Anavar Winstrol cyclus voor strand lichaam

Overweegt een Anavar Winstrol Cyclus om een perfecte strand lichaam?

Nou, als u denkt van het doen van deze cyclus, gaat u combineren twee van de beste snijden steroïden op de scène en deze cyclus kan zeker helpen u snijden en verharden van uw spieren, zodat u opvalt op het strand en zie er gewoon prachtig!

Als getting ripped is wat je wilt, dan is een combinatie van deze steroïden waarschijnlijk wonderen werken.

Anavar Winstrol cyclus

Terwijl beide deze steroïden hebben veel overeenkomsten, zijn er enkele verschillen ook en het combineren van hen niet alleen helpt u betere snijden resultaten, maar verbetert ook uw fysieke of cardio prestaties.

Anavar Winstrol Cyclus

De grote vraag hier is – Kun je Anavar en Winstrol combineren in een cyclus?

Het antwoord is JA!

In feite, Anavar Winstrol cyclus gebeurt te zijn een zeer populaire cyclus die veel bodybuilders doen en wat is nog interessanter is dat de meeste jongens doen deze cyclus, verslag verbazingwekkende resultaten van het. Het spreekt vanzelf dat zowel Oxandrolon (Anavar) en Stanozolol (Winstrol) zijn uitstekend als het gaat om het laten vallen van lichaamsvet.

anavar winstrol cyclus

Wat is mondelinge Winny Anavar combinatie?

Anavar Winstrol Cyclus –

  • Anavar wordt beschouwd als de lichtste steroïde (omdat de bijwerkingen minder ernstig zijn in vergelijking met de meeste andere anabole steroïden).
  • Anavar is een 17 Alpha Alkylated oraal biologisch beschikbare synthetische vorm van testosteron afgeleid van DHT
  • Winstrol is 17 Alpha Alkylated oraal biologisch beschikbare synthetische vorm van testosteron.

De grote vraag is waarom zou men combineren twee steroïden die zijn zo vergelijkbaar in hun samenstelling.

De belangrijkste reden hierachter is dat het combineren van deze twee steroïden helpt je lichaam krijgen genoeg DHT die essentieel is voor het snijden. Naast dit, hoewel beide deze steroïden kunnen lijken, zijn er enkele verschillen ook en clubbing hen samen helpt u ervaren de voordelen van beide deze steroïden samen.

Het is nauwelijks verrassend dat bodybuilders over de hele wereld zijn het combineren van deze twee steroïden in een enkele cyclus te krijgen zo geript mogelijk door het verliezen van overtollig vet zeer snel.

Waarom Anavar Winstrol Cyclus?

Een van de belangrijkste voordelen van Winstrol is dat het kan helpen verbeteren van uw fysieke prestaties ook. Dit is iets dat maakt het zeer de voorkeur van zowel bodybuilders en atleten.

Anavar, aan de andere kant, heeft de mogelijkheid om vet te verbranden en trim je naar beneden zonder dat u spiermassa te verliezen, maar het doet verbetering van de fysieke prestaties of uithoudingsvermogen. Dit gebeurt om een exclusief voordeel van Winstrol.

Dus, door het combineren van beide deze steroïden kunt u vet verbranden, vasculariteit verhogen en ook uw fysieke prestaties verbeteren. Dit is de reden waarom zowel bodybuilders en atleten gaan voor een Anavar en Winny cyclus.

Dosering

Voor bodybuilders, de Winstrol cyclus moet duren 6-8 weken en de typische dosering is 50 mg per dag. In ieder geval moet u niet meer dan 100 mg per dag. Wat atleten betreft, moeten zij de dosering beperken tot 20-50 mg per dag.

Wat Anavar betreft, kunnen mannen tot 50 mg per dag hebben en vrouwen 10-20 mg per dag.

Anavar Winstrol cyclus bijwerkingen

Hoewel zowel Anavar en Winstrol kan produceren een heleboel bijwerkingen (u kunt controleren Anavar bijwerkingen, Winstrol bijwerkingen hier), Anavar Winny cyclus kan verhogen slechte of LDL-cholesterol in je lichaam en het kan ook lager HDL of goede cholesterol. Wat het betekent is dat het kan mogelijk verhogen uw kansen op het krijgen van een hartaanval of beroerte. Bekijk Anavar voor vrouwen om meer te weten te komen over de bijwerkingen die vrouwen waarschijnlijk zullen ondervinden wanneer ze deze steroïde gebruiken.

Hieronder zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zowel Anavar en Winstrol die u kunt verwachten van hun stack of gecombineerde cyclus:

Anavar winstrol cyclus

Anavar Voordelen

Anavar is 17 Alpha gealkyleerd derivaat van DHT. Het is ook bekend als Oxandrolon en is een zeer populaire steroïde als het gaat om snijden cycli. Het kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen.

Enkele van de belangrijkste voordelen van Anavar kunnen het volgende omvatten:

Verhoogt de spiermassa

Anavar kan helpen u krijgen spier, hoewel de spier winsten die u ervaren gaan niet zo dramatisch als sommige van de andere steroïden zoals Dianabol of Deca kan.

Anavar combineren met andere bulking steroïden kan echter leiden tot goede bulking effecten samen met een enorme toename in strength.

Vermindert lichaamsvet

Een van de belangrijkste Anavar voordelen is dat het kan helpen verminderen vet in je lichaam. Het is nauwelijks verrassend dat het is zeer de voorkeur voor een snijdende cyclus en de meeste bodybuilders gebruiken het voor een wedstrijd om betere spierdefinitie en snijden.

Het leidt tot vet verlies in combinatie met een calorie tekort dieet. Een ander belangrijk kenmerk van Anavar is dat wanneer je het in je systeem en je bent op een dieet, je lichaam heeft de neiging om minder katabole. Dat betekent dat het spierverlies veel minder is dan bij een dieet alleen. Met andere woorden, het vermindert niet alleen het vet, maar helpt ook de spiermassa in je lichaam te behouden. Onnodig te zeggen, wat je overhoudt is ultra-lange spiermassa.Vermindert het vasthouden van water

Het vasthouden van water kan ervoor zorgen dat je er opgeblazen en gezwollen uitziet en het wegwerken ervan kan je zeker helpen er mager uit te zien. Anavar presteert uitzonderlijk goed in het verwijderen van overtollig water uit je lichaam en daardoor verhoogt het de vasculariteit.

Nog belangrijker, het kan ook helpen vocht effectiever te verdelen in je lichaam. Wat het eigenlijk doet is dat het vloeistoffen in de spiercellen stuurt wat resulteert in verbeterde hypertrofie en pompen. Dus, je gaat kijken lean met pumped-up spieren wanneer op een Anavar cycle.

Fuller Pompen en Bigger Spieren

Het hoogtepunt van deze steroïde is dat het kan produceren enkele van de grootste pompen die een bodybuilder kan ervaren. De belangrijkste oorzaak is meer waterretentie in de spieren samen met verhoogde ATP en glycogeen. Het moet worden opgemerkt dat hoewel deze toename in spiergrootte is niet permanent, het is zeer spannend voor de meeste jongens op een Anavar cycle.

Verhoogt de kracht

Hoewel Anavar wordt grotendeels gebruikt voor het snijden en vet verlies, het is een van de beste steroïden voor het duwen van kracht. Er zijn andere opties zoals Dianabol en Deca die kracht dramatisch kan verhogen, maar wat maakt Anavar uniek is dat het boosts kracht verbazingwekkend goed zonder dat u gewicht zoals Dianabol of Deca.

winstrol voordelen

Winstrol Voordelen

Winstrol of Stanozolol is een andere steroïde, die min of meer vergelijkbaar is met Anavar. Het wordt ook gebruikt voor een cutting cyclus en enkele van de belangrijkste voordelen van Winstrol kan worden opgesomd als volgt:

Geen conversie naar oestrogeen

Winstrol of Winny, zoals het is in de volksmond bekend in de bodybuilding kringen, is zeer de voorkeur omdat het niet converteren naar oestrogeen. Wat het betekent dat iedereen op een Winstrol cyclus geen zorgen te maken over bijwerkingen als gevolg van de omzetting van testosteron in oestrogeen. Dus, je hoeft geen zorgen te maken over gynaecomastie of man boobs, waterretentie, en hoge bloeddruk.

