Anavar Voor Vrouwen – Voordelen, Bijwerkingen, Dosering, Cyclus

Anavar, ook bekend als Oxandrolon, is een milde anabole steroïde die kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Het is populair onder bodybuilders en atleten om de spieromvang en -kracht te vergroten. Tijdens een cutting cyclus, Anavar is ook een van de weinige steroïden die effectieve resultaten kan produceren.

Anavar Voor Vrouwen

Vrouwen hebben gebruikt Anavar voor vele jaren nu. Aangezien het is heel populair onder vrouwen, het als vaak genoemd een vrouwelijke steroïde. Winstrol is een andere steroïde die kan worden gebruikt voor een cutting cyclus, maar het is niet aanbevolen voor vrouwen omdat het kan leiden tot ernstige bijwerkingen met virilization is een van de meest ernstige gevolgen bij vrouwen. Vergelijk Winstrol vs Anavar in dit artikel hier.

Anavar voor vrouwen

Anavar wordt vaak gezien als de beste keuze voor vrouwen die anabole steroïden willen gebruiken. Het is ontworpen om vetverbranding en spieropbouw, terwijl ook met een lager risico van het veroorzaken van bijwerkingen in vergelijking met andere steroïden.

Om beter te begrijpen Anavar en hoe het werkt, is het belangrijk om te kijken naar de dosering, voordelen en bijwerkingen. Dit is wat dit artikel neemt u door.

Wat is Anavar?

Anavar, ook bekend als Oxandrolon, is een op grote schaal gebruikt voor het snijden en voor het verkrijgen van kracht. Het werd aanvankelijk ontwikkeld in de jaren 1960 om te helpen patiënten die lijden aan spierverslindende ziekte. Na verloop van tijd is het gebruik ervan geëvolueerd, en nu wordt Anavar gebruikt voor verschillende doeleinden. Voor vrouwen is het primaire doel het vergroten van de vetvrije spiermassa en het verminderen van lichaamsvet.

Eenvoudiger gezegd, Anavar biedt vrouwen de mogelijkheid om een slanke lichaamsbouw te bereiken door ongewenst lichaamsvet te elimineren met behoud van hun spiermassa. Niet alleen dit, het biedt een heleboel andere voordelen ook.

Anavar leidt tot een verhoogd uithoudingsvermogen bij vrouwen door een verhoging van de productie van rode bloedcellen in het lichaam. Bovendien stimuleert het de stofwisseling en de snelheid van calorieverbranding.

Is Anavar legaal?

De legaliteit van Anavar verschilt per locatie. In veel landen is het alleen toegestaan voor medicinaal gebruik.

Het gebruik van Anavar voor bodybuilding of als prestatiebevorderende drug is illegaal, en het staat op de lijst van verboden middelen van sportorganisaties wereldwijd.

Ondanks de illegale status krijgen veel sporters en fitnessfanaten Anavar via zwarte marktkanalen.

In Nederland is de productie van en handel in anabole steroïden illegaal zonder vergunning. Als men Anavar op de markt tegenkomt, kan men het houden en gebruiken, maar niet aan anderen verkopen. .

Legale Anavar alternatieven

Voor vrouwen, een haalbare optie is om te kiezen voor een juridische Anavar alternatief dat kan leveren resultaten vergelijkbaar met de werkelijke steroïde terwijl het vermijden van de nadelige bijwerkingen. Deze alternatieven zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten en vereisen geen recept om te kopen.

Enkele van de top juridische Anavar alternatieven omvatten de volgende:

 • Anvarol van Crazy Bulk
 • ACut van Brutale kracht
Anvarol

Anvarol van Crazy Bulk

 • bootst Anavar of Oxandrolon na
 • Verbrandt zowel onderhuids als visceraal vet
 • Verhoogt de kracht
 • Helpt bij het bereiken van super mager en gesneden uiterlijk
 • Geweldig voor het vormen van buikspieren
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Geen bekende bijwerkingen
 • Geen recept nodig
 • Uitstekende gebruikersbeoordelingen
 • Koop 2 krijg 1 gratis

Anvarol van Crazy Bulk is een top-prestatie legaal alternatief voor Anavar voor vrouwen. Het versnelt vetverbranding en verhoogt aanzienlijk kracht niveaus.

