvergroting. Letrozol gebruiken als preventie voordat je zwellingen rond de tepels opmerkt, zal je hart echter alleen maar extra belasten.

Trenbolon Anandrol cyclus

Trenbolon is geweldig wanneer gebruikt voor het opdrijven en Anadrole is uit en uit een opdrijven compound. Zo kan deze stack leiden tot ongelooflijke spier en kracht winsten.

Deze stack het waarschijnlijk geven u enorme pompen zelfs wanneer uw spieren ontspannen, buiten de sportschool zijn.

Echter, de grootste keerzijde van deze stack is dat de bijwerkingen kunnen drastisch hard. Dit is een cyclus die niet voor beginners is. Het is alleen ervaren bodybuilders die zijn comfortabel omgaan met zware verbindingen die kunnen fietsen deze stapel.

WeekTrenbolonAnadrol
1e en 2e week 150mg per weekXX
3e en 4e week 150 mg per week 50 mg per dag
5e tot 10e week150 mg per week100 mg per dag

Trenbolon Anadrol Cyclus Voordelen

 • Dit is de ultieme stack voor het verkrijgen van spiermassa
 • Kracht winsten zijn uitstekend. Het is niet ongewoon voor de gebruiker toe te voegen ten minste 50 + ponden samengestelde liften
 • Zowel trenbolonacetaat en Anadrole zijn snelwerkende steroïden en ze kunnen leiden tot snelle resultaten binnen een paar dagen na het starten van de cyclus

Trenbolon Anadrol Cyclus Bijwerkingen

 • Anadrol wordt oraal ingenomen en is zeer giftig voor de lever. Zo bent u waarschijnlijk een piek in ALT en AST leverenzymen wanneer op deze cyclus. Het wordt noodzakelijk om een TUDCA aanvulling op deze stapel om leverschade te voorkomen.
 • Trenbolon en Anadrol zijn beide bekend om de bloeddruk te verhogen, maar wanneer gebruikt in een stapel, kan het verheffen tot gevaarlijke niveaus.
 • Niet alleen dit, deze stack kan ook leiden tot aanzienlijke waterretentie en een toename van het aantal rode bloedcellen in het lichaam waardoor je bloed stroperig dat is moeilijk voor het hart te pompen. Dit kan je hart behoorlijk belasten.
 • Omdat Anadrol zeer oestrogeen is, kan het ook leiden tot gynaecomastie. Er is een mogelijkheid van het krijgen van gynaecomastie ook als gevolg van progesteron activiteit veroorzaakt door Trenbolone
 • Androgene bijwerkingen van deze stack zijn onder andere een vette huid, acne, haaruitval en prostaatvergroting.

Trenbolon Anadrol Testosteron Cyclus

Dit is een cyclus die is geprezen door Rich Piana als zijn beste-elke cyclus.

Helaas is hij niet meer in leven om verder te spreken over de gevaren van anabole steroïden.

Hij is echter een van de weinige bodybuilders die naar buiten kwam met betrekking tot zijn gebruik van steroïden en waarschuwde dat steroïden niet moeten worden gebruikt als er een optie is om natuurlijke of gezonde supplementen te gebruiken. Hij is bekend te hebben gezegd dat een dergelijke cyclus (Tren Androl Test cyclus) moet alleen spaarzaam worden gebruikt omdat het zeer giftig en gevaarlijk.

Ik zou persoonlijk, dring er bij mijn lezers niet om zelfs maar na te denken over het gebruik van deze stapel.

WeekAnadrolTrenbolonTestosteron
1e en 2eXX 150 mg per week 600 mg per week
3e en 4e 50 mg per dag 150 mg per week600 mg per week
5e tot 10e week 100 mg per dag 150 mg per week 600 mg per week

Tren Anadrole Test Cyclus Voordelen

 • Kan leiden tot gekke winsten als het gaat om spiergrootte en kracht (zelfs in intermediaire steroïde gebruikers)
 • Deze stack kan bieden alle voordelen van zowel Trenbolone en Anadrole en neem ze naar een nieuw niveau vanwege de toevoeging van testosteron.

Dit is een cyclus die alleen wordt gebruikt door bodybuilders die willen een waanzinnig groot volume van massa te krijgen en hebben de genetische vermogen om te gaan met deze stack goed.

Genetica in bodybuilding gaat niet alleen over het vermogen om spieren en kracht te winnen, maar ook het vermogen om anabole cycli te hanteren zonder dat ze een tol eisen van het lichaam.

Tren Anadrol Test Cyclus Bijwerkingen

 • Vanwege de torenhoge oestrogeenspiegels (als gevolg van Anadrol en testosteron) is het risico op gynaecomastie uitzonderlijk hoog tijdens het gebruik van deze stack.
 • Niet alleen dit, het risico op androgene bijwerkingen zoals vette huid, acne, haaruitval en prostaatproblemen zijn ook vrij hoog.
 • Testosterononderdrukking zal waarschijnlijk ook extreem zijn tijdens het gebruik van deze stack en daarom nemen de meeste bodybuilders 3 PCT-supplementen, waaronder Nolvadex. Clomid en hCG om hun exogene testosteronproductie zo snel mogelijk te herstellen.
 • Dit is uit en uit een ballaststoffen cyclus wat betekent dat de gebruiker waarschijnlijk een hoge hoeveelheid calorieën, die in combinatie met oestrogene aard van Testosteron en Anadrol zal leiden tot een hoge mate van waterretentie ondanks het feit dat Trenbolone diureticum in de natuur is consumeren.
 • Het kan leiden tot zeer hoge bloeddruk en het zou vereisen constante controle tijdens de duur van de cyclus.
 • Lever toxiciteit is niet van plan om extreme in deze cyclus.

