Winstrol voor vrouwen – kan het je veranderen in een man?

Winstrol voor vrouwen?

Dit is een steroïde die ernstige bijwerkingen kan hebben voor vrouwen en een van de belangrijkste is virilisatie of vermannelijking! Dit is een steroïde die ervoor kan zorgen dat vrouwen een diepe stem krijgen, lichaamshaar laten groeien, de borstomvang verminderen, de menstruatiecyclus onderbreken, de clitoris vergroten en zelfs adamsappel laten groeien!

Met andere woorden, het kan je vrouwelijkheid wegnemen en het ergste is dat deze verschijnselen zelfs met een kleine dosering zichtbaar kunnen worden.

Winstrol voor vrouwen

Winstrol voor vrouwen

Mannen gebruiken veel anabole steroïden en het ergste wat ze kunnen vrezen is gynaecomastie of erectiestoornissen. Ze blijven er echter uitzien en klinken als een man. Dit is echter niet het geval bij vrouwen. Winstrol en andere anabole steroïden kunnen virilisatie of het verschijnen van mannelijke kenmerken bij vrouwen veroorzaken, zelfs met kleine doseringen.

Dit artikel neemt de voor- en nadelen van Winstrol voor vrouwen met je door.

Winstrol voor vrouwen

Waarom gebruiken vrouwen Winstrol?

Om dit te begrijpen, laten we eens kort kijken naar wat Winstrol met je lichaam kan doen.

Winstrol is een krachtige anabole steroïde die je kan helpen om spieren te krijgen en vet te verbranden op hetzelfde moment.

Ook al is het niet geclassificeerd als een bulking steroïde, wat zeker is, is dat het kan helpen u een paar kilo binnen de eerste cyclus zelf.

In feite, Winstrol gebeurt te zijn op de lijst van de beste snijden steroïden vanwege zijn vermogen om zowel onderhuids en visceraal vet te verbranden en te spoelen uit extracellulaire water uit het lichaam resulteert in verbeterde vasculariteit.

Met andere woorden, Winstrol is een steroïde die ervoor kan zorgen verbazingwekkende lichaamstransformatie in de minst mogelijke tijd voor zowel mannen als vrouwen. Het wordt over het algemeen gebruikt door bodybuilders voor een snijcyclus voor een wedstrijd zodat ze er geript en versnipperd uit kunnen zien.

Vrouwen die meedoen aan een bikini of bodybuilding wedstrijd kiezen voor Winstrol om de gewenste lichaamstransformatie in de kortst mogelijke tijd te krijgen. Ze kunnen ook worden geïnstrueerd door hun coaches om Winstrol te gebruiken en ze kunnen doen, zelfs als het betekent dat het compromissen hun vrouwelijkheid.

Is Winstrol veilig voor vrouwen?

Winstrol is een harde steroïde. Het is niet veilig voor mannen of vrouwen. Het is vooral schadelijk voor de lever en het hart.

Daarom gebruiken de meeste bodybuilders het in gematigde tot lage doses en in korte cycli om bijwerkingen op de lange termijn te voorkomen.

Om bij de vraag te komen – Verandert Winstrol een vrouw in een man? Ik zou helaas JA zeggen!

Enkele van de bijwerkingen van Winstrol bij vrouwen waardoor ze op mannen kunnen lijken, zijn de volgende:

  • Verhoogde of hese stem
  • Haargroei inclusief gezichtsgroei
  • Kleinere borsten
  • Vergrote clitoris
  • Haaruitval (vooral op de hoofdhuid), enz.

Waarom leidt Winstrol tot Virilization?

Een van de belangrijkste kenmerken van Winstrol is dat het geen aromatisering of testosteron in oestrogeen veroorzaakt. Met een daling van het oestrogeengehalte en een stijging van het testosterongehalte is virilisatie onvermijdelijk.

Anabole steroïden die niet aromatiseren en omzetten in oestrogeen zullen eerder resulteren in de verschijning van mannelijke kenmerken bij vrouwen. Dit komt door een hoog niveau van exogene testosteron in het lichaam in combinatie met een laag oestrogeengehalte, wat zorgt voor een extreme hormonale onbalans in het lichaam waarbij de mannelijke hormonen dominant worden.

Ten tweede heeft Winstrol een lage bindende affiniteit met SHBG of geslachtshormoon-bindend globuline. Het is vermeldenswaard dat SHBG werkt om het vrije testosterongehalte in je lichaam te verlagen. Met een lage SHBG-bindende affiniteit heeft Winstrol de neiging om vrije testosteronspiegels bij vrouwen te verhogen, wat resulteert in virilisatie.

Ik zou zeggen dat Anavar een betere optie is voor vrouwen omdat het je kan helpen uitstekende resultaten te krijgen zonder dat je enige vermannelijking ervaart. Vergelijk beide steroïden in deze Winstrol vs Anavar vergelijking.

Kunnen vrouwen Winstrol nemen zonder bang te zijn voor Virilization?

De bijwerkingen die vrouwen ervaren zijn afhankelijk van de grootte van de dosering die ze innemen.

Een zeer kleine dosis zoals 5 mg per dag genomen voor een korte cyclus kan niet leiden tot virilization of het uiterlijk van mannelijke kenmerken.

Echter, professionele vrouwelijke bodybuilders gaan tot 15 of 20 mg per dag, dat is zeker een zware dosis en het maakt ze kijken en klinken als een man.

Als een vrouw een kleinere dosis van 10 mg per dag neemt, kan ze nog steeds virilisatie ervaren, maar in een langzamer tempo.

Winstrol DosisUitkomst
5 mg per dagGeen virilisatie
10 mg per dagLangzame virlisatie
15-20 mg per dagZware virilisatie

Winstrol cyclus voor vrouwen

Dit is een cyclus voor vrouwen die Winstrol willen gebruiken zonder vermannelijking te ervaren:

Winstrol voor vrouwen

Dit is een vrij conservatieve cyclus die houdt de dagelijkse dosering van Winstrol op slechts 5 mg per dag. Echter, het nog steeds in slaagt om te helpen vrouwen krijgen spieren en vet verbranden terwijl het houden van de virilization bijwerkingen een baai. Dit is vanwege de lengte van de cyclus en vanwege het feit dat Winstrol is een krachtige steroïde.

Verder is het aanbevolen dat u 2 x 2,5 mg tabletten per dag. Aangezien Winstrol pillen komen in de vorm van 5 mg tabletten, moet u de tablet te splitsen in twee voordat het hebben.

Bovendien is het belangrijk om te voorkomen dat Winstrol met voedsel, omdat het bewijs toont aan dat dieet vet vermindert de biologische beschikbaarheid van de steroïde.

Legaal Winstrol Alternatief

Winsol new

Winsol van Crazy Bulk is onze top-rated Winstrol alternatief dat is 100% legaal en veilig en je kunt het online kopen zonder recept.

Het bootst de voordelen van Winstrol na terwijl het de nadelen wegwerkt en kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen.

Winsol kan helpen vet te verbranden, magere spieren te vergroten, vasculariteit te verbeteren, buikspieren vorm te geven, kracht, macht en behendigheid te stimuleren en ook het herstel te versnellen.

Het heeft geen bijwerkingen en krijgt geweldige gebruikersbeoordelingen. Bovendien kun je het combineren met andere legale steroïden van Crazy Bulk voor betere en snellere resultaten.

Klik op de knop hieronder om mijn gedetailleerde Winsol review te lezen:

Winstrol voor vrouwen – veelgestelde vragen

Hoe snel werkt Winstrol?

Winstrol heeft een halfwaardetijd van 9 uur. Dat betekent dat het snel begint te werken en dat vrouwen al vrij snel de eerste effecten voelen.

Vaker wel dan niet, beginnen vrouwen ervaren een enorme schommeling in hun energie en motivatie binnen de eerste 3 dagen van de cyclus.

Met slechts 5 mg per dag, de meeste vrouwen merken vet verlies en prominente spier winsten binnen de eerste 10 dagen van de cyclus.

Ik moet hier vermelden dat Winstrol kan een paar weken te krijgen uit je systeem en dus je kan blijven ervaren zowel winsten en bijwerkingen lang nadat u stopt met het nemen van het.

Als je iemand bent die in de nabije toekomst een drugstest moet ondergaan, moet je minstens een paar maanden voor de test stoppen met Winstrol, zodat het niet in de resultaten opduikt.

Helaas is er geen informatie beschikbaar over de detectietijd van Winstrol. Het kan dus zijn dat je moet stoppen met innemen zodat de metabolieten genoeg tijd hebben om je lichaam volledig te verlaten.

Hebben vrouwen een PCT nodig na het nemen van Winstrol?

Niet alleen mannen hebben post-cyclus therapie nodig.

Vrouwen hebben ook PCT nodig voor:

  • het behouden van winst na de cyclus
  • het herstellen van de natuurlijke hormoonproductie
  • het vermijden van een “crash

Wat Winstrol betreft, kunnen vrouwen zeker PCT nodig hebben omdat ze gaan ervaren verminderd welzijn en lage energie zodra ze uit de steroïde komen. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is een daling van hun testosteronproductie.

Hoewel vrouwen testosteron in veel kleinere hoeveelheden produceren dan mannen, kan zelfs een kleine daling in hun natuurlijke testosteronproductie leiden tot aanzienlijke veranderingen in hun welzijn, libido en motivatie. Een significante daling in de testosteronproductie kan leiden tot een crash en uiteindelijk resulteren in een depressie.

Meestal krijgen vrouwen DHEA voorgeschreven als PCT om hun natuurlijke testosteronspiegel te herstellen. Het wordt aanbevolen om gedurende 4 weken 25-50 mg DHEA per dag te nemen.

Veroorzaakt Winstrol haaruitval bij vrouwen?

Ja! Winstrol kan leiden tot haaruitval bij vrouwen als gevolg van een toename van DHT niveaus in de loop van de cyclus.

Om dit tegen te gaan, kun je een DHT-blokker nemen. Echter, dit is waarschijnlijk een ander probleem te creëren, omdat de meeste medicijnen werken te verlagen algemene DHT niveaus in je lichaam in plaats van het verminderen van DHT in de hoofdhuid.

Door de algemene DHT in je lichaam te verlagen, kunnen dergelijke medicijnen de spier- en krachttoename negatief beïnvloeden. Ze kunnen ook vetverlies tegengaan.

Vaker wel dan niet wordt haarverdunning of haaruitval na de cyclus ongedaan gemaakt wanneer de DHT-spiegels weer hun normale niveau bereiken.

Conclusie

Over het algemeen wordt Winstrol niet aanbevolen voor vrouwen vanwege de angst voor virilisatie. Anavar lijkt een betere optie omdat het geen virilisatie veroorzaakt wanneer het in lage tot gemiddelde doseringen wordt genomen (Lees hier meer over Anavar voor vrouwen). Beter nog, je kunt een legaal steroïde alternatief gebruiken zoals Winsol van Crazy Bulk zoals hierboven vermeld.

Vergelijkbare berichten