Deca Durabolin Voordelen, Bijwerkingen, Resultaten

Als het gaat om bulking steroïden vaak gebruikt in de off-season door bodybuilders, Deca Durabolin of Nandrolone Decanoate is een van de top keuzes. Het is een injecteerbare steroïde die algemeen bekend staat als de koning van de kracht steroïden.

Het is in eerste instantie ontwikkeld om patiënten te helpen die lijden aan cachexie of spieratrofie. Het is een van de weinige anabole steroïden die vandaag de dag nog steeds worden voorgeschreven aan HIV/AIDS- en bloedarmoedepatiënten vanwege de unieke anabole en erytrocytose-eigenschappen.

Als je kijkt naar de geschiedenis van Deca Durabolin in bodybuilding, werd het een populaire spier- en krachtversterker in de jaren 1970, in die mate zelfs dat sommige van de populaire bodybuilders uit het gouden tijdperk, waaronder Arnold Schwarzenegger, bekend staan om het stapelen met Dianabol voor bulking cycli.

Deca Durabolin Voordelen, Bijwerkingen, Resultaten

Dit artikel neemt de voordelen, bijwerkingen en verwachte resultaten van Deca Durabolin met je door, evenals legale en veilige alternatieven die je kunnen helpen geweldige resultaten in de sportschool te krijgen zonder bijwerkingen of PCT!

Voordelen van Deca Durabolin

Laten we eens kijken naar de belangrijkste voordelen van Deca Durabolin:

Spierwinsten

De belangrijkste reden waarom Deca Durabolin vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt door bodybuilders is dat het kan helpen bij het bevorderen van spierhypertrofie en het vergroten van zowel de spieromvang als de spierkracht. Hierdoor kan het een enorme verandering in je lichaamssamenstelling veroorzaken als je het een paar weken gebruikt.

Wat het nog aantrekkelijker maakt voor sportschoolbezoekers, is dat het je kan helpen vetvrije spiermassa te krijgen, omdat het zowel de eiwitsynthese als de stikstofretentie in je lichaam kan verbeteren. Hoewel het niet zo krachtig is als sommige van de andere anabole steroïden zoals Anadrol, Dianabol of Trenbolone, heeft het nog steeds de voorkeur van veel bodybuilders omdat het relatief minder bijwerkingen heeft.

Goed verdragen

Het is een van de weinige anabolen die is goedgekeurd door de FDA. Het is misschien een verrassing voor je, maar Deca Durabolin is een door de FDA goedgekeurd medicijn dat meestal wordt gegeven aan vrouwen die lijden aan borstkanker. Niet alleen dit, is het ook voorgeschreven als een behandeling voor kinderen die lijden aan dwerggroei zonder noemenswaardige nadelige effecten.

Een van de unieke eigenschappen van Deca Durabolin is dat het de collageensynthese in je lichaam kan verhogen, wat verder kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid van je gewrichtsbanden en pezen, waardoor het een effectieve gewrichtsondersteuning biedt. Dit is met name interessant voor bodybuilders en gewichtheffers die bekend staan om hun zware en repetitieve tillen, waardoor ze vatbaar zijn voor gewrichtsletsel.

Gezamenlijke ondersteuning

Dit is in het verlengde van het bovenstaande punt. Deca Durabolin bevordert ook het vasthouden van vocht in je lichaam en dit helpt bij het smeren van de gewrichten.

Hieronder staan de bevindingen van een onderzoek bij 18 mannen met gewrichtspijn:

72% van de proefpersonen rapporteerdevermindering van pijn
28% vereistminder pijnstillers

Het onderzoek concludeerde dat Deca Durabolin ontstekingsremmende effecten heeft. Ik moet hier vermelden dat dit onderzoek anekdotische rapporten over het verminderen van gewrichtspijn bevestigt.

Geen hepatotoxische effecten – Geen levertoxiciteit!

Een van de grootste problemen met anabole steroïden die oraal worden ingenomen is dat ze door de lever moeten om afgebroken te worden. Ze hebben de neiging om de lever enorm te belasten en kunnen vaak leiden tot peliosis hepatis (met bloed gevulde cysten) of levercirrose (leverfalen).

Deca Durabolin is daarentegen een injecteerbare steroïde die de lever omzeilt om in de bloedbaan terecht te komen. Als zodanig veroorzaakt het geen leverbelasting op je lever. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de meeste bodybuilders de voorkeur geven aan Deca boven andere anabolen zoals Dianabol.

Lange esters

Een van de onderscheidende kenmerken van Deca Durabolin is dat het lange esters bevat en dit is de reden waarom cycli tot 12 weken kunnen duren. Wat het betekent is dat je waarschijnlijk grote resultaten in de laatste fasen van de cyclus ervaren. Dit in tegenstelling tot andere anabolen of AAS die vroeg pieken en meer bijwerkingen veroorzaken wanneer je dicht bij het einde van de cyclus bent vanwege de hoge toxiciteit.

Deca Durabolin Bijwerkingen

Ook al zijn er veel voordelen van Deca, het is nog steeds een steroïde en kan produceren veel negatieve bijwerkingen. Hier zijn enkele van deze nadelige bijwerkingen die u waarschijnlijk zult ervaren wanneer op een Deca Durabolin cyclus:

Veranderingen in lipidenprofiel

Ik heb het schrijven en onderzoeken van steroïden voor een lange tijd nu en ik kan zeggen door mijn kennis dat Deca Durabolin kan milde veranderingen in LDL / HDL cholesterol waarden te produceren en kan ook leiden tot hoge bloeddruk. Echter, het risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten als gevolg van Deca Durabolin is relatief laag.

In feite hebben alle anabole steroïden de neiging om te resulteren in je lipidenprofiel en dat geldt ook voor Deca. Deca Durabolin lijkt echter de meest cardiovasculaire-vriendelijke steroïde die je kunt je handen op.

Deca Lul

Deca is berucht om zijn nadelige effecten op je seksuele verlangen en prestaties en kan leiden tot erectiestoornissen of de Deca Dick.

Een van de redenen hiervoor is dat Deca tekortschiet als het gaat om het produceren van stikstofmonoxide in je lichaam, wat belangrijk is voor een goede doorbloeding van de penis. In eenvoudige woorden, Deca Durbolin compromissen bloedcirculatie naar de penis resulteert in zachte of zwakke erecties. Daarnaast staat het er ook om bekend dat het de prolactinespiegel in je lichaam verhoogt. Prolactine is een borstvoedingshormoon dat een tol kan eisen op je libido of seksuele eetlust.

Het is de moeite waard om te weten dat een laag stikstofmonoxidegehalte in combinatie met een hoog prolactinegehalte een complete ramp kan betekenen tussen de lakens.

Is er een manier om dit probleem te overwinnen?

Een van de beste manieren om te voorkomen dat je een Deca Dick krijgt is door Deca Durabolin te stapelen met een androgene steroïde die kan helpen het stikstofmonoxidegehalte in je lichaam te verhogen. Sommige van dergelijke verbindingen kunnen Testosteron, Anadrol en zelfs Trenbolon omvatten.

Laag testosteron

Deca Durabolin is een van de meest onderdrukkende steroïden. Met andere woorden, het kan de testosteronproductie in je lichaam onderdrukken. Daarom is het noodzakelijk dat je van tevoren een PCT plant met medicijnen zoals Novaldex of Clomid om je natuurlijke testosteronproductie weer op gang te krijgen zodra je uit een Deca-cyclus komt.

Oestrogeen en progesteron

Hoewel Deca geen grote aromatisatie van testosteron veroorzaakt (het is bekend dat het een omzettingspercentage van 20% van testosteron in oestrogeen heeft), kan het het vrouwelijke geslachtshormoon progesteron aanzienlijk verhogen. Dit stimuleert het borstweefsel in de borstklieren en kan mogelijk leiden tot gynaecomastie.

Een van de beste manieren om een hoge progesteronspiegel te voorkomen is met anti-oestrogenen zoals Anastrozol.

Deca Durabolin resultaten

Laten we eens kijken welke resultaten je kunt verwachten van een Deca Durabolin cyclus:

Week 2

Een van de belangrijkste dingen in gedachten te houden dat het dat Deca Durabolin is een steroïde die niet dagelijks wordt genomen, maar slechts een wekelijkse dosis is meer dan voldoende.

Wanneer op een Deca Durabolin cyclus, is het niet gebruikelijk voor bodybuilders te ervaren geen grote voordelen binnen de eerste paar weken. Echter, de meeste gebruikers ervaren comfort en verlichting in de gewrichten door de tweede week.

Week 4

Als je de 4e week ingaat, begin je spiertoename te ervaren. Hoewel er op dit moment nog niets dramatisch gebeurt, wordt de toename van de massa duidelijker. Naarmate elke week verstrijkt, zul je waarschijnlijk één tot twee kilo spiertoename zien.

Wat wel interessant is, is dat deze aanwinsten zuivere aanwinsten zijn. Wat het betekent is dat het geen vet of water, wat betekent dat een betere spierdefinitie. Naarmate je verder gaat met de cyclus, hebben kracht en macht de neiging om aanzienlijk te verbeteren vanaf week 5. Je vindt het gemakkelijker om die laatste en laatste reps uit te voeren. En niet alleen dit, je kunt ook merken dat je meer gewicht toevoegt aan de halterstang.

Week 12

De resultaten worden steeds duidelijker tegen de tijd dat je in de 12 weken van deze cyclus bent. Het is niet ongewoon voor bodybuilders te krijgen zo veel als 15-20 pond van de spier tegen het einde van de 12e week.