Trenbolon Winstrol Cyclus

Winstrol, in tegenstelling tot Trenbolone, is een orale steroïde, maar net als Tren, het is een krachtige verbinding die goed is voor het verkrijgen van spieren en ook het verbranden van overtollig vet. Het staat bekend om zijn dramatische transformatie.

Zac Efron’s transformatie in Baywatch is typerend voor wat Winstrol kan helpen bereiken.

Het combineren van Winstrol met Trenbolone kan dingen verder verbeteren en de weg vrijmaken voor een nog dramatischer lichaamstransformatie.

Beide anabolen kunnen samen geweldig zijn voor een snijcyclus wanneer ze worden gebruikt in combinatie met een calorietekort. Ook, als je onderhoud calorieën consumeren, zult u hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk het verkrijgen van magere spiermassa.

WeekWinstrolTrenbolon
1e tot 4e week 20 mg per dag 150 mg per week
5e tot 8e week 25 mg per dag 225 mg per week

Trenbolon Winstrol Cyclus Voordelen

 • Snel vetverlies is een van de belangrijkste voordelen van deze stack
 • Het gaat gepaard met merkbare hoeveelheden spieraanwinst
 • Kracht winsten zijn ook dramatisch wanneer op deze stack
 • Nieuwe gebruikers ervaren meestal grote winsten met betrekking tot spiermassa. Ervaren steroïde gebruikers, aan de andere kant, zal ervaren milder winsten omdat ze waarschijnlijk minder gevoelig voor steroïden vanwege hun gebruik door de jaren heen.
 • Dit is een cyclus die je kan helpen spieren op te bouwen en tegelijkertijd vet te verbranden!
 • Aangezien noch Trenbolone noch Winstrol aromatizes, waterretentie is niet een mogelijkheid. Tegelijkertijd kan het deze cyclus helpen krijg je een droge en geripte look met een betere vasculariteit.

Trenbolon Winstrol Cyclus Bijwerkingen

Dit is een combinatie van twee krachtige steroïden en dus zijn de bijwerkingen waarschijnlijk vrij zorgwekkend. Sommige van de bijwerkingen kunnen het volgende omvatten:

 • Aangezien Winstrol is een orale steroïde, is het waarschijnlijk om lever stam veroorzaken terwijl het wijzigen van uw AST en ALT leverenzymen
 • Winstrol zal waarschijnlijk ook het LDL-cholesterol verhogen, wat kan leiden tot hoge bloeddruk en dus ook je hart kan belasten.
 • Terwijl Winstrol niet androgeen is, kan Trenbolon leiden tot androgene bijwerkingen waaronder vette huid, acne, haaruitval en prostaatvergroting wat resulteert in moeite met plassen.
 • Terwijl Winstrol geen gynaecomastie veroorzaakt, kan Trenbolon leiden tot man boobs als gevolg van progesteron activiteit.
 • Aangezien deze stack veel water uit het lichaam kan verdrijven, kunnen sommige gebruikers ook gewrichtspijn ervaren.

Trenbolon Anavar cyclus

Het combineren van Trenbolone en Anavar kan geweldig zijn voor een snijcyclus.

Anavar wordt beschouwd als een milde steroïde omdat het minder bijwerkingen heeft in vergelijking met andere anabolen. Het is een van de weinige steroïden die kan worden gebruikt door vrouwen zonder bang virilization.

WeekAnavarTrenbolon
1e tot 4e week 20 mg per dag 150 mg per week
5e tot 8e week 20 mg per dag 225 mg per week

Trenbolon Anavar Cyclus Voordelen

 • Anavar zal helpen verhogen vetverbranding in je lichaam terwijl het verhogen van vetvrije spieren en kracht.
 • Hoewel Anavar is niet bekend voor spier winsten, zal er lichte winsten van vetvrije spiermassa totdat u het einde van de cyclus.
 • Anavar kan samengestelde kracht verbazingwekkend omdat het DHT derivaat. Als zodanig is deze cyclus is een geweldige optie voor bodybuilders die willen snijden zonder verlies van hun kracht.

In vergelijking met Winstrol en Trenbolon cyclus, de bijwerkingen gaan minder sinds Anavar is milder dan Winstrol.

Trenbolon Anavar Cyclus Bijwerkingen

 • Hoewel Anavar wordt verondersteld te zijn een veilige steroïde, alle de veiligheid gaat uit het raam, het moment dat je Trenbolone gooien in deze stack.
 • In deze cyclus, bent u waarschijnlijk om te ervaren alle bijwerkingen van Trenbolone, maar met meer testosteron onderdrukking en een hogere stijging van de bloeddruk.
 • Hoewel Anavar is een orale steroïde, het niet stam je lever zo veel omdat een deel van het ook wordt verwerkt door je nieren. De levertoxiciteit is dus waarschijnlijk laag bij deze stack.
 • Anavar aromatiseert niet en verhoogt ook niet de progesteronspiegel. Het leidt dus niet tot gynaecomastie. Trenbolon kan echter wel leiden tot man boobs als gevolg van verhoogde progesteron activiteit.

Conclusie

Trenbolon is een veelzijdige steroïde die kan worden gebruikt voor zowel spierwinsten en snijden cycli. Het kan worden gestapeld met andere steroïden ook, zoals hierboven vermeld. Ik zou echter willen voorstellen dat je niet kiest voor Tren of een van de hier genoemde stacks. In plaats daarvan kun je proberen Trenorol van Crzy Bulk, dat is een veilig en legaal alternatief voor Trenbolon.

Vergelijkbare berichten