Anvarol is ideaal voor sculpting abs en ideaal voor een snijden cyclus, waardoor u met een super mager en toned lichaamsbouw.

Bovendien kan het worden gecombineerd met andere juridische steroïden van Crazy Bulk voor verbeterde en snellere resultaten. De Stack voor vrouwen combineert Anvarol met Clenbutrol (een Clenbuterol alternatief) en Winsol (een Winstrol alternatief).

Het voordeel van dit supplement is dat een post-cyclus therapie (PCT) niet nodig is na voltooiing van de cyclus.

Gebruikersrecensies zijn gewoon uitstekend voor Anvarol. Het komt met een ongelooflijke Buy 2 Get 1 FREE aanbieding en wordt geleverd met GRATIS wereldwijde verzending.

Acut

ACut van Brutal Force

 • is een 100% natuurlijk en legaal alternatief voor Anavar
 • Verbrandt hardnekkig vet
 • Verhoogt de kracht
 • Behoudt vetvrije spieren
 • Versnelt het herstel
 • Het beste voor zowel mannen als vrouwen
 • Geen bekende bijwerkingen
 • 100% geld-terug-garantie
 • Koop 2 krijg 1 GRATIS

ACut van Brutal Force bootst de effecten van Anavar na zonder de nadelige bijwerkingen. Het bevordert vetverbranding en verhoogt ATP-niveaus, waardoor meer kracht en sterkte voor hardere en zwaardere trainingen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen ACut gebruiken zonder zorg voor bijwerkingen, en het kan met andere wettelijke steroïden van Brutale Kracht voor betere resultaten worden gestapeld.

Sculpt Stack van Brutal Force combineert ACut met WCut (Winstrol) en CCut (Clenbuterol) om u te helpen grote snijden resultaten in slechts een 8 weken cyclus.

In tegenstelling tot de meeste andere merken, ACut wordt geleverd met een 100% geld-terug garantie, zodat u al uw geld terug te krijgen zonder gedoe.

Anavar voor vrouwen – Wat voor soort vrouwen nemen Anavar?

Vanwege zijn reputatie voor het bevorderen van een geweldige lichaamsbouw en verbeterde prestaties, is Anavar een populaire keuze onder vrouwen die deelnemen aan fitnesswedstrijden, Instagram-modellen, sportschoolbezoekers en beïnvloeders van sociale media. Zij zoeken een veilige anabole steroïde zoals Anavar die zorgt voor aanzienlijke spierwinsten met minimale bijwerkingen.

Anavar voor vrouwen

Anavar heeft ook voordelen voor vrouwen die hun algehele kracht willen verbeteren met behoud van een laag lichaamsvetgehalte, evenals het verminderen van botpijn bij vrouwen met osteoporose.

Waarom kiezen vrouwen voor Anavar?

Veel vrouwen willen magere spieren opbouwen voor een aantrekkelijker lichaamsbouw, en Anavar kan hen helpen dit doel te bereiken met minimale bijwerkingen. De milde aard maakt het een top keuze onder vrouwen die liever een veilige optie.

Studies hebben ook aangetoond dat Anavar is effectiever voor vrouwen dan voor mannen, en de effecten blijven bestaan voor een langere periode na de cyclus eindigt.

Typisch, vrouwen niet gebruiken steroïde stacks, maar Anavar is een uitzondering en kan worden gestapeld met andere steroïden zoals Winstrol voor nog betere en snellere resultaten. Echter, het gebruik van stacks hangt af van uw doelstellingen. Meestal is het vrouwen die concurreren op het podium die kiezen voor stacks.

Voordelen van Anavar voor vrouwen

Anavar heeft een lijst van voordelen te bieden aan vrouwen. Enkele van de Anavar resultaten die het populair maken zijn de volgende:

Vermindert visceraal vet en totaal lichaamsvet:

Zoals eerder vermeld, verbrandt Anavar vetten en bouwt magere spieren op. Zijn vetverbrandende eigenschappen komen voort uit zijn anti-glucocorticoïde eigenschappen, die het cortisolhormoonniveau aanzienlijk verlagen, waardoor de primaire factor die vetopslag in het lichaam veroorzaakt wordt verminderd.

