Ostarine Dosering – Veiligste Snijden en Bulking Doseringen

In dit artikel zullen we het hebben over de dosering van MK 2866/Ostarine. We zullen alles behandelen, van wat de beste dosering is om de best mogelijke resultaten te krijgen zonder bijwerkingen, de meest veilige dosering en meer.

ostarine dosering

Houd in gedachten dat we ons in dit artikel alleen zullen richten op de Ostarine dosering. Als je meer informatie wilt over dit artikel, lees dan onze diepgaande Ostarine gids.

De beste Ostarine dosering

De Ostarine dosering die je moet nemen om de beste resultaten te krijgen hangt af van wat je probeert te bereiken. Als je wilt bulken, cutten of een body recomposition wilt doen.

Laten we het hebben over bulken en cutten en de beste dosering voor beide.

Volume dosering + voorbeeld cyclus

Hoewel een middel als LGD 4033 beter zou zijn voor bulking, kun je ook prima bulken met Ostarine. De meeste mensen gebruiken een Ostarine dosering van 20mg per dag als ze willen bulken. Hiermee behaal je geweldige resultaten. Je kunt verwachten om een beetje vet te verliezen en spieren te winnen tijdens een cyclus als deze. Vergeet niet dat je moet eten op onderhoud of overschotten calorieën om goede resultaten te krijgen van uw bulk.

Voorbeeld bulking cyclus:

WeekOstarinePCT
1-820 mg per dag/

U hoeft niet een PCT voor een cyclus als deze, de Ostarine dosering is niet zo hoog en de verbinding door zelf is niet dat onderdrukkende. Je zult gemakkelijk in staat zijn om natuurlijk te herstellen in een paar weken na de cyclus. Als je hier meer informatie over wilt, kun je meer lezen in ons artikel over Ostarine PCT.

Snijdosering + voorbeeldcyclus

Een goede dosering Ostarine voor het cutten is 10 mg per dag. Met deze dosering kun je al je spieren behouden tijdens het cutten en zelfs wat aankomen tijdens het cutten als je hard genoeg traint. Laten we eens kijken naar een goed voorbeeld van een Ostarine snijcyclus.

Voorbeeld vetverliescyclus:

WeekOstarineCardarinePCT
1-810 mg per dag15 mg per dag/

In dit voorbeeld stapelen we Cardarine, ook wel GW 50156 genoemd, met Ostarine. Cardarine zorgt er namelijk voor dat we zeer effectief vet kunnen verliezen en Ostarine zorgt ervoor dat we onze spiermassa behouden tijdens een cut. Als je meer informatie wilt over Cardarine, lees dan onze uitgebreide GW 50156 gids.

Je hebt geen PCT (Post Cycle Therapy) nodig voor deze cyclus, Cardarine is niet-hormonaal en de dosering van Ostarine is laag. Het zal je natuurlijke testosteronproductie niet zo veel onderdrukken en je zult nauwelijks onderdrukking merken.

Lichaamsreconstructie dosering + voorbeeld cyclus

Een goede Ostarine dosering voor body recomposition zou 15mg per dag zijn. Het doel van body recomposition is om zoveel mogelijk vet te verwijderen en tegelijkertijd zoveel mogelijk spiermassa te kweken.

Voorbeeld van een recompositiecyclus van het lichaam:

WeekOstarineCardarinePCT
1-815 mg per dag15 mg per dag/

Ostarine in deze dosering laat ons spiermassa winnen. We stapelen het met Cardarine om zeer effectief vet te verliezen.

Een goede zaak over deze cyclus is dat het niet nodig een PCT (Post Cycle Therapy). Dit is een zeer veilige cyclus en het is ook niet erg onderdrukkende.

Onthoud dat je op onderhoudscalorieën of een licht calorieoverschot moet eten om de beste resultaten uit deze cyclus te halen.

Veiligste Ostarine doseringen

Tot nu toe hebben we besproken wat de meest effectieve MK 2866 doseringen zijn, maar laten we nu eens kijken wat de veiligste doseringen zijn.

Houd in gedachten dat Ostarine een veelgebruikte verbinding is waar veel onderzoek achter zit. Met dat in gedachten, de doseringen die wij aanbevelen zijn veilig en zeer effectief op het krijgen van geweldige resultaten. Het is de moeite waard op te merken, echter, dat we ervan uitgaan dat u echte, hoge kwaliteit Ostarine voor uw cyclus.

Als je een brok product dat mogelijk heeft andere stoffen gemengd in het, kunt u het risico onnodige bijwerkingen en hoogstwaarschijnlijk zal niet ervaren zo goede resultaten als je zou hebben met pure MK 2866.

De meeste mensen die Ostarine gebruiken blijven binnen het bereik van 5 mg per dag (5 mg per dag is meestal voor therapeutische redenen – genezing van gewrichten, etc.) en tot 30 mg per dag. Wij raden je aan om tussen de 10mg per dag te blijven (cutten) en 25mg per dag (bulken). De lichaamsopbouw dosering zou ergens in het midden liggen (15mg per dag).

Laten we eens kijken naar de doseringen die zijn gebruikt in onderzoeken, menselijke en klinische studies.

Doseringen gebruikt in onderzoeken en proeven op mensen

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar Ostarine, evenals proeven op mensen (er zijn ook lopende klinische onderzoeken). De meeste onderzoeken gebruiken doseringen tot 15 mg per dag en die doseringen worden als volledig veilig beschouwd.

We kunnen dus samenvatten dat volgens studies doseringen tot 15 mg per dag veilig zijn. Ze hebben geen grotere doseringen gebruikt omdat ze niet geïnteresseerd zijn in bulken met Ostarine, maar in plaats daarvan onderzoek doen naar de behandeling van spieratrofie. We kunnen er echter vanuit gaan dat een dosering van 20 mg per dag net zo veilig is als een dosering van 15 mg per dag.

Welke dosering je moet nemen

Eerder in dit artikel zeiden we dat je 10 mg per dag moet nemen als je aan het cutten bent en 20 mg per dag als je bulking bent. Dit zijn goede doseringen om te nemen.

Dus als je aan het cutten bent, begin dan met 10 mg per dag en ga 8 weken door met de cyclus.

Als je bulkt, is het echter aan te raden om te beginnen met 10 mg per dag en op te werken naar 20 mg per dag. Dit is eigenlijk met alle middelen goed om te doen. Je lichaam raakt gewend aan het middel en zal niet schrikken van een eerste grote dosis.

Je moet beginnen met 10 mg per dag en je dosering binnen een week verhogen tot 20 mg per week.

Probeer een natuurlijk alternatief

Of je nu vet wilt verbranden of je lichaamssamenstelling wilt verbeteren, Osta 2866 is een perfect alternatief voor Ostarine dat je kan helpen geweldige resultaten uit je workouts te halen zonder je zorgen te maken over je doseringen of bijwerkingen.

Osta 2866

Osta 2866 is een natuurlijke formule die Ostarine nabootst. Het is niet alleen geweldig voor het vergroten van de spiermassa, maar ook voor het verbeteren van de kracht.

Osta 2866 helpt het testosteron in je lichaam op natuurlijke wijze te verhogen en kan worden gestapeld met andere legale SARMS voor verbazingwekkende resultaten. Het heeft geen bijwerkingen en krijgt geweldige gebruikersbeoordelingen.

Bekijk mijn volledige Osta 2866 review door hier te klikken.

Vergelijkbare berichten