Is Cardarine Veilig In Te Nemen (GW 501516) – Hoe Bijwerkingen Te Vermijden

In dit artikel bespreken we Cardarine, ook wel GW 50156 genoemd, en beantwoorden we de vraag: “Is Cardarine veilig? We bespreken alle risico’s van het gebruik van dit middel, wat de onderzoeken zeggen, waarom GW 50156 is stopgezet en nog veel meer. Aan het einde van het artikel zul je een goed idee hebben van hoe veilig dit middel is en hoe je het moet gebruiken om 100% veiligheid te garanderen.

Is Cardarine Veilig

We zullen ons in dit artikel alleen richten op hoe veilig Cardarine is, als je meer informatie wilt over deze stof, lees dan onze uitgebreide gids over GW 50156.

Veiligheidsresultaten van onderzoeken

Cardarine (GW 50156) heeft geen bijwerkingen die het onveilig zouden kunnen maken, behalve kanker, waarover veel wordt gediscussieerd. Laten we het daar eens over hebben en uitleggen hoe veilig Cardarine volgens onderzoeken is.

Als het gaat om veiligheid, zijn er twee onderzoeken die we in gedachten moeten houden. De eerste studie is de reden waarom GW 50156 werd stopgezet. Het vertoonde tekenen van kankergroei bij ratten (we zullen hier later in het artikel meer over vertellen).

De tweede studie is iets recenter (3 jaar oud). Het bewees dat GW 50156 helemaal geen kankergroei veroorzaakt bij normale doseringen voor een normale cycluslengte. Niet alleen dat, maar het bestrijdt ook kanker.

De reden voor deze tegenstrijdigheid tussen deze twee onderzoeken is de schandalige dosering en cycluslengte die in het eerste onderzoek op ratten werd gebruikt. Laten we daar dieper op ingaan, maar laten we eerst samenvatten of GW 50156 veilig is volgens de onderzoeken.

Samengevat, Cardarine ( GW 50156) wordt als veilig beschouwd door de meest recente onderzoeken die aantoonden dat de slechte resultaten van eerdere onderzoeken te wijten waren aan de enorme doseringen en de zeer lange cyclusduur. Een recent onderzoek concludeerde dat Cardarine geen kanker veroorzaakt en kankercellen juist bestrijdt.

Laten we nu eens uitleggen waarom deze stof niet meer werd gebruikt en hoe het meest recente onderzoek heeft aangetoond dat het eigenlijk een veilige stof is…

Waarom werd Cardarine stopgezet – Kanker

De reden dat Cardarine (GW 50156) werd stopgezet, was een onderzoek waaruit bleek dat het de ontwikkeling van kanker bij ratten bevorderde.

Veel mensen zijn sceptisch over dit onderzoek en er is een groot debat over. De reden voor de scepsis is dat de doseringen en de lengte van de cyclus die in het onderzoek werden gebruikt schandalig waren.

De dosering die in dat onderzoek werd gebruikt was letterlijk 50x de aanbevolen dosering. Niet alleen dat, maar ze gaven deze doseringen ook nog eens 2 jaar achter elkaar aan de ratten. Dat is een krankzinnig lange cyclusduur die niemand ooit zou doen. De ratten in het onderzoek namen dus 50x de aanbevolen dosering per dag en ze hadden bijna twee jaar nodig om kanker te ontwikkelen.

Je moet jezelf afvragen: Wil ik Cardarine met een dosering van 10x de aanbevolen dosering meer dan een jaar achter elkaar gebruiken? 

Als je nee zegt, hoef je je geen zorgen te maken, want het veroorzaakt eigenlijk geen bijwerkingen. Dit recente onderzoek toonde zelfs aan dat GW 50156 bij normale doseringen voor een normale cyclusduur niet alleen GEEN kanker of tumorgroei veroorzaakt, maar het ook voorkomt.

Hoe zorg ik ervoor dat een Cardarine-cyclus veilig is?

Nu we de onderzoeksresultaten van GW 50156 hebben besproken, zijn er drie punten die we in acht moeten nemen als we aan een Cardarine-cyclus beginnen. Als we dat in gedachten houden, zijn er drie punten die we in acht moeten nemen als we een Cardarine-cyclus gaan doen.

Volg deze drie punten en je GW 50156 zal veilig en zonder bijwerkingen zijn.

  • Neem normale doseringen
  • Blijf op een normale cycluslengte
  • Koop hoogwaardige, pure cardarine of probeer een natuurlijk alternatief

Het eerste en tweede punt zijn precies waar het recente onderzoek (waar we het eerder in het artikel over hadden) over ging. Als je de Cardarinedoseringen normaal houdt (tot 30 mg per dag) en ook de cyclusduur normaal (tot 8 weken) zul je geen bijwerkingen zien. Vooral geen kanker, in feite helpen doseringen en cycluslengte als deze kanker te bestrijden.

Het laatste punt op de lijst, het kopen van een hoogwaardige, zuivere Cardarine, is ook erg belangrijk. Sommige bedrijven verkopen brokproducten waar andere stoffen in zitten dan GW 50156. Dit vermindert uiteraard de effectiviteit van de verbinding en kan onnodige bijwerkingen veroorzaken. Daarom raad ik altijd aan om zuivere verbindingen van hoge kwaliteit te kopen.

Als je niet zeker bent van de kwaliteit van het product en op veilig wilt spelen, kun je natuurlijke en legale alternatieven overwegen, zoals C-Dine 501516 van Crazy Bulk. Hieronder vind je er meer informatie over.

Laten we nu eens kijken naar enkele voorbeelden van Cardarine-cycli die volkomen veilig zijn. Sterker nog, soortgelijke cycli werden getest in het recente onderzoek dat uitwees dat GW 50156 geen kanker veroorzaakt.

Voorbeeld van veilige cardarinecyclus

Nu we de veiligheid van dit middel hebben besproken, gaan we over op twee voorbeeldcycli. Deze voorbeelden van Cardarine-cycli zijn 100% veilig en worden ondersteund door onderzoek waar we het aan het begin van het artikel over hebben gehad. Je zult er geen bijwerkingen van krijgen.

Cyclus #1 Cardarine

Dit is een voorbeeld van een cyclus met alleen Cardarine (GW 50156). Je zult in staat zijn om de grote voordelen van deze verbinding te krijgen: vetverlies, toename van het uithoudingsvermogen en een betere cardiovasculaire gezondheid. Het beste aan dit voorbeeld is dat het 100% veilig is en in feite erg lijkt op de cyclus die werd getest in het recente onderzoek dat aantoonde dat GW 50156 geen kanker veroorzaakt en het zelfs bestrijdt.

WeekGW 50156
1-815 mg per dag

Cyclus #2 Cardarine + Ostarine

This is an example cycle for people that want to stack Cardarine with a SARM (Selective Androgenic Receptor Modulator). In this example, Cardarine is stacked with Ostarine. (Compare Cardarine and Ostarine here). This is a great cycle, Ostarine is really well researched and will allow you to build muscle while you lose fat with the help of GW 50156. Find more information on Cardarine and Ostarine stack here.

Een ander groot ding over dit is dat u geen behoefte aan een PCT (Post Cycle Therapy) voor een cyclus als deze. Ostarine is niet dat onderdrukkende, vooral niet bij normale doseringen zoals in dit voorbeeld, dus je hoeft niet te doen een PCT

WeekGW 50156OstarinePCT
1-815 mg per dag10 mg per dag/

Is Cardarine veilig – Het laatste oordeel

Dus laten we alles samenvatten en een snelle samenvatting maken. Is Cardarine (GW 50156) veilig?

Ja, dat is het absoluut, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Als je normale doseringen gebruikt voor een normale cyclusduur, is het veilig. Houd je aan normale doseringen (tot 30 mg per dag) en een normale cycluslengte (tot 8 weken) en je bent veilig. Je hoeft je geen zorgen te maken over bijwerkingen bij deze dosering en lengte, zeker niet bij kanker. Een recente studie bewees dat doseringen en lengte zoals deze veilig zijn en kankercellen daadwerkelijk bestrijden, niet hun groei bevorderen.

Samengevat: ja, Cardarine is veilig, zolang je de aanbevolen doseringen (tot 30 mg per dag) of de aanbevolen cycluslengte (8 weken) niet overschrijdt.

Natuurlijk alternatief

Steeds meer bodybuilders kiezen nu voor natuurlijke alternatieven, zodat ze de gewenste resultaten in de sportschool kunnen behalen zonder hun interne gezondheid aan te tasten. SARM’s zijn nog steeds onderwerp van studie en hun bijwerkingen op de lange termijn zijn relatief onbekend.

c-dine 501516

Een van de beste natuurlijke en 100% legale alternatieven voor Cardarine is C-Dine 501516 van Crazy Bulk. Dit is een supplement dat is samengesteld uit volledig natuurlijke ingrediënten en dat je kan helpen om alle voordelen van Cardarine te krijgen zonder nadelige of negatieve bijwerkingen.

C-Dine 501516 kan je helpen twee keer zo snel vet te verbranden door je stofwisseling te versnellen. Het kan ook helpen om je spierdefinitie te verbeteren en je uithoudingsvermogen te vergroten, zodat je harder kunt trainen in de sportschool. Het heeft geen bijwerkingen en krijgt verbazingwekkend positieve reacties van gebruikers. Bekijk mijn uitgebreide C-Dine 501516 recensie door hier te klikken.

Cconclusie

Concluderend kan worden gesteld dat Cardarine (GW 50156) een veilige verbinding is, zoals wordt bevestigd door deze recente studie. De studie die leidde tot het stopzetten van Cardarine gebruikte 50x de normale dosering op ratten voor een periode van 2 jaar. Dit is natuurlijk zeer schandalig. Vraag jezelf dus af of je gedurende absurde perioden enorme doseringen zult gebruiken. Als je dat niet doet, kun je GW 50156 veilig en zonder problemen gebruiken.

Denk eraan, gebruik normale doseringen (tot 30 mg per dag) voor een normale cycluslengte (tot 8 weken). Als je dit doet, ben je veilig en ervaar je geen bijwerkingen, zeker geen kanker. Uit een recent onderzoek is gebleken dat deze dosering en lengte geen kanker veroorzaken en zelfs kankercellen bestrijden. Nog beter is het om een natuurlijk alternatief te gebruiken zoals C-Dine 501516 van Crazy Bulk, zoals hierboven vermeld.

Vergelijkbare berichten