Anavar verbetert de verhouding tussen triiodothyronine (T3) en thyroxine (T4), die cruciaal is voor de stofwisseling en het vetverlies. T3 speelt, net als testosteron, een rol bij vetverlies. Anavar versterkt het vermogen van T3 om vet te verbranden, waardoor het effectiever is dan andere vetverbranders.

Anavar reguleert ook het insulineniveau, wat helpt bij gewichtsverlies door te voorkomen dat het niveau te hoog wordt.

Veel vrouwelijke gebruikers combineren ook Anavar en Winstrol voor snellere snijresultaten.

Voordelen van Anavar voor vrouwen

Medisch perspectief:

Volgens medisch onderzoek verbetert Anavar de absorptie van T3 op cellulair niveau door TBG (thyroid-binding globulin) te verlagen en TBP (thyroid-binding prealbumin) te verhogen. Uit een studie bleek dat tijdens een cyclus van 12 weken een matige dosis van 20 mg per dag leidde tot een vetverlies van 4 pond.

De spieropbouwende effecten van Anavar zijn echter prominenter dan de vetverbrandende eigenschappen. Deze conclusie is gebaseerd op een onderzoek waaruit bleek dat de deelnemers gedurende 12 weken 7 pond spiermassa wonnen, zelfs met een matige dosis van 20 mg per dag.

Meestal verminderen anabole steroïden het onderhuidse vet, maar vergroten ze het viscerale vet. Dit is waarom de meeste gebruikers van steroïden sport een opgeblazen verschijning ondanks het hebben van magere lichaamsbouw. Anavar, aan de andere kant, vermindert niet alleen onderhuids vet maar helpt ook visceraal vet te verbranden. Dit is wat maakt het uniek en beter dan andere anabole steroïden gebruikt voor snijden. In het geval van vrouwen, kan het worden gebruikt om een slankere lichaamsbouw en een trimmer middensectie.

Met het gebruik van Anavar en consistente sportschool en dieet inspanningen, kan een vrouw verwachten te verbranden ongeveer 2-2.5 pond vet per week. Zelfs voor degenen die niet regelmatig sporten, kan het vetverbrandende effect van Anavar nog steeds aanzienlijk zijn. Het opnemen van gewichtheffen in je routine zal echter nog betere resultaten opleveren.

Spieropbouw:

Anavar, als een vorm van exogeen testosteron, is zeer effectief in het bevorderen van spiergroei bij vrouwen. Zijn anabole kracht is drie keer die van testosteron, wat resulteert in aanzienlijke magere spierwinsten. Het is echter belangrijk op te merken dat Anavar niet het vermogen heeft om de spiermassa dramatisch te vergroten en iemand eruit te laten zien als een echte superheld.

Anavar is een vorm van exogene testosteron die gematigde spiergroei bevordert bij zowel mannen als vrouwen. Een van de voordelen van het gebruik van Anavar is de kwaliteit van de spieren, die gedefinieerd en getonifieerd zijn, waardoor een volumineus uiterlijk wordt vermeden. Dit is ideaal voor degenen die hun spiertonus willen verbeteren en tegelijkertijd hun spiermassa willen behouden tijdens een dieet. De geleidelijke toename van de spiermassa door het gebruik van Anavar zorgt voor een esthetisch aantrekkelijker lichaamsbouw, zonder dat dit ten koste gaat van het magere en gedefinieerde uiterlijk.

Vrouwen die willen een bodybuilder lichaamsbouw met aanzienlijke spier winsten kunnen liever Anadrol dan Anavar. Echter, met behulp van krachtige bulking steroïden zoals Deca of Dianabol kan leiden tot ernstige bijwerkingen voor vrouwen.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het controleren van uw gewicht niet een betrouwbare indicator van vooruitgang bij het gebruik van Anavar kan zijn. Terwijl het nemen van Anavar, zie je misschien niet een significante verandering in gewicht, maar het zal magere spieren toevoegen en vet verbranden, wat resulteert in een algemene verandering in uw lichaam verschijning.

Verhoogt de spierkracht:

Vrouwen die Anavar gebruiken ervaren ook een aanzienlijke toename in kracht, die gemakkelijk merkbaar vroeg in de cyclus is. Dit komt omdat Anavar is afgeleid van Dihydrotestosteron (DHT), dat is vijf keer meer androgene dan testosteron, en alle DHT-gebaseerde steroïden zijn bekend om kracht te verbeteren.

Anavar, afgeleid van Dihydrotestosteron (DHT), is vijf keer meer androgene dan testosteron en bekend om kracht te verhogen, net als alle andere DHT-gebaseerde steroïden.

Een toename van de glycogeenopslag in de spieren leidt tot een toename van de ATP-synthese, waardoor de kracht en het uithoudingsvermogen toenemen. Dit maakt intensievere training en een langere training mogelijk, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten.

Daarom wordt het steeds populairder bij vrouwen die een slank en gespierd lichaam willen, omdat het niet leidt tot een opgeblazen uiterlijk. Het vermogen om een gespierde, slanke en magere lichaamsbouw met een kleine taille te produceren is een andere reden voor de populariteit ervan.

Vrouwvriendelijk:

Anavar wordt vaak aangeduid als het “meisje steroïde” vanwege zijn hoge tolerantie en lage risico van virilization in vrouwen wanneer genomen in gematigde doses. Dit maakt het de meest gunstige steroïde optie voor vrouwen op zoek naar hun lichaamsbouw doelen te bereiken.

Virilisatie verwijst naar de verschijning van mannelijke kenmerken bij vrouwen, met inbegrip van een diepere stem, verminderde borstgrootte, een vergrote clitoris, en de groei van gezichts- en lichaamshaar.

Vrouwen die gedurende langere tijd hoge doses Anavar nemen, kunnen echter toch last krijgen van vermannelijking, omdat hoge doses kunnen leiden tot sterke symptomen van virilisatie. Om het risico van virilisatie te minimaliseren, wordt aanbevolen dat vrouwen Anavar in gematigde hoeveelheden gedurende een beperkte periode gebruiken.

Het is belangrijk te vermelden dat als een vrouw tijdens het gebruik van Anavar virilisatie-effecten begint te ervaren, zoals een afname van de borstomvang of toegenomen haargroei, het raadzaam is de dosering kort te houden en het gebruik van dit steroïde te staken. Deze symptomen hebben de neiging om weg te gaan zodra het gebruik van de steroïde wordt gestopt in de vroege stadia van virilisatie.

Om het risico van virilization te minimaliseren, is het aanbevolen om de Anavar cyclus tot een maximum van 4-6 weken. Langdurig gebruik van de steroïde kan leiden tot permanente symptomen, maar als het vroegtijdig wordt opgemerkt, zijn de symptomen van virilisatie vaak omkeerbaar. Om ongewenste effecten te voorkomen, is het het beste om te stoppen met het gebruik van de steroïde zodra tekenen van virilisatie verschijnen.

Stemverdieping is een laat symptoom van virilisatie en is onomkeerbaar zodra het optreedt. Het is belangrijk om andere tekenen van vermannelijking in de gaten te houden en voorzichtig te zijn bij het gebruik van steroïden, vooral als u een vrouwelijke gebruiker bent. Het negeren van de vroege symptomen kan leiden tot stemverdieping, die niet kan worden teruggedraaid.

Verhoogd herstel, uithoudingsvermogen en snelheid:

Anavar wordt veel gebruikt op medisch gebied vanwege zijn vermogen om het herstelproces bij brandwondenpatiënten te versnellen. Fitness liefhebbers, met name vrouwen, kunnen profiteren van Anavar om hun training intensiteit en frequentie, wat resulteert in betere prestaties te verbeteren. De steroïde bevordert ook het uithoudingsvermogen van de spieren, waardoor vrouwen langer kunnen trainen zonder uitgeput te raken.

