Anavar vs Deca Durabolin – Wat is beter?

Als het gaat om het verbeteren van je sportprestaties, zijn Anavar en Deca Durabolin twee steroïden die zeer effectief kunnen zijn in het vergroten van je kracht. Dit artikel vergelijkt beide steroïden om je te helpen de juiste voor jezelf te kiezen.

anavar vs deca durabolin

Anavar vs Deca Durabolin

Zowel Anavar als Deca Durabolin zijn erg populair onder bodybuilders en atleten. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat ze allebei de spiermassa, kracht en uithoudingsvermogen vergroten, zodat je een betere atleet of een krachtiger bodybuilder wordt die met gemak zwaardere gewichten kan tillen. Welke je kiest hangt af van je doel of doelstellingen.

Kenmerken Anavar Deca Durabolin
Eerste winstWeinig spiertoename maar snel vetverlies. Helpt vetvrije spiermassa in het lichaam te behouden.Aanvankelijk zijn de spierwinsten langzaam, maar na een paar weken in de cyclus gaan ze omhoog en de krachtwinsten zijn geweldig.
SnijdenZeer effectief voor cutten, vermindert niet alleen onderhuids en visceraal vet, maar verhoogt ook de vasculariteitGemiddeld. Deca is geen snijsteroïde.
Spierherstel na de trainingZeer snel herstelLangzamer herstel in vergelijking met Anavar
Seksgerelateerde bijwerkingenMinimale bijwerkingen (in vergelijking met andere steroïden)Kan leiden tot erectiestoornissen bij mannen. Deca Dick is een veelgebruikte term om deze aandoening te beschrijven.
LeververgiftigingLage tot gemiddelde levertoxiciteitLage levertoxiciteit

Wie neemt Anavar en wie Deca Durabolin?

Laten we eens kijken wie Anavar neemt en wie Deca Durabolin:

  • Hoewel zowel Anavar als Deca Durabolin effectief zijn voor een enorme krachttoename, lijken beide middelen verschillende gebruikers te hebben. Terwijl Anavar populairder lijkt te zijn onder atleten, zijn het de bodybuilders die hun grenzen willen testen door steeds meer gewichten op te tillen die kiezen voor Deca Durabolin.
  • Vrouwelijke bodybuilders kiezen ook voor Anavar. Ik moet hier vermelden dat Anavar een van de weinige steroïden is die door vrouwen gebruikt kunnen worden. Dit komt omdat Anavar bij gebruik in lage doses voor een kortere cyclus niet leidt tot virilisatie bij vrouwen (Lees meer over Anavar voor vrouwen door hier te klikken). Deca Durabolin is daarentegen niet geschikt voor vrouwen.
  • Bodybuilders kunnen ook gaan voor Anavar tijdens het snijden fase. Dit komt omdat Anavar niet alleen vermindert lichaamsvet, maar helpt ook vasculariteit te verhogen.
anavar vs deca durabolin

Anavar en Deca Durabolin vergelijken

Om ervoor te zorgen dat je een juiste keuze kunt maken tussen deze steroïden, heb ik ze vergeleken op basis van een aantal factoren, waaronder spiergroei, vetverbranding, kracht en kosten.

Spiergroei

Er is een fundamenteel verschil tussen Anavar en Deca Durabolin. Terwijl Anavar meer geschikt is voor een snijcyclus, wordt Deca vaak gebruikt om spiermassa op te bouwen. Dit betekent duidelijk dat Anavar niet zo effectief is als Deca als het gaat om het verkrijgen van spiermassa.

Hoewel Anavar je ook kan helpen spiermassa te winnen, komt de winst nergens in de buurt van de topbulking steroïden zoals Deca Durabolin of Dianabol.

Deca Durabolin, aan de andere kant, verhoogt de spiermassa door verbeterde stikstof retentie in het lichaam. Het verhoogt ook de collageensynthese om je botten en gewrichtsbanden te versterken. Dit helpt je om zwaardere gewichten te tillen in de sportschool, wat resulteert in betere resultaten van je trainingen. Omdat het ook helpt de productie van rode bloedcellen in het lichaam te verhogen, geeft het je meer kracht om te trainen. Het is vermeldenswaard dat meer RBC’s meer zuurstof betekenen en meer zuurstof tijdens de training vertaalt zich niet alleen in meer kracht en macht, maar helpt je ook sneller te herstellen.

Deca Durabolin wordt meestal gebruikt door bodybuilders buiten het seizoen om op te zwellen.

Hoe zit het met bijwerkingen?

Anavar staat erom bekend dat het minder bijwerkingen heeft. In feite wordt het beschouwd als de veiligste steroïde als het gaat om bijwerkingen. Deca Durabolin kan echter vervelende bijwerkingen hebben. Het kan ook zeer onderdrukkend zijn en kan post-cycle therapie nodig hebben om je lichaam te helpen herstellen als het gaat om de natuurlijke testosteronproductie.

Vetverlies

Als het aankomt op vetverbranding, is het Anavar die simpelweg de leiding neemt. Hoewel Deca Durabolin je lichaam ook kan helpen vet te verbranden, is het nergens mee te vergelijken. Anavar verbrandt niet alleen onderhuids vet in je lichaam, maar helpt ook visceraal vet te verminderen.