Kwaliteit Muscle Gains

Het belangrijkste voordeel van Winstrol is dat het niet alleen helpt je spieren te bouwen, maar ook helpen verbeteren van uw kracht niveaus. Wat het betekent is dat Winstrol kan helpen u sterkere en grotere spieren, in tegenstelling tot de meeste van de andere steroïden die spier grootte met de meeste van een dergelijke toename in grootte wordt een resultaat van overtollige waterretentie stimuleren.

Helpt te krijgen Lean

Winstrol is een steroïde die is zeer populair onder atleten met de belangrijkste reden is haar vermogen om kracht te stimuleren zonder dat ze kijken bulkier.

Verbetert uithoudingsvermogen

Een van de belangrijkste voordelen van Winstrol is dat het kan helpen verhogen uw uithoudingsvermogen en het doet door het verhogen van uw rode bloedcellen tellen. RBC’s zijn verantwoordelijk voor het vervoeren van bloed over je hele lichaam met inbegrip van de spieren. Deze gestage toevoer van extra zuurstof boost niet alleen geeft u meer kracht, maar ook versnelt herstel hebben een directe positieve invloed op uw uithoudingsvermogen.

Meer behendigheid, snelheid en kracht

De belangrijkste reden dat atleten liever Winstrol is vanwege zijn vermogen om hun behendigheid, snelheid en macht te verhogen. Nu, dit zijn kwaliteiten die zeer wenselijk zijn voor zover atleten betreft omdat ze kunnen helpen verbeteren van hun concurrentievermogen, waardoor ze de nodige rand in hun prestaties.

Lees ook: Winstrol en testosteron cyclus

Zijn er veilige alternatieven?

Hoewel Anavar Winny Cycle is een goede optie om geript, ze zijn nog steeds steroïden die veel bijwerkingen kunnen produceren. Een betere optie is om te proberen en natuurlijke supplementen die veilig, effectief, en vrij van alle nadelige bijwerkingen te gebruiken.

CuttingStack

Crazy Bulk is een van de beste merken die een reeks legale steroïden (supplementen die steroïden nabootsen zonder hun nadelige effecten en ook geen PCT vereisen) produceert. Anvarol is juridische Anavar en Winsol is juridische Winstrol en u kunt beide combineren om verbazingwekkende resultaten in de sportschool te krijgen. U kunt ook proberen Cutting Stack van Crazy Bulk die gooit in Clenbuterol en Sustanon alternatieven met deze twee voor nog betere resultaten.

Cutting Stack van Crazy Bulk is een perfecte optie voor het krijgen van een geript en versnipperd lichaam dat u kunt pronken op het strand. Deze stack heeft geen bijwerkingen en kan u helpen uitstekende snij resultaten te krijgen in slechts 8 weken. U hoeft niet eens een PCT na deze stapel.

FAQ’s

Wat doet de steroïde Winstrol?

Winstrol is een steroïde die vaak wordt gebruikt om te snijden. Het kan snijden en harden spieren. Aangezien het is anabole aard, kan het ook helpen krijgen spiermassa, maar niet zoals andere ballaststoffen zoals Dianabol of Deca Durabolin.

Hoe lang blijft Winstrol in je systeem?

Bij orale inname blijft het ongeveer 9 uur in je systeem en bij inname in de vorm van een injectie blijft het waarschijnlijk ongeveer 24 uur in je lichaam.

Heeft Anavar bijwerkingen?

Ja, Anavar heeft bijwerkingen. Hoewel de bijwerkingen niet zo ernstig zijn als sommige van de andere steroïden, kan het nog steeds leiden tot bijwerkingen. Het is een van de weinige steroïden die door vrouwen kunnen worden gebruikt zonder de angst voor virilisatie.

Conclusie

Anavar Winstrol cyclus is zeer de voorkeur van bodybuilders voor een snijden cyclus. Als uw doel wordt geript en versnipperd dan kunt u gaan voor het, maar net als alle steroïden, ze komen ook met bijwerkingen. Het is dus belangrijk om te plannen een PCT voordat u begint de cyclus, of anders kunt u gebruik maken van natuurlijke of juridische supplementen te krijgen geript.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *