RAD 140 en Cardarine-stapel

RAD 140 en Cardarine zijn enkele van de krachtigste SARM’s die vaak worden gebruikt door bodybuilders om meer spieren te krijgen en om slank te worden door overtollig lichaamsvet kwijt te raken. Een RAD 140 Cardarine Stack kan een geweldig idee zijn, omdat het je kan helpen sneller resultaten te krijgen wanneer je mager en een betere spierdefinitie probeert te krijgen. Maar zo’n stack kan je in feite helpen om veel meer te krijgen dan alleen het verliezen van overtollig vet.

Wat kunt u verwachten van de Rad 140 en Cardarine-stapel?

RAD 140 Cardarine stack bestaat al een tijdje, en om goede redenen. De verkoop ervan is de afgelopen tien jaar explosief gestegen dankzij de verbluffende resultaten. Bodybuilders die gewend zijn aan het gebruik van stoffen als SARM’s (Selective Androgen Receptor Stimulators) en Cardarine gebruiken vaak RAD 140 Cardarine Stack. Deze stack is perfect voor sporters die intensief trainen en hun energie tot de laatste druppel verbruiken, maar toch meer willen.

Tijdens de zomer proberen de meeste mensen zo goed mogelijk in vorm te komen door snel spieren op te bouwen en tegelijkertijd overtollig lichaamsvet te verliezen. RAD 140 Cardarine Stack is de beste optie voor zulke sportschoolgangers.

RAD 140 en Cardarine-stapel

Er is geen manier om te profiteren van de voordelen die RAD 140 Cardarine Stack biedt, tenzij je weet hoe je het op de juiste manier moet gebruiken. Afhankelijk van de resultaten die je verwacht, kun je bulken of cutten met deze stack.

RAD 140

RAD 140 wordt gebruikt als vervanging voor de natuurlijke testosteron van het lichaam. Het anabole karakter overtreft echter testosteron. RAD 140 bindt zich snel met androgeenreceptoren. Daarnaast krijg je de visuele resultaten in 10 dagen of minder. Het zorgt voor verbeterde spierkracht, verbeterde eiwitsynthese en een kortere hersteltijd. Het is geweldig voor zowel wedstrijdvoorbereiding als algehele lichaamsverbouwing.

Cardarine

GW 50156 of Cardarine is geen SARM, maar wordt er vaak mee geassocieerd omdat het magere spieren drastisch kan opbouwen. De werking van Cardarine is gerelateerd aan spiervezels die verantwoordelijk zijn voor zware spieractiviteiten zoals gewichtheffen. Het verbetert ook de prestaties van RAD 140. Een van de belangrijkste voordelen van Cardarine is dat het de glucosestofwisseling in je lichaam helpt onderdrukken.

Wat het eigenlijk doet is dat het de energiebron van je lichaam omschakelt van glucose naar vet. Dit helpt enorm bij het kwijtraken van overtollig lichaamsvet. Dit is vergelijkbaar met wat keto kan doen, maar Cardarine doet het veel sneller.

Verder verlaagt het LDL en verhoogt het HDL, waardoor het algehele cholesterolgehalte verbetert. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Het zorgt voor een grote piek in je cardiovasculaire prestaties en uithoudingsvermogen. Cardarine is niet-hormonaal en vereist dus geen PCT.

Hoe werkt RAD 140?

Zoals hierboven vermeld is RAD 140 een SARM-alternatief voor testosteron. Het werkt alleen in spieren en botweefsels met speciale receptoren. Het bindt niet aan de secundaire organen.

RAD140 helpt het lichaam om eiwitten te synthetiseren, waardoor het gunstige eigenschappen heeft voor bodybuilders. Spieren opbouwen is onmogelijk zonder eiwitsynthese in het lichaam. Sporten in de sportschool veroorzaakt microscheurtjes en die moeten gerepareerd worden. RAD140 repareert microscheurtjes. Het verkort ook je herstelperiode zodat je een bepaald lichaamsdeel een paar keer per week kunt trainen, wat resulteert in snellere spiergroei.

Hoe werkt Cardarine?

Cardarine verandert vetten in een energiebron voor het lichaam in plaats van koolhydraten. Op deze manier worden vetten gebruikt zonder spieruitputting en zult u waarschijnlijk een verrassende vermindering van uw lichaamsvet ervaren. Mensen met obesitas en pre-diabetici kunnen veel baat hebben bij Cardarine omdat het metabolische afwijkingen omkeert door de verbranding van vetten en vetzuuroxidatie te stimuleren.

Waarom RAD 140 en Cardarine stapelen?

RAD 140 Cardarine Stack kan worden gebruikt voor zowel het aankomen in vetvrije spieren als het verminderen van overtollig lichaamsvet. Met andere woorden, het is waarschijnlijk net zo effectief voor bulking als voor cutting.

Je zult meer uit je trainingen halen. Je behoudt meer spieren terwijl je meer vet verliest. Deze stack is een must-have voor degenen die zich voorbereiden op een wedstrijd of voor mannen die een perfecte lichaamsbouw op het strand willen krijgen.

Je kunt ze allebei als pre-workout nemen. Het beste is dat er merken zijn die een mix van deze twee aanbieden, zodat je ze niet apart hoeft te kopen. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk dat je deze SARMs koopt bij een betrouwbare en vertrouwde winkel.

Ik moet hier vermelden dat SARMs niet zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie door de FDA en daarom moet je voorzichtig zijn met de kwaliteit van het product dat je koopt. Een van de beste indicatoren van de kwaliteit en effectiviteit van een product zijn de beoordelingen. Je moet er dus voor zorgen dat je authentieke en echte gebruikersbeoordelingen van een product controleert voordat je erin investeert.

Verwachte resultaten van RAD 140 en Cardarine-stack

De resultaten van de stack zijn verschillend voor zowel cutten als bulken. In het geval van cutten kan er veel vetvermindering worden ervaren samen met een enorme spiertoename. Normaal gesproken zou je in staat moeten zijn om maar liefst 10 pond aan spieren te winnen in een enkele cyclus, terwijl je tegelijkertijd bijna 4% lichaamsvet verliest.

RAD 140 en Cardarine-stapel

Vetverlies en toegenomen spiermassa zijn niet de enige voordelen die je krijgt van de RAD 140 Cardarine stack. Hieronder staan enkele van de andere grote voordelen van deze stack:

Verhoogd uithoudingsvermogen:

RAD 140 Cardarine stack kan leiden tot een dramatische toename van je uithoudingsvermogen en het beste deel is dat de resultaten echt snel zijn. Ik moet hier vermelden dat GW 50156 Cardarine als magie werkt als het gaat om het verhogen van het uithoudingsvermogen. Je voelt het effect al binnen 10-20 minuten na de eerste dosis!

Cardarine verschuift niet alleen de energiebron van je lichaam van glucose naar vet, maar verhoogt ook de zuurstofstroom naar de spieren tijdens de training. Dit betekent een duidelijke toename in ruwe kracht en sterkte, zodat je harder en zwaarder kunt tillen.

Beschermt je hersenen:

RAD 140 in de stack kan worden aangeduid als een preventieve maatregel tegen Alzheimer. Het kan het ontstaan van deze aandoening verminderen door je hersenen te beschermen tegen amyloïde-bèta proteïnen. Het zorgt ook voor een verhoogde groei van hersencellen, wat een effectieve stap is tegen het ontstaan van Alzheimer.

Minder bijwerkingen dan anabole steroïden:

Iedereen kent de bijwerkingen van anabole steroïden. Ze kunnen onvruchtbaarheid, hartschade, leverfunctiestoornissen, foetusproblemen bij vrouwen en testosterononderdrukking na de cyclus veroorzaken. De bovengenoemde bijwerkingen zijn het minst waarschijnlijk gebeuren met de inname van RAD 140 en Cardarine.

Dit komt omdat het geen steroïden zijn en SARM’s waarschijnlijk relatief veilig zijn met minder bijwerkingen. Dit is een van de redenen waarom de meeste bodybuilders nu kiezen voor SARMs in plaats van steroïden.

Dat gezegd hebbende, moet je er niet van uitgaan dat SARM’s absoluut veilig zijn. Wat je in gedachten moet houden is dat je bij gebrek aan veel klinisch bewijs anekdotisch bewijs of gebruikersbeoordelingen moet raadplegen om meer te weten te komen over de bijwerkingen van SARMs.

RAD 140 Cardarine dosering

Het is nooit veilig om de dosering van een medicijn te overschrijden, omdat dit de mogelijke bijwerkingen van het medicijn verergert. RAD 140 Cardarine Stack doet alleen wonderen als het wordt gebruikt volgens de gegeven aanbevelingen. De dosering hangt ook af van hoe lang je wedstrijd prep is of wat je doelen zijn. De juiste dosering voor mannen is 5 mg RAD 140 en 10 mg Cardarine per dag voor niet langer dan 8 weken.

Voor vrouwen is de dosering echter 5 mg RAD 140 en 5 mg Cardarine per dag, tenzij ze er helemaal voor gaan en een topbodybuilder willen worden. Vrouwen moeten de dosering lager beginnen, op het absolute minimum, omdat ze een ander postuur hebben.

De dosering die hier wordt genoemd is perfect voor iedereen die zijn lichaamsvet wil verminderen en tegelijkertijd magere spieren van hoge kwaliteit en dichtheid wil kweken. Het overschrijdt ook geen veiligheidslimieten. Bij hogere doseringen en een langere duur verhoogt het de kans op onderdrukking van de testosteronproductie in je lichaam waardoor de kans op verschillende complicaties toeneemt.

Dosering voor spiertoename

Atleten die zwaarder worden, moeten hun RAD 140 Cardarin-stack iets verhogen. 10 mg RAD 140 en 15 mg Cardarine per dag gedurende 8 weken is een perfecte stack voor bodybuilders die gewend zijn aan SARM’s die onderdrukkend werken.

Deze stack zorgt voor een aanzienlijke spiertoename. Daarnaast treedt er ook vetverlies op, waardoor je lichaamsgewicht afneemt. Het wordt echter niet aanbevolen om deze cyclus langer dan 8 weken te laten duren.

RAD 140 en Cardarine stack na cyclus therapie

Post Cycle Therapy (PCT) is een must. Het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen. Misschien kom je er met jouw genetica mee weg dat je geen PCT nodig hebt, maar je weet maar nooit, dus het is altijd beter om voorzorgsmaatregelen te nemen. PCT is niet echt nodig tijdens het cutten. Tijdens een bulk kan 10 mg per dag echter onderdrukkend werken en kan Nolvadex of Clomid nodig zijn. De genetica van je lichaam speelt een grote rol bij het tolereren van RAD 140 en kan een doorslaggevende factor zijn voor PCT.

Bijwerkingen van RAD 140 en Cardarine stapelen

Als je de RAD 140 Cardarine Stack gebruikt in de aanbevolen dosering of daaronder en gedurende de juiste tijd, zul je weinig tot geen bijwerkingen zien.

Je bent misschien bekend met het feit dat steroïden verantwoordelijk zijn voor levertoxiciteit, mannelijke kaalheid en tonnen andere bijwerkingen. Het mooie van SARMs is dat ze intenser zijn dan je traditionele cycli met bijna geen bijwerkingen.

Daarnaast kunnen vrouwen te maken krijgen met enkele veranderingen in hun menstruatiecyclus als bijwerking. De prikkelbaarheid en agressie als gevolg van de stack worden echter zowel door mannen als vrouwen ervaren.

Bijwerkingen verdwijnen geleidelijk, maar lichte tot ernstige onderdrukking kan ook het gevolg zijn van het nemen van de stack. Zwaardere onderdrukking treedt op als je bulkt. Dan wordt PCT belangrijk.

Beste RAD 140 en Cardarine alternatieven

Een van de beste opties is om legale en veilige alternatieven te kiezen voor zowel RAD 140 als Cardarin, zodat je spieren kunt aankomen en vet kunt verminderen zonder bijwerkingen of zelfs PCT. Dit is waar Crazy Bulk voor staat. Het is een merk dat nu beroemd is om zijn assortiment natuurlijke supplementen die SARM’s nabootsen zonder negatieve bijwerkingen.

Testol 140 is een alternatief voor RAD 140 dat uitstekend kan zijn voor zowel spieropbouw als vetvermindering. Het kan ook het natuurlijke testosteron in je lichaam helpen, zodat je betere resultaten kunt behalen in de sportschool. Bekijk de Testol 140 test door hier te klikken.

C-Dine 501516 van Crazy Bulk is daarentegen een perfect alternatief voor Cardarin dat je kan helpen vet te verminderen en je uithoudingsvermogen vrij snel en zonder bijwerkingen te verbeteren. Check out C-Dine 501516 review by clicking here.

Ook al zijn deze twee legale SARM’s niet verkrijgbaar als stack, je kunt ze zeker samen kopen en ook nog eens een goede korting krijgen. Ik raad je aan om ze minstens 4-5 maanden in een stack te proberen voor de beste resultaten. Ik moet hier vermelden dat je kunt profiteren van de Koop 2 Krijg 1 GRATIS aanbieding op beide om een geweldige korting te krijgen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *