Stenabolic SR9009 Dosering – Beste Cutting en Bulking Doseringen

Dit is de ultieme Stenabolic – SR9009 doseringsgids.

Er is nogal wat dubieuze informatie op het internet te vinden over de juiste doseringen die je zou moeten nemen bij het innemen van SR9009, ook bekend als Stenabolic.

Ik heb claims gehoord van 10 mg per dag tot 100 mg per dag, dus je weet dat het slecht is.

Stenabolic SR9009 Dosering

Het ergste aan Stenabolic is dat het naast het ontbreken van wetenschappelijke literatuur ook tekortschiet in de afdeling anekdotische verslagen, waardoor het onderzoeken ervan een ware nachtmerrie wordt.

Samenvatting SR9009

SR9009 of Stenabolic is geen SARM, maar een Rev-ErbA ligand, wat betekent dat het de Rev-Erb activiteit in het lichaam versterkt.

Dit leidt op zijn beurt tot talloze veranderingen in de werking van ons lichaam, maar de drie belangrijkste beïnvloede gebieden zijn onze lever, spieren en vetweefsel.

In de lever leidt SR9009 tot een duidelijke afname van vet door simpelweg de vorming van nieuwe vetcellen te blokkeren.

In de spieren verhoogt SR9009 het aantal mitochondriën en het verhoogt ook de proliferatie van mitochondriën en de verwijdering van dode mitochondriëncellen.

Het laatste gebied dat het beïnvloedt zijn onze vetcellen, waar SR9009 de genen uitschakelt die de opslag van vet regelen.

Dit alles vertelt ons dat Stenabolic een geweldige samenstelling is voor vet- en gewichtsverlies, en het kan ook met succes worden gebruikt als je probeert je spieren te behouden tijdens een cut.

Er zit heel wat meer in Stenabolic dan het oog kan zien en als je een kijkje wilt nemen naar alle sappige voordelen die SR9009 voor je in petto heeft, bekijk dan onze Stenabolic review.

SR9009 Halfwaardetijd

Hier worden de dingen een beetje problematisch.

Door proeven te doen met muizen hebben onderzoekers ontdekt dat de halfwaardetijd van Stenabolic tussen de 4 en 6 uur is, wat erg kort is.

Dit betekent dat je het minstens drie keer per dag moet innemen om het volledige effect van de samenstelling te ervaren.

Om het nog erger te maken, is aangetoond dat Stenabolic een zeer lage biologische beschikbaarheid heeft bij mensen, waardoor het praktisch nutteloos is als het op de conventionele manier (oraal) wordt ingenomen.

Dit laat ons twee opties, ofwel het sublinguaal innemen (mijn aanbevolen optie) of het direct in ons lichaam injecteren.

Ik raad de laatste niet aan omdat het niet precies duidelijk is hoeveel je moet nemen. Er wordt geschat dat ongeveer 3mgs van geïnjecteerde Stenabolic gelijk is aan 15mgs van een orale dosering, maar de wetenschap is zwak op zijn best.

Niet alleen dat, maar injecties zelf hebben ook veel potentiële bijwerkingen, zoals zwelling of extreme pijn in de buurt van het injectiegebied.

Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, heeft SR9009 geen menselijke proeven die het ondersteunen, wat betekent dat we moeten vertrouwen op anekdotische rapporten als het aankomt op gebruikte doseringen.

SR9009 Bulking Dosering + Voorbeeld Cyclus

Mensen worden meestal niet groter met SR9009 alleen, omdat het geen spieropbouwende eigenschappen heeft en niet androgeen van aard is.

Wanneer SR9009 echter wordt gemengd met SARM’s, helpt het de gebruiker op een bijna onmenselijke manier vet te verliezen.

Mijn favoriete bulking stack met SR9009 bestaat uit het gebruik van een SARM genaamd LGD-4033 (Ligandrol).

Voorbeeld van een vermeerderingscyclus:

WeekLGD-4033SR9009PCT
1-82,5 mg per dag30 mg per dag/

Met deze stack kun je behoorlijk wat massa opbouwen, terwijl je een aanzienlijke hoeveelheid vet verliest. 

Aangezien we slechts 2,5 mg Ligandrol per dag gebruiken, is PCT niet nodig voor deze stack.

SR9009 Dosering Vetverlies + Voorbeeld Cyclus

Dit is waar SR9009 echt uitblinkt, want in veel rapporten wordt de samenstelling zelf omschreven als ‘oefening in een flesje’.

Snijden met SR9009 is een geweldige ervaring, omdat je niet alleen al je bestaande spiermassa behoudt, maar ook behoorlijk wat vet en gewicht verliest.

Persoonlijk raad ik de toevoeging van Ostarine aan, omdat het je helpt je fitnessdoelen veel sneller te bereiken.

Voorbeeld van een snijcyclus:

WeekOstarineSR9009PCT
1-810 mg per dag30 mg per dag/

Met zo’n lage hoeveelheid Ostarine is PCT niet nodig en hoef je je geen zorgen te maken dat je onderdrukt wordt.

Veiligste SR9009 – Stenabole dosering

Zoals eerder gezegd, is SR9009 niet ondersteund door menselijke studies en de anekdotische rapporten die we hebben van bodybuilders zijn niets minder dan glansloos.

Het is vrij moeilijk om met overtuiging te spreken omdat we met zo’n zeldzaam geval te maken hebben, maar wat ik wel kan zeggen is dat ik met 30 mg per dag geen bijwerkingen heb ervaren en een geweldige tijd heb gehad met het middel.

Ik geloof dat 30 mg per dag, verdeeld over drie doseringen die het beste ’s ochtends, voor de training en na de training kunnen worden genomen, de veiligste en meest effectieve behandeling is die je kunt hebben.

Als je meer dan 30 mg per dag neemt, kan dit een negatieve invloed hebben op je circadiane ritme en het kan ook je waakzaamheid versterken, waardoor de kans op slapeloosheid toeneemt.

Persoonlijk zou ik het niet riskeren, aangezien er vrijwel geen rapporten beschikbaar zijn van mensen die meer dan 30 mg per dag gebruiken.

Aan de andere kant kan minder dan 30 mg per dag de effectiviteit van SR9009 op het lichaam verminderen, dus het is het beste om het bij 30 mg per dag te houden, omdat dit beproefd en getest is.

Welke dosering SR9009 moet ik nemen?

Zelfs als je nieuw bent met Stenabolic, kan 30 mg per dag geen kwaad;

Het enige waar je voor moet oppassen is dat je het niet inbrengt na 17.00 uur, omdat is aangetoond dat Stenabolic de waakzaamheid en activiteit bij muizen verhoogt.

Of dit ook geldt voor mensen wil ik niet weten, dus het is het beste om het zekere voor het onzekere te nemen en me aan mijn aanbeveling te houden.

De enige uitzondering op de regel van 30 mg per dag is als je tot het schone geslacht behoort. In dat geval moet je de dosering halveren (drie keer per dag 5 mg) en goed in de gaten houden hoe je lichaam reageert.

Als je na twee weken geen verschil merkt, verdubbel dan gewoon de dosering.

Veiligste alternatief

Als je alle voordelen van SR9009 Stenabolic wilt krijgen zonder de negatieve bijwerkingen, overweeg dan een natuurlijk alternatief zoals Stena 9009 van Crazy Bulk, dat je kan helpen uitstekende resultaten uit je trainingen te halen.

Stena 9009

Stena 9009 is een krachtig Stenabolic alternatief dat is samengesteld na jaren of onderzoek en proeven en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het heeft geen synthetisch hormoon en dit is de reden waarom je geen post-cyclus therapie nodig hebt zodra je klaar bent met het.

Stena 9009 kan is uitstekend voor een cutting cyclus. Het kan helpen om overtollig vet uit je lichaam te verbranden en kan ook helpen om vermoeidheid uit te stellen. Daarnaast kan het ook je energie en uithoudingsvermogen stimuleren, waardoor je meer kracht hebt om langer te trainen in de sportschool.

Het is ook geweldig voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Geen wonder dat het ook voor sporters een van de beste keuzes is. Bekijk mijn gedetailleerde Stena 9009 review door hier te klikken.

Conclusie

SR9009 is een crimineel onderschatte samenstelling die het uithoudingsvermogen verhoogt en helpt bij vet- en gewichtsverlies.

Veel mensen, waaronder ikzelf, rapporteerden ook een duidelijke afname van angst sinds ze de samenstelling hadden gebruikt.

Al met al denk ik dat het het beste is om het bij 30 mg SR9009 per dag te houden, omdat er letterlijk geen bijwerkingen zijn bij die dosering, behalve de verhoogde waakzaamheid die gemakkelijk kan worden vermeden.

De beste oplossing is om een natuurlijk alternatief te gebruiken, zoals Stena 9009 van Crazy Bulk, dat absoluut veilig is en geen negatieve bijwerkingen heeft.

Vergelijkbare berichten