Anavar kan worden gebruikt door vrouwelijke atleten om hun uithoudingsvermogen en kracht, vooral in sporten zoals sprinten, zwemmen en boksen, wanneer gecombineerd met andere steroïden.

Uitstekend in het verminderen van spiermoeheid en pijn:

Anavar kan sportschool sessies productiever en minder uitdagend maken voor vrouwen, zowel fysiek als mentaal. Studies hebben aangetoond dat vrouwen die Anavar gebruiken meer bevredigende trainingen rapporteren als gevolg van verhoogde energieniveaus. Met Anavar kunnen vrouwen zich meer inspannen en meer uit hun sportschooltijd halen.

Anavar dosering voor vrouwen

Voor vrouwen, de aanbevolen dosering van Anavar valt meestal tussen 5-20 mg per dag, met een gemeenschappelijke dagelijkse dosis is 10 mg.

Het is echter belangrijk op te merken dat het verhogen van de dagelijkse dosis boven de 20 mg het risico van virilisatie kan verhogen. Daarom is het raadzaam de aanbevolen dagelijkse dosis van 10-20 mg aan te houden en medisch advies in te winnen voordat u de dosering wijzigt.

“Houd in gedachten dat te hoge doses de kans op en de intensiteit van bijwerkingen kunnen verhogen, dus het is het beste om de dagelijkse inname te beperken tot 5-10 mg.”

“Voor optimale resultaten, verdeel uw dagelijkse Oxandrolon doses in twee, genomen een keer in de ochtend en een keer voor de avond training, zoals de korte halfwaardetijd van 9-10 uur vereist meerdere doses per dag.”

“Merk op dat het nemen van Anavar voor het slapen gaan slaapproblemen kan veroorzaken. Om dit te voorkomen, is het aanbevolen om het eerder op de avond in te nemen, idealiter voor je training, in plaats van vlak voor het slapen gaan.”

Vrouwelijke Anavar cyclus

Laten we eens kijken hoe de Anavar cyclus voor beginners en gevorderde gebruikers moet zijn:

Vrouwelijke Anavar cyclus

Anavar Cyclus voor beginners:

Anavar cycli voor vrouwen duren meestal 4-6 weken. Beginners moeten beginnen met een 4-weekse cyclus, en degenen die op zoek zijn naar meer resultaten kunnen geleidelijk uit te breiden tot 5 weken na het verkrijgen van ervaring. Ervaren gebruikers kunnen dan overgaan tot een cyclus van 6 weken.

Anavar cyclus voor betere resultaten:

Een populaire Anavar cyclus voor vrouwen die optimale resultaten oplevert omvat het starten met een dagelijkse dosis van 5 mg, oplopend tot 10 mg voor de komende 4 weken, voor een totale cyclus lengte van 5 weken. De eerste week zorgt voor acclimatisering aan de compound, terwijl de resterende 4 weken bevredigende resultaten. Als de steroïde uw tolerantieniveau overschrijdt, kunt u de dosis verminderen of de laatste week overslaan.

Anavar cyclus voor gevorderde gebruikers:

Ervaren vrouwelijke steroïde gebruikers kunnen nemen een dagelijkse dosis van 10 mg voor 1-6 weken. Het is belangrijk op te merken dat hun hogere tolerantieniveau kan toestaan voor een zwaardere dosis. Als ongemak wordt gevoeld, is het het beste om te stoppen met de cyclus of vermindering van de dagelijkse dosis.

Hoe veilig is Anavar?

Over de veiligheid van Anavar wordt vaak gedebatteerd, met uiteenlopende meningen op online forums en discussiefora.

Vergeet niet, Anavar kan worden beschouwd als mild, maar het is nog steeds een steroïde en moet niet worden beschouwd als volledig veilig. Het is echter relatief veiliger dan andere anabole steroïden zoals Dianabol, Deca, of Trenbolon.

Hoe veilig is Anavar

Anavar wordt verondersteld te hebben slechts 24% van de androgene potentie van methyltestosteron, het verminderen van de kans op androgene bijwerkingen zoals acne, huidproblemen, of haaruitval.