Het is een droge steroïde die gewoon uitstekend is voor een snijcyclus. Het kan ook worden gecombineerd met Winstrol voor betere resultaten. Veel sportschoolgangers kiezen voor Anavar Winstrol cyclus om een strand lichaam te krijgen.

Anavar verbrandt niet alleen vet, maar vermindert ook het vasthouden van water in het lichaam. Het is zeer effectief voor het verbeteren van vasculariteit, zodat u aderen knallen over je spieren.

Deca, aan de andere kant, kan ook helpen bij het verminderen van lichaamsvet. Het wordt meestal gebruikt door bodybuilders om vetvrije spiermassa te krijgen.

Terwijl Anavar kan leiden tot een aantal androgene bijwerkingen zoals acne en haaruitval (bij mannen die hier al gevoelig voor zijn), kan Deca Durabolin leiden tot het vasthouden van water. Je moet er een kiezen afhankelijk van je prioriteit.

Kracht

Hoewel beide steroïden goed zijn voor het verbeteren van kracht, is Anavar een betere keuze als je je kracht, vermogen en uithoudingsvermogen wilt vergroten zonder aan spiermassa te winnen.

Dit geldt vooral voor atleten en sporters die hun veldprestaties willen verbeteren zonder zwaarder te worden.

Aan de andere kant, als je wilt om meer kracht te krijgen in combinatie met een grotere spiermassa dan Deca Durabolin is wat je nodig hebt.

Bovendien helpt Deca Durabolin ook de gezondheid van je gewrichten te verbeteren door de collageensynthese in je lichaam te verbeteren.

Kosten

Anavar is een van de duurste steroïden die je in handen kunt krijgen. Wat nog erger is, is dat je het van de grijze markt moet halen en je nooit zeker kunt zijn van de kwaliteit.

Deca, aan de andere kant, is goedkoper in vergelijking en het vereist minder frequente administratie omdat het een langere halfwaardetijd heeft.

Dat gezegd hebbende, Deca kan goedkoper zijn in vergelijking met Anavar, maar het heeft veel meer bijwerkingen en de behandeling van hen vereisen dat u een heleboel geld te besteden. Anavar lijkt duurder, maar het heeft minder bijwerkingen en je kan niet te besteden zo veel op post-cyclus therapie.

Anavar of Deca Durabolin – Welke is beter?

Uit de bovenstaande vergelijking, is het duidelijk dat Anavar is een steroïde die geschikt is voor degenen die geïnteresseerd zijn in het snijden of degenen die willen hun kracht winsten te verhogen zonder enige grote spier winsten.

Deca Durabolin of Nandrolone Decanoate, aan de andere kant is een betere keuze voor degenen die willen schieten hun kracht niveaus samen met spier winsten.

Samengevat:

CategorieAnavarDeca Durabolin
Aard van steroïdeSnijdende steroïdeOpbulkende steroïde
SpiertoenameWeinig spiertoenameAanzienlijke spiertoename
BijwerkingenMinder bijwerkingen bij juist gebruikVeel bijwerkingen, waaronder testosterononderdrukking
KostenDuur in vergelijking met Deca Durabolin en andere steroïdenBetaalbaar vergeleken met Anavar
Steroïde typeOrale steroïdeInjecteerbare steroïde
Geschikt voor vrouwenGeschikt voor vrouwen omdat het geen virilisatie veroorzaaktNiet geschikt voor vrouwen

Legale alternatieven

Een van de beste manieren om alle voordelen van Anavar of Deca te krijgen zonder hun bijwerkingen is door hun legale alternatieven van bedrijven zoals Crazy Bulk te gebruiken.

Anvarol van Crazy Bulk

Anvarol van Crazy Bulk

Anvarol van Crazy Bulk bootst Anavar na en kan je helpen uitstekende resultaten uit je trainingen te halen. Het is samengesteld uit volledig natuurlijke ingrediënten en kan helpen je metabolisme te stimuleren, overtollig lichaamsvet te verminderen, vetvrije spiermassa te vergroten, je krachtniveau op te voeren en je herstel te versnellen.

Dit is een supplement dat geweldige gebruikersbeoordelingen heeft gekregen. Het kan gestapeld worden met andere legale steroïden zoals Winsol (Winstrol), Clenbuterol (Clenbuterol) en Testo Max (Sustanon) voor maximale snijresultaten.

Decaduro van Crazy Bulk

Decaduro bootst, zoals de naam al doet vermoeden, Deca Durabolin na en werkt geweldig voor het vergroten van zowel vetvrije spieren als kracht. Het kan ook helpen bij een goede ondersteuning van de gewrichten.

decaduro van crazy bulk

Het verbetert niet alleen je kracht, maar versnelt ook het herstel. Er zijn geen bijwerkingen en het kan worden gestapeld met andere legale steroïden zoals D-Bal (Dianabol), Trenorol (Trenbolone) of Test Max (Testosterone) om je te helpen enorme spieren te krijgen zonder bijwerkingen of PCT.

Conclusie

Hoewel zowel Anavar als Deca Durabolin geweldig zijn voor het vergroten van kracht, is er een fundamenteel verschil tussen de twee. Terwijl Anavar is in wezen een snijden steroïde Deca is meer geschikt voor een bulking cyclus. Welke beter voor je is, hangt af van je doel.

Vergelijkbare berichten