Wat is duidelijk, echter, is de spier winsten zijn van betere kwaliteit dan die welke worden gemaakt met steroïden die snel handelen. De winsten die je maakt gaan langer duren en niet onmiddellijk verdwijnen zodra u het einde van de Deca Durabolin cyclus.

Met andere woorden, de winsten gemaakt zijn langdurige winsten. Mogelijk, de winsten die je maakt met deze steroïde zijn meer langdurige dan elke andere steroïde.

Deca Durabolin voor en na foto’s

Als het gaat om beroemde gebruikers van Deca Durabolin, is Bradley Martyn een naam die vaak opduikt. Bekijk mijn gedetailleerde artikel over of Bradley Martyn natuurlijk is of steroïden gebruikt door hier te klikken.

deca before after
transformation

Legaal alternatief voor Deca Durabolin

Legale steroïden worden steeds populairder en steeds meer bodybuilders proberen ze uit om geweldige resultaten te behalen zonder de bijwerkingen die geassocieerd worden met echte steroïden. Crazy Bulk is zo’n merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en 100% veilige supplementen die steroïden nabootsen om te helpen bij zowel bulking als cutting.

Deaduro van Crazy Bulk bootst Deca Durabolin na en kan je helpen geweldige resultaten uit je trainingen te halen. Het kan helpen om je kracht te vergroten, spiergroei te stimuleren, gewrichten te ondersteunen en plateaus tot het verleden te laten behoren. Het is een receptvrije formule en heeft geen bijwerkingen.

Decaduro

Decaduro
Decaduro

Specificaties

  • Formule zonder recept
  • Bootst Deca Durabolin na
  • Uitstekende krachtversterker
  • Verhoogt spiergroei
  • Verbetert het uithoudingsvermogen
  • Versnelt het herstel
  • Geen bijwerkingen
  • Kan gestapeld worden met andere legale steroïden

DekaBulk heeft geweldige gebruikersbeoordelingen gekregen en wordt geleverd met een volledige geld-terug-garantie. Klik op de knop hierboven om mijn volledige en onbevooroordeelde Dekabulk review te lezen.

Deca Durabolin vergelijken met andere steroïden

Laten we Deca Durabolin vergelijken met een aantal andere steroïden

Deca Durabolin vs Equipoise

Voordat we beginnen met het vergelijken van deze twee anabolen, zal ik eerst uitleggen wat Equipoise of Eq is.

Equipoise of Boldenone Undecylenate is een injecteerbare steroïde bedoeld om te worden gegeven aan paarden van het verkrijgen van mager lichaamsgewicht. Net als Deca, is het een gewijzigde vorm van testosteron met een dubbele binding wordt geïntroduceerd tussen koolstoffen 1 en 2.

Het wordt verondersteld iets krachtiger dan Deca. Bovendien is het ook hoog in termen van androgeniciteit.

Equipoise is meer oestrogeen dan Deca Durabolin. Het staat bekend om een bijna 50% omzetting van testosteron in oestrogeen. Wanneer de twee steroïden worden vergeleken is EQ 400% meer oestrogeen dan Deca Durabolin.

In stacks waarin EQ wordt gebruikt in plaats van Deca Durabolin, zijn de eindresultaten vaak vergelijkbaar.

Deca Durabolin vs Trenbolone

Deca Durabolin en Trenbolone zijn twee steroïden die injecteerbaar zijn. Dit is echter waar de gelijkenis tussen de twee ophoudt.

Trenbolon is een van de krachtigste steroïden. Op papier heeft het een zeer hoge anabole rating van 500 terwijl Deca een anabole rating van 125 heeft.

Wat het impliceert is dat Trenbolone kan leiden tot veel meer spiergroei in vergelijking met Deca Durabolin. Echter, als het gaat om de werkelijkheid het gewicht opgedaan aan het einde van een cyclus kan enigszins vergelijkbaar. Dit komt omdat Deca veroorzaakt vochtretentie in je lichaam en Trenbolone kan leiden tot vet verlies.

Het is belangrijk om hier te benadrukken dat Trenbolone een van de meest krachtige en hardste steroïden is. Ter vergelijking, Deca Durabolin is mild en is ook een FDA-goedgekeurd geneesmiddel, zoals hierboven vermeld.

Trenbolon is waarschijnlijk schadelijker voor uw cardiale gezondheid en kan leiden tot cardiale hypertrofie of uitbreiding van het hart.

Terwijl trenbolon zeer androgeen is, is Deca Durabolin dat niet. Dit betekent dat trenbolon kan leiden tot androgene bijwerkingen zoals acne, haaruitval, vette huid en prostaatvergroting. Deze bijwerkingen zijn zeldzaam bij Deca Durabolin.

Hoewel Trenbolon een dramatisch effect kan hebben op de lichaamssamenstelling, kan het ook ernstige bijwerkingen veroorzaken.