Overmatig gebruik van Anavar kan echter leiden tot problemen zoals braken, hoofdpijn, slapeloosheid en leverproblemen. Het heeft genoeg kracht om bijwerkingen te veroorzaken als het niet binnen veilige grenzen wordt gebruikt.

Vaak vervalst:

In veel landen is een doktersrecept nodig om Anavar te verkrijgen, en het kan niet worden voorgeschreven voor fitness of prestatieverbetering. Mensen zoeken vaak online naar betrouwbare bronnen die echte Anavar van hoge kwaliteit aanbieden.

Echter, nep Anavar is vaak prevalent als gevolg van de wereldwijde populariteit en hoge kosten in vergelijking met andere steroïden. De grote vraag naar het product maakt het een belangrijk doelwit voor vervalsers.

Als consument moet u ervoor zorgen dat u Anavar van hoge kwaliteit ontvangt wanneer u bestelt. Kwaliteit, zuiverheid en dosering sterkte mag niet worden gecompromitteerd. U kunt dit bevestigen door een testkit te bestellen voordat u Anavar gebruikt. De test zal bepalen of het product daadwerkelijk Anavar bevat. Er zijn ook zuiverheidstesten beschikbaar die de dosis Anavar nauwkeurig meten en de echtheid van het etiket verifiëren.

Pas op bij de aankoop omdat sommige verkopers Dianabol verkopen als Anavar. Dit kan schadelijke gevolgen hebben en resulteren in ernstige bijwerkingen. Dianabol is niet geschikt voor vrouwen zoals het aanzienlijke virilization veroorzaken kan.

Anavar vrouwen bijwerkingen

Hoewel Anavar relatief milde bijwerkingen heeft, is het niet volledig veilig. Bijwerkingen kunnen nog steeds optreden, vooral bij hoge doseringen of verlengde cycli van meer dan 6-8 weken.

Zoals eerder opgemerkt, kan overmatig gebruik van Anavar, vooral in hoge doses en verlengde cycli, virilisatie veroorzaken, wat resulteert in de ontwikkeling van mannelijke kenmerken.

Lever stam

Anavar is een mondelinge steroïde in pilvorm. Net als andere mondelinge steroïden, is het C17 alpha-alkylated, waardoor het omzeilen van de lever, maar zetten stam op het. Vrouwen die Anavar misbruiken door gedurende een langere periode buitensporige doses te nemen, kunnen ernstige leverschade oplopen en mogelijk zelfs leverfalen.

Anavar wordt onder de orale steroïden beschouwd als een mild levertoxine, waardoor het risico van leverfalen kleiner is. Hoewel de inname van Anavar een verhoging van de leverenzymniveaus bij beide geslachten kan veroorzaken, zal de lever weer normaal worden zodra het gebruik van de drug wordt gestaakt. Er wordt geadviseerd om tussen de cycli pauzes te nemen om de lever volledig te laten herstellen.

Anavar is niet geschikt voor personen, ongeacht het geslacht, die een geschiedenis van leverschade hebben of alcoholist zijn, omdat het de lever snel extra kan belasten.

Bijwerkingen van Anavar bij vrouwen

Verhoogde gevoeligheid van de clitoris

Anavar in lage doses leidt niet tot een grotere clitoris, maar kan de gevoeligheid van de clitoris vergroten. Dit kan problematisch zijn voor vrouwen met weinig zin in seks, maar gunstig voor vrouwen die vaker een intenser orgasme willen. Anavar kan ook de tijd verkorten die een vrouw nodig heeft om een orgasme te bereiken, waardoor het een potentiële bijwerking is voor sommigen, maar een voordeel voor degenen die worstelen met een laag libido.

Onderdrukking van natuurlijke testosteron niveaus

Steroïden, waaronder Anavar, kunnen de natuurlijke testosteronproductie van het lichaam verminderen bij zowel mannen als vrouwen. Hoewel vrouwen relatief kleine hoeveelheden testosteron produceren, kan een daling van de testosteronspiegel toch resulteren in gevoelens van vermoeidheid, uitputting en verminderd algemeen welzijn.

Testosteron is een cruciaal hormoon voor een goede vrouwelijke functie en ongeacht de hoeveelheid die wordt geproduceerd, kan een daling van de testosteronspiegel leiden tot een verminderd libido na beëindiging van een cyclus van Anavar of andere steroïden.

Veel vrouwen zijn in staat om te herstellen van onderdrukte testosteron niveaus natuurlijk binnen een paar weken. Sommige vrouwen kiezen echter voor Post Cycle Therapy (PCT) om hun endogene testosteronniveau te herstellen, vooral als ze gedurende een langere periode hoge doses Anavar hebben genomen.

Verhoogd cholesterolgehalte

Vergeleken met andere steroïden heeft Anavar een milder effect op het cholesterolgehalte bij zowel mannen als vrouwen. Vrouwen hebben een aanzienlijk lagere testosteron productie in vergelijking met mannen, dus hun cholesterolgehalte stijgt niet zo veel als gevolg van Anavar gebruik.

Dit betekent echter niet dat vrouwen de controle van hun cholesterolgehalte kunnen negeren. Het is raadzaam het cholesterolgehalte voor en na het gebruik van Anavar in de gaten te houden, om eventuele veranderingen in de bloeddruk op te merken. Zodra het gebruik van Anavar wordt gestaakt, zou het cholesterolgehalte weer normaal moeten worden.

Verhoogd libido

Schommelingen in de testosteronspiegel van vrouwen als gevolg van Anavar kunnen leiden tot een verhoogd seksueel verlangen. Dit verhoogde libido wordt niet beschouwd als een nadeel, tenzij een vrouw opzettelijk seksuele activiteit vermijdt.

Wanneer Anavar vermijden

U mag Anavar niet gebruiken als u lijdt aan

 • Gevorderde nierziekten
 • Leverschade
 • Alcoholverslaving
 • Hypercalciëmie
 • Borstkanker
 • Als u zwanger bent
 • Geschiedenis van hartkwalen

Het is verplicht om met uw arts te praten over de risico’s en voordelen van Anavar voordat u het gaat gebruiken.

Anavar Voor Na & Gebruikersrecensies

Zoals eerder opgemerkt, Anvarol is een top alternatief voor Anavar dat is legaal en heeft geen negatieve bijwerkingen. Het heeft zeer positieve beoordelingen van gebruikers ontvangen en de volgende zijn authentieke voor en na foto’s van gebruikers samen met hun getuigenissen.

sheena

Hier is een andere gebruikersbeoordeling:

giovan

Giovan, een fitnessmodel, had moeite met het bereiken van haar gewenste lichaamsbouw. Echter, met de hulp van Anvarol en HGH X2, bereikte ze indrukwekkende resultaten. Niet alleen heeft ze verminderen haar lichaamsvet met 3%, maar ze ook ervaren aanzienlijke kracht winsten tijdens de cyclus.

Hoe moet ik Anavar nemen?

Anavar, wordt een mondelinge steroïde, elimineert de noodzaak voor injecties voor vrouwen. Terwijl het kan worden verkocht onder verschillende merknamen, zijn chemische naam blijft constant als “Oxandrolon.

Anavar, met zijn chemische naam Oxandrolon, kan overal kosten van $ 1 tot $ 2 per 10 mg tablet. Om de absorptie te verbeteren, is het best opgelost in vloeistoffen zoals water of genomen met andere dranken zoals sap, melk, nectar of kefir om problemen met de spijsvertering te voorkomen. Vanwege de korte halfwaardetijd wordt aanbevolen Anavar dagelijks in te nemen, ten minste eenmaal, voor optimale resultaten. Een goed dieet en intensieve training zijn ook cruciaal voor succes.

Prijs van Anavar

Anavar is een premium steroïde en de prijs kan sterk variëren, afhankelijk van de bron van aankoop. Vrouwen nemen meestal lagere doses dan mannen, waardoor het een meer betaalbare optie voor hen.

Het verkrijgen van Anavar van de zwarte markt kan kosten meer dan $ 100 voor een 5 weken cyclus, waardoor het een van de duurdere steroïden. Met veel vervalste producten worden verkocht, is het belangrijk om de tijd te nemen om een betrouwbare verkoper te vinden om te voorkomen dat opgelicht.

Probeer niet de prijs te verlagen/absorptie te verhogen met grapefruitsap

Het gebruik van grapefruitsap om de prijs van Anavar te verlagen wordt afgeraden, omdat dit het risico op virilisatie en levertoxiciteit verhoogt. Studies tonen aan dat het innemen van medicijnen met grapefruitsap de absorptie kan verhogen, maar deze methode om Anavar te gebruiken met 200ml grapefruitsap elke 12 uur om lever- en darmenzymen te activeren is niet veilig. Vrouwen die 2,5 mg Anavar per dag met grapefruitsap innemen, lopen een verhoogd risico op negatieve bijwerkingen.

Anavar PCT

Na het voltooien van een Anavar cyclus, wordt aanbevolen om Post Cycle Therapy (PCT) te ondergaan om de hormoonfunctie te herstellen en de gemaakte winsten te behouden. Dit is vooral belangrijk voor gebruikers die hebben gestapeld andere steroïden met Anavar.

Het is niet verplicht voor vrouwen om PCT te ondergaan na het nemen van Anavar, maar het is altijd een goede voorzorgsmaatregel. Vrouwen die Anavar gebruiken voor het snijden kunnen ook Clen en/of Winstrol gebruiken tijdens de cyclus, maar dit is niet noodzakelijk. Het is cruciaal om te onthouden dat na het staken van Anavar, het beste is om af te bouwen gebruik op dezelfde manier als je begon met het nemen van het.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat Anavar werkt?

Anavar werkt snel in het lichaam vanwege de orale toediening en de korte halfwaardetijd van 9-10 uur. Dit betekent dat gebruikers Anavar ten minste eenmaal per dag moeten nemen om de effecten te behouden. Resultaten, met inbegrip van merkbare spier winsten, kan worden gezien in een korte periode van tijd.

Een Anavar cyclus kan u helpen bereiken een mager en toned lichaamsbouw. Binnen de eerste 1-2 weken van een 8-weekse cyclus, kunt u verwachten om merkbare veranderingen in spiergrootte en kracht te zien. Echter, de resultaten zullen afhangen van uw training en dieet regime.

Kan Anavar uw menstruatie stoppen?

Zelfs in lage doses kan Anavar de natuurlijke productie van oestrogeen en progesteron verstoren, wat leidt tot veranderingen in de menstruatiecyclus. Sommige vrouwen kunnen uitgestelde menstruaties ervaren, terwijl anderen een vroege menstruatie kunnen hebben als gevolg van het gebruik van steroïden.

Maakt Anavar u kaal?

Mannen met een genetische aanleg voor kaalheid kunnen haaruitval ervaren als gevolg van de milde androgene effecten van Anavar. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat vrouwen kaal worden, kunnen zij een toename van lichaamsbeharing zien. Dit kan onder controle worden gehouden door de Anavar dosering laag te houden en de cycluslengte te beperken.

Laatste gedachten

Anavar is een ideale optie voor vrouwen die hun spiermassa willen vergroten zonder een gespierd en volumineus uiterlijk te ontwikkelen. De minimale androgene impact maakt het mogelijk om vet te verbranden en spieren op te bouwen tegelijkertijd. Met zijn vermogen om de gewenste resultaten te leveren, is Anavar de perfecte keuze voor vrouwen fitness liefhebbers.

De voordelen van Anavar rechtvaardigen zijn hoge kosten.

Kortom, het wordt aanbevolen om natuurlijke of legale alternatieven te kiezen boven andere opties, omdat ze veiliger zijn en geen negatieve bijwerkingen hebben. Producten zoals Anvarol van Crazy Bulk en ACut van Brutal Force zijn voorbeelden van legale steroïden die de voordelen van Anavar kunnen bieden zonder de noodzaak van PCT of negatieve effecten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *