RAD 140 Gynaecomastie – Veroorzaakt testolon gynaecomastie?

RAD 140 of Testolone is een sterke en krachtige SARM en kan op elk moment tijdens de cyclus gynaecomastie veroorzaken. Hoewel de meeste bodybuilders in de verleiding komen om RAD 140 PCT over te slaan zodra ze van RAD 140 af zijn, is het uiterst belangrijk om de bijwerkingen en testosterononderdrukking die het veroorzaakt te beperken. Je moet er dus niet aan denken om PCT over te slaan!

In dit artikel lees je hoe RAD 140 gynaecomastie kan veroorzaken en wat je moet doen om dit te voorkomen.

Veroorzaakt RAD 140 gynaecomastie?

RAD 140 is een van de SARM’s die matig onderdrukkend werkt. Ik heb de onderdrukkende werking van RAD 140 besproken in een gedetailleerd artikel dat je hier kunt lezen.

Omdat het onderdrukkend is, kan het zeker gynaecomastie veroorzaken. Dit komt omdat terwijl je testosteronniveau of exogene testosteronproductie daalt, het oestrogeen op hetzelfde niveau blijft.

Om het verder uit te leggen: het leidt tot een soort oestrogeendominantie in je lichaam.

Als er meer oestrogeen in je lichaam is en de testosteronspiegel daalt, kun je een aantal bijwerkingen krijgen en gynaecomastie is daar één van.

Eerlijk gezegd zijn de meeste bodybuilders zich bewust van wat verschillende steroïden en SARM’s met hun testosteron- en oestrogeenspiegels kunnen doen en nemen ze van tevoren voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat hun oestrogeenspiegels stijgen tot het niveau waarop gynaecomastie kan optreden.

Desalniettemin blijft RAD 140 gynaecomastie een mogelijkheid en als je niet goed op je testosteron- en oestrogeenspiegel let, is de kans groot dat je er last van krijgt.

RAD 140 Gynaecomastie

Kans op gynaecomastie door RAD 140 of Testolone

Omdat er niet veel onderzoeksgegevens beschikbaar zijn over SARM’s en hun bijwerkingen, moeten we rekening houden met anekdotisch bewijs. Zo kan worden gezegd dat gyno van RAD 140 zeldzaam is, maar het kan nog steeds voorkomen. Van bijna 15% van alle RAD 140-gebruikers is bekend dat ze deze bijwerking hebben ervaren.

Om het nog eenvoudiger te maken, zou ik zeggen dat 1 op de 6 mannen die RAD 140 nemen waarschijnlijk last krijgt van gynaecomastie op een of ander punt in de loop van hun RAD 140-cyclus.

Gynaecomastie is een aandoening die je niet alleen fysiek maar ook psychologisch beïnvloedt. Het kan extreem gênant zijn voor de meeste mannen die zich schamen voor wat er met hun lichaam gebeurt.

Hoe RAD 140 gynaecomastie voorkomen?

Als je RAD 140 gynaecomastie wilt voorkomen, moet je van tevoren een PCT plannen.

RAD 140 kan je een goed gevoel na de cyclus, maar er kan een andere kant ook. Terwijl je je de ene dag goed en high voelt, kun je de volgende dag de onderdrukkende effecten van RAD 140 ervaren.

Wat je in gedachten moet houden is dat RAD 140 een krachtige SARM is en dat je je bewust moet zijn van het feit dat het kan leiden tot hormonale onbalans in je lichaam.

Een ander probleem is dat het vrij moeilijk is om een SARM, waaronder RAD 140, te vinden die niet slecht is. Daarom raad ik vaak aan om natuurlijke of legale RAD 140 alternatieven te proberen, zoals Testol 140 van Crazy Bulk.

Bovendien moet de RAD 140 dosering die je neemt nauwkeurig zijn.

Het is niet verrassend dat veel beginners de neiging hebben om alle veiligheidsprotocollen te omzeilen door 30 en zelfs 40 mg RAD 140 per dag te nemen, allemaal in hun opwinding om groter en sterker te worden.

Hoewel SARM’s effectief zijn bij het verhogen van het testosteronniveau, hangt de mate waarin ze dat doen af van de dosering die je neemt en hoe hoger de dosering, hoe groter de bijwerkingen zullen zijn. Dit is waar je jezelf aan moet herinneren elke keer dat je de dosering probeert te verhogen.

Als je erover denkt om een Aromataseremmer te gebruiken, dan moet ik zeggen dat het voor iedereen vrij moeilijk is om de effectieve dosering te bepalen zonder een bloedtest.

RAD 140 Gynaecomastie

Hoe kom je van RAD 140 Gynaecomastie af?

Als je gynaecomastie krijgt door RAD 140, wees dan niet bang. Dit is wat je moet doen:

 • Eerst en vooral moet je helemaal stoppen met je RAD 140-cyclus. Het is een duidelijke indicatie dat je lichaam deze SARM niet tolereert.
 • Het volgende wat je moet doen is beginnen met PCT toen en daar.
 • Wat de PCT betreft, kunt u beginnen met Clomid als PCT en plan het voor 4 weken. Je kunt de dosering na de eerste twee weken aanpassen.
 • In alle gevallen zou je gyno na vier weken PCT met Clomid moeten verdwijnen.

Ik wil hier graag vermelden dat SARM’s geen permanente gynaecomastie veroorzaken, maar dat je het bovenstaande protocol moet volgen om er vanaf te komen.

Hoe krijg je de beste resultaten van RAD 140 zonder bijwerkingen?

Als je alle voordelen van RAD 140 wilt ervaren zonder de negatieve bijwerkingen, dan moet je Testol 140 proberen. Het is een natuurlijke formule die alle voordelen van RAD 140 nabootst zonder bijwerkingen. Zo kun je meer spieren krijgen, je kracht vergroten en je testosteronspiegel een boost geven zonder bang te hoeven zijn voor gynaecomastie of testosterononderdrukking.

BESTE RAD 140 Alternatief

Testol 140
Testol 140 van Crazy Bulk

Specificaties

 • Bootst RAD 140 of Testolone SARM na
 • Spierversterkend
 • Verhoogt kracht
 • Verhoogt stofwisseling
 • Verhoogt natuurlijk testosteron
 • Geen bijwerkingen
 • Geen PCT!

Het heeft geweldige gebruikersbeoordelingen gekregen en wordt geleverd met een volledige geld-terug-garantie.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *