9 Beste testosteron cycli/Stacks voor spieren, krachttoename, snijden

Testosteron is een algemeen gebruikte anabole steroïde door bodybuilders, powerlifters, en atleten te stimuleren spiergroei, meer kracht, en het verbeteren van atletische prestaties en uithoudingsvermogen. Testosteron cycli omvatten het gebruik van testosteron samen met andere steroïden zoals Dianabol, Deca Durabolin, Anavar, Trenbolone, of Anadrol, voor meer efficiënte resultaten.

Beste testosteron cycli

Dit artikel leidt u door verschillende testosteron cycli, markeren hun voordelen en nadelen, evenals de supplementen die u nodig zou kunnen hebben om de bijwerkingen van elke cyclus te verminderen.

Soorten testosteron

Voordat we dieper ingaan op de verschillende soorten testosteron, volgt hier een kort overzicht van deze alom populaire anabole steroïde.

Testosteron heeft een lange geschiedenis als krachtige krachtversterker en wordt nog steeds beschouwd als een van de beste en sterkste steroïden die beschikbaar zijn. In 1935 werd het voor het eerst gewonnen uit de testikels van een stier en in de jaren 1950 commercieel geïntroduceerd door het bedrijf Upjohn.

De populariteit groeide snel en het werd uiteindelijk overgenomen door Sovjetatleten om een concurrentievoordeel te behalen tijdens de Olympische Spelen.

Testosteron heeft een hoge verhouding tussen beloning en risico en is daarom het anabool dat artsen bij voorkeur voorschrijven voor testosteronvervangingstherapie bij mannen met een laag testosterongehalte.

Het is ook een populaire keuze voor beginnende bodybuilders en dient als basis in geavanceerde steroïde cycli.

Testosteron werd op grote schaal gebruikt door bodybuilders tijdens het gouden tijdperk van bodybuilding en speelde een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de indrukwekkende lichaamsbouw die vandaag de dag nog steeds wordt bewonderd.

Top testosteron cycli

Laten we nu terugkeren naar de verschillende soorten testosteron…

Top testosteron cycli

Soorten testosteron

Er zijn 4 soorten populaire esters van testosteron en deze omvatten:

 • Testosteron Suspensie
 • Testosteron propionaat
 • Testosteron Enanthate
 • Testosteron Cypionate (aka depo-testosteron)

Het is cruciaal om te begrijpen dat al deze esters hetzelfde krachtige testosteron hormoon bevatten. De enige variatie tussen hen is:

 • de tijd die ze nemen om te schoppen in en
 • in hun halfwaardetijd (de tijd waarin ze uit je lichaam verdwijnen).

Suspensie van testosteron

Testosteron suspensie is een sterk geconcentreerde vorm van testosteron opgelost in water, met grote kristallen die niet kunnen worden afgebroken in kleinere deeltjes. Dit vereist een grotere naald voor injectie, wat leidt tot mogelijk pijnlijke injecties en mogelijke irritatie op de injectieplaats. Vanwege de snelwerkende aard en de noodzaak van frequente injecties om piekniveaus te handhaven, is het niet ideaal voor beginnende gebruikers.

Testosteron propionaat

Testosteron propionaat is een snelwerkende vorm van testosteron, maar langzamer dan Testosteron suspensie. Ondanks de effectiviteit, is het niet zo wijd gebruikt als gevolg van de hogere kosten. Hoewel sommige bodybuilders beschouwen het als goedkoper, is het belangrijk op te merken dat het is alleen beschikbaar in een dosering van 100mg/ml, in tegenstelling tot de standaard 250mg/ml dosis, waarvoor een 2,5 keer hogere kosten voor het uitvoeren van een typische Test cyclus.

De hoge kosten en pijnlijke injecties geassocieerd met Testosteron propionaat afschrikken veel bodybuilders van het gebruik van deze ester.

Testosteron Enanthate en Cypionate

Testosteron Enanthate en Cypionate zijn twee zeer gewilde Testosteron esters bekend om hun langere esters en langzamer effecten. Dit resulteert in minder frequente injecties, elke 4-5 dagen, maar bereikt nog steeds vergelijkbare resultaten met snellere esters aan het einde van een cyclus. Dit biedt een meer handige optie zonder in te boeten resultaten.

In de VS, Testosteron Cypionate is de meest gebruikte ester, overtreft zelfs de wereldwijd populaire Testosteron Enanthate. Dit is te wijten aan de beperkte beschikbaarheid van Cypionate in bepaalde regio’s. Bovendien kunnen sommige gebruikers ervaren minder irritatie met Cypionate in vergelijking met Enanthate.

Testosteron cyclus voor beginners

Testosteron, zoals eerder vermeld, is een populaire steroïde onder beginner of onervaren gebruikers. Hier is een beginner Testosteron Cyclus die ofwel Testosteron Cypionate of Enanthate gebruiken kan:

Week Testosteron Cypionate/Enanthate
1-2 200mg/week
3-5 300mg/week
6-7 350mg/week

Testosteroncyclus voor beginners

Ondanks de conservatieve doseringen, deze cyclus is nog steeds in staat om aanzienlijke winsten in zowel spiergrootte en kracht.

Testosteroncyclus voor beginners

Als een beginner, kan deze testosteron cyclus leiden tot een toename van ongeveer 20 pond in spiermassa. Bovendien, een boost in kracht kan worden verwacht, met een potentiële toename van 30-50lbs op samengestelde liften en verbeterde persoonlijke bests. Deze cyclus resulteert ook in merkbare spier pompen als gevolg van de toename van intracellulaire vloeistof in de spiercellen.

Beste natuurlijke testosteron supplement

Veel bodybuilders wenden zich tot testosteron supplementen voor een veilige en effectieve manier om het testosteron niveau te verhogen, zonder negatieve bijwerkingen te ervaren. Testogen is een zeer populair testosteron supplement onder bodybuilders en personen met laag testosteron.

Testogen:

 • wordt oraal ingenomen, geen injecties of pijnlijke naalden nodig
 • geen voorschrift nodig
 • helpt de testosteronproductie in je lichaam te stimuleren
 • verhoogt de spiermassa
 • verhoogt de kracht
 • helpt vet sneller te verbranden
 • verhoogt de energie
 • verhoogt het libido en de seksuele functie
 • krijgt geweldige gebruikersbeoordelingen
 • komt met een 100 dagen geld-terug garantie
 • komt met een verbazingwekkend populaire Koop 3 Krijg 2 Gratis aanbieding

Bijwerkingen van testosteron

Bijwerkingen van testosteron

Effecten op de lever

Orale steroïden hebben de reputatie de lever zwaar te belasten. Bijvoorbeeld, een Dianabol cyclus is bekend om dit effect te hebben. Bovendien, Anadrol is erkend als zeer lever giftig.

Echter, Testosteron wordt toegediend via injecties en omzeilt de lever, het vermijden van potentiële spanning op het. Een studie toonde aan dat proefpersonen die 400 mg mondelinge testosteron dagelijks gedurende 20 dagen ontvangen, geen stijging van leverenzymniveaus vertoonden.

Lipidenprofiel en bloeddruk

Veel anabole steroïden hebben de neiging water vast te houden en het LDL-cholesterolgehalte te verhogen, wat leidt tot een verhoging van de bloeddruk. Testosteron veroorzaakt echter een lichte stijging van zowel het LDL-cholesterolgehalte als de bloeddruk. In tegenstelling tot andere anabole steroïden, resulteert het niet in een aanzienlijke verhoging van de bloeddruk en verhoogt het dus niet significant het risico op hartziekten.

Androgene bijwerkingen

Testosteron kan androgene bijwerkingen veroorzaken, zoals een vette huid, acne, dunner wordend haar en haaruitval, evenals overmatige haargroei in het gezicht en op de romp.

Het Sovjet Olympisch team ondervond een prostaatvergroting als bijwerking, waardoor problemen met plassen ontstonden en katheterisatie nodig was. Prostaatvergroting blijft een punt van zorg als bijwerking van testosterongebruik.

Gynaecomastie

Testosteron zet snel om in oestrogeen, wat bij genetisch gevoelige mannen kan leiden tot gynaecomastie. Om deze omzetting te voorkomen, gebruiken bodybuilders gewoonlijk een SERM die specifiek oestrogeen in de borstklieren blokkeert, waardoor het risico van gynaecomastie afneemt en toch cellulair oestrogeen mogelijk blijft.

Testosteron onderdrukking

Testosteroninjecties kunnen de natuurlijke testosteronproductie van het lichaam onderdrukken, wat resulteert in een hormonale crash en problemen veroorzaakt zoals depressie, vermoeidheid, laag libido, erectiestoornissen en krimp van de testikels. Het herstel van de natuurlijke testosteronspiegel kan 1-4 maanden duren, afhankelijk van de dosis, de duur van de cyclus en de ervaring met steroïden. Om de testosteronproductie te herstellen, gebruiken veel bodybuilders een post-cyclus therapie (PCT).

Testosteroncyclus (hogere dosis)

Deze cyclus is bedoeld voor bodybuilders of sportschoolgangers die een eerdere testosteroncyclus met een lage dosis hebben afgerond. De cyclus heeft een verhoogde dosis en lengte. De eerste week kan 200 mg testosteron, gevolgd door 400 mg per week van de tweede tot vijfde week. Tijdens de zesde week, de dosis verhoogt tot 500 mg en blijft op dat niveau tot de negende week. In de laatste, tiende week wordt de dosis afgebouwd tot 200 mg alvorens te stoppen.

Een lage dosis kan leiden tot een spier- en krachtplateau. Door het verhogen van de dosis en de lengte van de testosteron cyclus, kunt u verwachten verdere spier en kracht winsten, mogelijk het toevoegen van 10 pond mager spier. Echter, meer bijwerkingen zijn ook waarschijnlijk, met inbegrip van grotere testosteron onderdrukking, verhoogde waterretentie, en een hoger risico van gynaecomastie.

Testosteron en Dianabol cyclus

De testosteron en Dianabol cyclus omvat het combineren van testosteron en Dianabol voor spiergroei. Het is een krachtige bulking cyclus die kan resulteren in aanzienlijke spierwinsten. Het is gebruikelijk voor bodybuilders te stapelen steroïden voor hun bodybuilding doelstellingen, en deze cyclus is een veelgebruikte methode voor het opbouwen van spiermassa.

Cyclus uitgelegd

Week 1 – Begin de eerste week met een dosis van 200 mg testosteron. Deze week, hoeft u niet te hebben Dianabol.

Week 2 – In deze week, verhoog de dosis van testosteron tot 400mg maar voeg geen Dianabol toe.

Week 3 – Houd de testosteron dosering op 400 mg per week tijdens deze week en voeg een dagelijkse dosis van 10 mg Dianabol.

Week 4 – Doorgaan met dezelfde dosering als die van week 3.

Week 5 – Houd de testosteron dosering hetzelfde op 400 mg maar verhogen de dagelijkse dosis van Dianabol tot 20 mg.

Week 6 – Verhoog de wekelijkse dosis van testosteron tot 500 mg en houd de Dianabol dosering op 20mg/dag.

Week 7-9 – Doorgaan met dezelfde dosering tijdens week 7, 8 en 9 als die van week 6.

Week 10 – Dit is de laatste en laatste week van de cyclus. Deze week taper off testosteron dosering tot 200 mg en hebben 20 mg Dianabol per dag (voor deze week) voor het stoppen van deze cyclus.

Dianabol is minder androgene dan testosteron en meer anabole, wat betekent dat het heeft minder androgene bijwerkingen, maar is effectiever in termen van spier en kracht winsten.

Testosteron en Dianabol Cyclus Bijwerkingen

Deze stack zal waarschijnlijk veel bijwerkingen veroorzaken.

Testosteron en Dianabol Cyclus Bijwerkingen

Lever toxiciteit

Testosteron is niet lever-toxisch omdat het een injecteerbare steroïde, terwijl Dianabol, wordt een orale steroïde, lever toxiciteit kan veroorzaken. Daarom is het belangrijk om een TUDCA supplement te gebruiken voor leverbescherming tijdens de cyclus om een verhoging van ALT en AST leverenzym niveaus te voorkomen.

Lipidenprofiel en bloeddruk

Testosteron veroorzaakt slechts een lichte stijging van LDL-cholesterol en bloeddruk, waardoor het relatief hartveilig is. Aan de andere kant heeft Dianabol een negatief effect op het lipidenprofiel door een verhoging van het LDL-cholesterol en kan het waterretentie en hoge bloeddruk veroorzaken, wat schadelijk is voor de cardiovasculaire gezondheid.

Gynaecomastie

Van zowel testosteron als Dianabol is bekend dat zij de oestrogeenspiegel in het lichaam verhogen en waterretentie veroorzaken. Dit kan leiden tot de ontwikkeling van gynaecomastie, een veel voorkomende bijwerking. Om dit te verminderen, kan men een selectieve oestrogeen receptor modulator (SERM) zoals Nolvadex. Er zij echter op gewezen dat een SERM weliswaar gynaecomastie kan voorkomen, maar het probleem van het vasthouden van water niet effectief aanpakt.

Het vasthouden van water kan een opgeblazen uiterlijk veroorzaken en afbreuk doen aan het uiterlijk van gescheurde spieren. Daarom wordt aanbevolen om deze cyclus te gebruiken tijdens het laagseizoen.

Testosteron onderdrukking

Zowel testosteron en Dianabol hebben onderdrukkende effecten en deze cyclus kan leiden tot een uitschakeling van testosteron productie post cyclus. Om deze reden is het cruciaal om een agressieve post-cyclus therapie (PCT) te ondernemen om de normale testosteron productie in het lichaam te herstellen. PCT opties zoals humaan choriongonadotrofine (HCG) en Clomid worden vaak aanbevolen.

Androgene bijwerkingen

Ondanks Dianabol wordt slechts licht androgene, kan deze cyclus nog steeds resulteren in nadelige effecten zoals acne, haar dunner of verlies, prostaat uitbreiding, en anderen als gevolg van de aanwezigheid van testosteron.

Testosteron en Deca Durabolin Cyclus

Typisch, stapelen twee steroïden samen kan leiden tot een hoger optreden van bijwerkingen in vergelijking met het nemen van een enkele steroïde alleen. Echter, de Testosteron en Deca cyclus is een uitzondering in dit geval. Beide verbindingen worden beschouwd als een lage impact op de lever, omdat ze worden genomen als injecties en niet stam de lever. Bovendien hebben ze een matig effect op het cholesterolgehalte.

Daarom kan worden geconcludeerd dat de Testosteron en Deca cyclus is een van de veiliger opties onder steroïde stacks.

Deca wordt voornamelijk gebruikt voor ballaststoffen doeleinden en kan aanzienlijk toenemen kracht. Terwijl Deca misschien niet zo krachtig als testosteron voor ballaststoffen, het leidt nog steeds tot merkbare spiergroei. Wanneer gecombineerd met Testosteron, het resulteert in indrukwekkende winsten met minimale lever toxiciteit.

Een typische Test en Deca cyclus zou kijken als de volgende:

Dit is een eenvoudige cyclus die kan worden gevolgd voor 10 weken, met een injectie van 600 mg Testosteron en 300 mg Deca Durabolin per week.

Testosteron en Deca cyclus bijwerkingen

Terwijl de Test en Deca cyclus kan worden beschouwd als een van de veiliger steroïde stapels, is het nog steeds niet vrij van bijwerkingen.

Testosteron en Deca cyclus bijwerkingen

Erectiele disfunctie

Deca heeft een reputatie voor het veroorzaken van erectiestoornissen, algemeen aangeduid als “Deca Dick”. Niet alleen schaadt het de seksuele functie, maar het heeft ook een negatieve invloed op het libido. Dit is grotendeels te wijten aan Deca’s lage androgeniciteit, die kan leiden tot een daling van de testosteron productie en verergeren de kwestie. Deca is een derivaat van DHT en kan de bloedtoevoer naar de penis verminderen door het remmen van stikstofoxide stimulatie, wat resulteert in zwakke of zachte erecties.

Stapelen Testosteron met Deca is een verstandige keuze als Testosteron is een androgene steroïde die helpt handhaven hoge niveaus van DHT gedurende de cyclus.

Stapelen Test met Deca

Deca is een traag werkende steroïde die een langere cyclus vereist om merkbare resultaten te produceren. Ook Testosteron is geschikt voor langdurig gebruik.

In vergelijking, stapelen Deca met Anadrol is niet een verstandige keuze als Anadrol is een van de meest krachtige steroïden voor ballaststoffen, maar het is zeer giftig voor de lever en kan niet worden gebruikt voor langere periodes. Aan de andere kant, Testosteron is niet schadelijk voor de lever en kan worden gebruikt voor een langere cyclus.

Gynaecomastie

Het is cruciaal om opnieuw te beoordelen uw aanpak van het beheer van oestrogeen niveaus tijdens een Deca cyclus als matige progesteron activiteit kan leiden tot gynaecomastie. SERMs zoals Nolvadex kan verergeren progesteron niveaus, dat is waarom het gebruik van een aromatase inhibitor zoals Anastrozole te remmen de omzetting van testosteron in oestrogeen kan een oplossing zijn. Wees echter bedacht op de mogelijke bijwerking van verhoogde bloeddruk bij gebruik van Anastrozole. Wacht tot u symptomen van gynaecomastie ervaart, zoals gezwollen tepels, voordat u overweegt extra supplementen te nemen. Houd in gedachten dat sommige mensen gynaecomastie kunnen voorkomen, zelfs zonder enige oestrogeen ondersteuning.

Testosteron onderdrukking

De Test en Deca Cyclus heeft het potentieel om testosteron niveaus aanzienlijk te onderdrukken na de cyclus, waardoor een robuuste PCT cruciaal is voor het herstel van de normale testosteron productie. Om dit te bereiken wordt geadviseerd een combinatie van HCG en Nolvadex of Clomid toe te passen om de natuurlijke testosteronproductie effectief te herstellen.

Testosteron en Trenbolon Cyclus

De Trenbolone steroïde wordt beschouwd als de meest krachtige steroïde beschikbaar, met een anabole rating van 500, die aanzienlijk hoger is dan de rating van 100 voor testosteron. Vanwege de extreme potentie, Trenbolon heeft ook een hoger risico van bijwerkingen en mag niet worden gebruikt door onervaren gebruikers.

Een test en Trenbolon cyclus is een krachtige combinatie voor ballaststoffen doeleinden. Een typische cyclus zou er als volgt uitzien:

Week 1-10 – Voor een periode van 10 weken, moet u 600 mg Testosteron elke week toedienen. Daarnaast moet u ook een wekelijkse dosis van 150 mg Trenbolon nemen voor 10 weken.

De Testosteron en Trenbolon stack is een krachtige combinatie voor bulking als Trenbolon is bekend om zijn anabole rating van 500, waardoor het veel krachtiger dan testosteron de rating van 100. Het extra voordeel van Trenbolon is dat het niet aromatize, waardoor u een gebeiteld en gespierd uiterlijk. Deze stack is waarschijnlijk resulteren in aanzienlijke grootte winsten, vergelijkbaar met de Test en Dbol cyclus, zonder enige waterretentie. Trenbolon is een veelzijdige steroïde die wordt gebruikt voor zowel bulking en snijden vanwege zijn diuretische eigenschappen, die helpt elimineren overtollig water uit het lichaam, en zijn hoge androgeniciteit, die de verbranding van vet en een toename van kracht en spiermassa mogelijk maakt.

Test en Tren Bijwerkingen

Lever toxiciteit

Het is vermeldenswaard dat zowel testosteron als trenbolon worden toegediend via injecties en geen schadelijke effecten hebben op de lever.

Bloeddruk

Het is belangrijk om bewust te zijn van de potentiële impact van Trenbolon op je gezondheid bij het nemen van het. Deze steroïde heeft het potentieel om uw cholesterolgehalte te veranderen en uw bloeddruk te verhogen, die een zorg voor veel gebruikers kan zijn. Om deze risico’s te minimaliseren, wordt voorgesteld dat u overwegen de integratie van een dagelijkse visolie supplement (4 mg) in uw regime tijdens het gebruik van deze stack. Dit kan helpen uw bloeddruk binnen een gezond bereik te houden.

Gynaecomastie

Om het ontstaan van gynaecomastie te voorkomen is het raadzaam een SERM in uw cyclus op te nemen om verhoogde progesteronspiegels te reguleren. Een aromataseremmer (AI) mag echter alleen worden gebruikt als u de eerste tekenen van gynaecomastie ontdekt, zoals gezwollen tepels. Houd er rekening mee dat het gebruik van een AI ook kan leiden tot een verhoging van de bloeddruk.

Enkele populaire AI’s zijn

 • Anastrozol (Arimidex)
 • Exemestane (Aromasin)
 • Letrozole (Femara)
 • Androgene bijwerkingen

De Test en Tren cyclus staat bekend om zijn hoge niveaus van androgene activiteit, die kan leiden tot verschillende bijwerkingen zoals haaruitval, acne, vergrote prostaat, en vette huid. De ernst van deze bijwerkingen zal variëren op basis van de genetica van een individu. Als u bijvoorbeeld in uw tienerjaren acne hebt gehad, zult u daar tijdens deze cyclus eerder opnieuw last van krijgen. Ook als je een terugwijkende haarlijn hebt, kan deze cyclus het haarverlies vergroten. Om te voorkomen dat deze bijwerkingen, kunnen sommige individuen wenden tot DHT-blokkerende supplementen, echter, het is niet een aanbevolen aanpak als het kan ook verminderen spier winsten als DHT is een cruciaal anabole hormoon.

Testosteron onderdrukking

Om een post-cycle shutdown te voorkomen, is het cruciaal om een sterke PCT te implementeren na het voltooien van de Test en Tren cyclus. De combinatie van HCG en Nolvadex/Clomid wordt aanbevolen om te helpen handhaven van de winsten gemaakt tijdens de cyclus, evenals herstel van de natuurlijke testosteron productie.

Testosteron en Anavar cyclus

De Testosteron en Anavar Cyclus is ontworpen om een vetverbranding of snijden cyclus. Ondanks het feit dat een anabole rating die is zes keer hoger dan testosteron, Anavar niet noodzakelijkerwijs resulteren in aanzienlijke spier winsten. Het is echter zeer effectief voor het stimuleren van zowel kracht en hulp bij vetverlies.

Anavar wordt beschouwd als een milde steroïde vanwege de relatief milde bijwerkingen. Het is ook een van de weinige steroïden die veilig kunnen worden gebruikt door vrouwen, zolang het wordt genomen in kleine doses voor een korte periode van tijd, zonder virilization veroorzaken.

Een van de belangrijkste voordelen van Anavar is dat het de verhouding tussen T3 en T4 in het lichaam verhoogt, waardoor het metabolisme wordt gestimuleerd en vetverlies wordt bevorderd. Dit is de reden waarom het vaak wordt gebruikt als een snijden steroïde onder bodybuilders.

Testosteron en Anavar cyclus (intermediaire gebruikers)

Week 1 – Begin deze cyclus met een testosteron schot (200 mg) en een dagelijkse dosis van 20 mg Anavar.

Week 2-5 – verhogen testosteron dosis tot 400 mg in de tweede week en blijven nemen 20mg van Anavar dagelijks. Ga door met dezelfde dosering tot het einde van de 5e week.

Week 6-8 – Aan het begin van de 6e week, verhogen testosteron dosering tot 500 mg en handhaven Anavar dosering op 20mg/dag. Ga door met dezelfde dosering tot het einde van de 8e week. Stop Anavar aan het einde van de 8e week.

Week 9 – Neem in deze week een 500mg Testosteron shot.

Week 10 – Verminder de testosteron dosering tot 200 mg deze week voor het stoppen.

Testosteron en Anavar Cyclus Bijwerkingen

Testosteron en Anavar Cyclus Bijwerkingen

Testosteron onderdrukking

De combinatie van testosteron en Anavar in een cyclus zal waarschijnlijk resulteren in een aanzienlijke testosteron onderdrukking en daarom kan een meer robuuste PCT nodig zijn in vergelijking met een testosteron-only cyclus.

Gynaecomastie

Anavar leidt niet tot een verhoging van de oestrogeen of progesteron niveaus, wat betekent dat het niet zal leiden tot het vasthouden van water of gynaecomastie dan wat zou kunnen optreden tijdens een testosteron-only cyclus.

Veranderingen in lipidenprofiel

Van Anavar is bekend dat het invloed heeft op het cholesterolgehalte, met een stijging van het LDL-cholesterol, wat leidt tot een matige stijging van de bloeddruk.

Lever toxiciteit

Anavar, zijnde een oraal steroïde, vormt geen significante bedreiging voor de lever omdat het voornamelijk door de nieren wordt gemetaboliseerd.

Androgene bijwerkingen

De combinatie van Anavar en Testosteron in een cyclus kan resulteren in androgene bijwerkingen, zoals acne en haaruitval.

Testosteron en Anadrol cyclus

De combinatie van Testosteron en Anadrol resulteert in een krachtige bulking cyclus, vergelijkbaar met een Test en Deca cyclus. Deze stack kan leiden tot aanzienlijke spierwinsten en verhoogde kracht. Echter, het gebruik van Anadrol of Oxymetholone presenteert verschillende gezondheidsrisico’s, zoals het wordt beschouwd als de meest giftige van alle anabole steroïden. Dit betekent dat het kan een druk op de lever en het hart, en resulteren in een groter risico van bijwerkingen. Daarom is deze cyclus niet aanbevolen voor beginners of degenen met geen voorafgaande steroïde ervaring.

De volgende Test Anadrole cyclus is voor geavanceerde of ervaren gebruikers alleen:

Week 1 & 2– Begin deze cyclus met een 50mg dagelijkse dosis van Anadrol en een wekelijkse schot van testosteron 200mg. Doorgaan met deze dosering voor de eerste twee weken.

Week 3 – handhaven Anadrol dosering op 50mg/dag deze week ook maar verhogen testosteron dosering tot 300mg deze week.

Week 4 & 5 – In de 4e week, verhoging van de Anadrol dosering tot 75 mg / dag en handhaven van de testosteron schot op 300 mg. Doorgaan met deze dosering in de 5e week ook.

Week 6 – handhaven Anadrol dosering op 75 mg / dag, maar verhogen testosteron dosering tot 350 mg.

Testosteron en Anadrol bijwerkingen

Lever toxiciteit

Ter ondersteuning van de lever gezondheid, is het belangrijk om een TUDCA supplement in uw regime bij het gebruik van de Testosteron en Anadrol cyclus. Dit is omdat Anadrol, als een orale steroïde, een aanzienlijke hoeveelheid druk op de lever zet, waardoor een duidelijke toename van AST en ALT leverenzymen.

Bloeddruk

Bij het gebruik van Anadrol, het beheer van de bloeddruk is van cruciaal belang. De steroïde kan leiden tot een aanzienlijke verhoging van de bloeddruk, die gevaarlijk kan zijn. Om dit risico te beperken, is het aanbevolen om 4 gram visolie in uw dagelijkse voeding op te nemen en een gezonde eetgewoonte aan te houden. Regelmatige cardio-activiteiten kunnen ook helpen uw hart gezond te houden. Hoewel het misschien niet een populaire component van een bulking cyclus, het opnemen van cardio in uw regime kan op lange termijn voordelen voor uw gezondheid.

Hoge oestrogeen niveaus

Anadrol is bekend dat aanzienlijke oestrogene bijwerkingen, met inbegrip van waterretentie en gynaecomastie veroorzaken. Het aromatiseert echter niet, waardoor het gebruik van een aromataseremmer ineffectief is. In plaats daarvan kan een Selective Estrogen Receptor Modulator (SERM) zoals Nolvadex de oestrogene activiteit in het borstweefsel effectief blokkeren, waardoor gynaecomastie wordt voorkomen. Bovendien helpt het gebruik van Nolvadex in plaats van een AI om verergering van hoge bloeddruk te voorkomen.

Androgene bijwerkingen

Zowel testosteron als Anadrol hebben het potentieel om androgene bijwerkingen te veroorzaken, waaronder een vergrote prostaat, haaruitval en acne.

Testosteron onderdrukking

Deze cyclus heeft het potentieel om uw natuurlijke testosteron productie aanzienlijk onderdrukken, dus het is belangrijk om een robuuste post-cyclus therapie (PCT) om normale testosteron niveaus te herstellen.

Testosteron Anadrol Trenbolon Cyclus

Dit is een zeer intense cyclus die alleen is gereserveerd voor geavanceerde bodybuilders die uitgebreide ervaring hebben. Het is niet aanbevolen voor beginners of degenen die nieuw zijn voor bodybuilding en steroïde gebruik.

Testosteron, Anadrole & Tren Cyclus voor gevorderde gebruikers

Week 1 – In de eerste week krijgen een testosteron 300mg schot en een Tren 150mg schot.

Week 2 – In deze week, verhoging van de kracht van de testosteron schot tot 600 mg en houden de Tren schot op 150 mg alleen.

Week 3 & 4 – In week 3 voeg een 50 mg dagelijkse dosis van Anadrol aan Testosteron (600 mg) en Tren (150 mg). Doorgaan met dezelfde dosering in de 4e week ook.

Week 5-10 – In de 5e week, verhogen Anadrol dagelijkse dosering tot 100 mg en combineer het met Testosteron (600 mg) en Trenbolone (150 mg). Ga door met deze dosering tot het einde van de 10e week. Stop Anadrol en Tren aan het einde van de tiende week.

Week 11 – Taper off testosteron tot een schot van 300 mg deze week voor het beëindigen van deze cyclus volledig.

Woord van voorzichtigheid

Deze cyclus wordt niet aanbevolen voor casual of onervaren bodybuilders als het heeft het potentieel om ernstige bijwerkingen veroorzaken. Alleen geavanceerde en ervaren bodybuilders die bereid zijn om aanzienlijke risico’s te nemen moeten overwegen het gebruik van deze cyclus. Ondanks de risico’s, kan het leiden tot aanzienlijke toename in spiermassa en kracht. Het wordt meestal gebruikt door professionele bodybuilders die op zoek zijn om hun grenzen te verleggen en extreme resultaten te bereiken.

Natuurlijke testcyclus

Een toenemend aantal bodybuilders en sportschoolbezoekers kiezen voor veiligere en legale opties, als ze hun trainingsresultaten willen verbeteren. Crazy Bulk is een bekend merk dat een scala aan legale steroïden aanbiedt en hun Bulking Stack, die 5 legale steroïden combineert, heeft veel lof ontvangen voor het helpen van individuen om efficiënt spieren en kracht te krijgen. Als je op zoek bent naar een veiliger en legaal alternatief, raad ik je ten zeerste aan om de Crazy Bulk Bulking Stack eens te proberen.

bulking stack

Bulking Stack:

 • combineert D-Bal (Dianabol), Testo Max (Testosteron), Trenorol (Trenbolon) en DecaDuro (Deca Durabolin).
 • verhoogt testosteron
 • verhoogt kwaliteit spiermassa
 • versterkt de kracht
 • is geweldig voor een bulking en kracht cyclus
 • helpt over plateaus heen
 • is 100% legaal, vereist geen recept
 • heeft het krijgen van geweldige gebruiker reviews
 • heeft geen negatieve bijwerkingen
 • komt met een verbazingwekkend populaire Buy 2 Get 1 FREE aanbieding
 • komt met een 60-dagen geld-terug garantie
 • wordt geleverd met GRATIS wereldwijde verzending

Conclusie

In plaats van schadelijke anabole steroïden te gebruiken, wenden veel fitnessliefhebbers en bodybuilders zich nu tot veiligere en legale alternatieven die uitstekende resultaten van hun trainingen kunnen bieden. Een merk dat een reputatie heeft verworven voor het verstrekken van dergelijke alternatieven is Brutal Force, bekend om zijn assortiment van legale steroïden. Het is aanbevolen om te proberen haar Testosteron cyclus gestapeld met een van de vijf bulking steroïden voor een veilige en effectieve manier om spier-en kracht winsten te verhogen zonder het risico van bijwerkingen of de noodzaak van een post-cyclus therapie.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *