Wat is Tren Hoest? Kun je eraan sterven?

Bezorgd over Tren Hoest?

Nou, om eerlijk te zijn, het is een van de meest voorkomende bijwerkingen van Trenbolon en wat maakt dingen echt verontrustend is dat het kan een nachtmerrie om deze hoesten te ervaren.

Alle steroïden hebben bijwerkingen en als je ze gebruikt als onderdeel van je bodybuilding regime, dan moet je je bewust zijn van alle gevaren die je je lichaam blootstelt aan.

De meeste steroïden werken door het verhogen van testosteron kunstmatig in je lichaam en dit kan leiden tot een heleboel ongewenste symptomen en bijwerkingen. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat dit de symptomen zijn die je je misschien herinnert uit je tienerjaren!

Wat is Tren Hoest

Erger nog, steroïden kunnen de testosteronproductie vaak helemaal stopzetten en je permanent afhankelijk maken van HRT om impotentie te voorkomen. Dan is er nog de leververgiftiging en het risico voor het hart, die beide dodelijk kunnen zijn.

Maar dit is allemaal algemeen bekend. Waar veel mensen zich minder bewust van zijn, zijn de unieke bijwerkingen van specifieke soorten steroïden. Neem bijvoorbeeld Trenbolon en zijn ‘Tren-hoest‘. Dit is een probleem dat uniek is voor Tren en het is iets dat voor veel gebruikers als een verrassing zal komen. Maar wat is het? En kan het je doden, nog belangrijker?

Wat is Tren Hoest?

Tren hoest is, natuurlijk, een hoest die wordt geassocieerd met Trenbolon gebruik. Specifiek, het is een aanhoudende hoest die niet weggaat, maar interessant, het neigt te zijn meest ernstige onmiddellijk na het individu heeft geïnjecteerd in veel gevallen.

Wat is Tren Hoest

Wat veroorzaakt Tren Hoest?

Dus wat veroorzaakt het? Helaas weet niemand het op dit moment zeker.

Scenario 1 – Wat we wel weten is dat Trenbolon tal van complexe bijwerkingen heeft. Een daarvan is het vrijkomen van lipiden die een vernauwing in het hart- en vaatstelsel kunnen veroorzaken. Dit zou op zijn beurt goed kunnen verklaren waar de hoest vandaan zou komen.

Scenario 2 – Een andere theorie is dat Tren hoest het resultaat zou kunnen zijn van de druk die de drug op de lever legt. Een andere mogelijkheid is dat het te maken heeft met een verhoogd LDL-cholesterol (een type lipide).

Scenario 3 – Een andere theorie is dat niet het geneesmiddel zelf verantwoordelijk is, maar de benzylmoleculen die als oplosmiddel worden gebruikt bij het maken van de tabletten. Er zijn aanwijzingen dat benzyl en alkyls hepatoxisch kunnen zijn.

Wat is ook potentieel interessant is echter dat sommige Tren varianten, zoals Trenbolone Enanthate en Parabolan niet Tren hoest veroorzaken.

Wat zeggen daadwerkelijke Tren-gebruikers over Tren-hoest?

Om de ernst van het probleem te begrijpen, is het belangrijk om te kijken naar wat feitelijke Tren-gebruikers ervaren bij hoesten als gevolg van Tren dosering.

Ik ging door een populaire bodybuilding forum en deze post, die samenvat hoe gevaarlijk dingen kunnen zijn …

“Wat veroorzaakt tren hoesten?

Ik begrijp niet goed wat de oorzaak is, maar ik krijg ze elke keer dat ik deze steroïde gebruik. Dat gezegd hebbende, mijn vriend krijgt het bijna nooit, ook al gebruikt hij tren al een paar jaar. Dit soort maakt me verward.

Hij gaat verder met te zeggen dat de hoest aanvankelijk mild is, maar dan een hete rush stroomt in hem en soms dit gevoel van warmte is zo intens dat hij moet zijn kleren uit te trekken en hebben om veel water te drinken ook. Niet alleen dit, maar ook zijn zicht wordt wazig, wat vaak gepaard gaat met een beklemmend gevoel op de borst. Voor velen zijn dit toestanden die veel lijken op die van een astma-aanval.”

Ik denk dat dit duidelijk samenvat hoe ernstig deze aandoening kan zijn en velen zouden veronderstellen dat het ook levensbedreigend kan zijn.

Maar meestal duurt deze aandoening een paar minuten, van 5 tot 10 minuten, voordat ze afneemt. Zeker is wel dat de gebruiker erdoor geschokt, radeloos en volledig vermoeid achterblijft. Veel gebruikers vallen in slaap na een episode van trenhoest en het duurt meestal een paar uur om weer normaal te worden.

Is Tren Hoest gevaarlijk? Kan iemand eraan sterven?

Maar de belangrijke vraag die je moet stellen is: is Tren Hoest gevaarlijk en kan iemand eraan sterven?

Het antwoord is, helaas, dat niemand dit echt weet.

Wat we wel weten is dat er schijnbaar niemand direct aan Tren-hoest is overleden. Dat komt echter eerder omdat de Tren-hoest zelf een symptoom is dan de wortel van het probleem. Het kan goed zijn dat de wortel van het probleem iets is om je zorgen over te maken.

En Trenbolon is zeker niet veilig. Lever toxiciteit kan mogelijk fataal zijn en zo kunnen hartproblemen geassocieerd met testosteron stimuleren steroïden.

prevent cough

Hoe te voorkomen dat Tren Hoest?

Aangezien het hebben van Trenbolon is de oorzaak van het krijgen van Tren Hoest, de eenvoudigste oplossing is het vermijden van het nemen van Trenbolon, of misschien, zelfs andere steroïden.

Gebruik een langere Ester van Tren

Degenen die diep in steroïden vaak de route van het hebben van een vorm van trenbolon die wordt geleverd met een langere ester en enkele van de voorbeelden van dergelijke vormen omvatten:

De belangrijkste reden hiervoor is dat deze verbindingen krijgen geabsorbeerd in uw lichaam in een langzamer tempo, die de neiging om te minimaliseren van de kans op het krijgen van een ernstige hoest of de beruchte Tren Hoest.

Een ander pluspunt van het gebruik van een langere ester is dat je minder injecties nodig hebt en minder injecties impliceren minder hoesten.

Verdunnen Tren

Nog een andere aanpak gebruikt door de meeste gebruikers is dat van het verdunnen van tren. Wat ze doen is dat ze tren combineren met een andere anabole steroïde zoals testosteron of Sustanon, om te verdunnen de Tren Dosering. Typisch, combineren ze tren met een andere steroïde in dezelfde spuit voor het injecteren.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat als de concentratie van trenbolon stijgt per ml, de kans op het krijgen van dan hoest ook toenemen. Bijvoorbeeld, als je jezelf injecteren met een dosis van 75 ml, bent u meer kans om te ervaren ernstige hoesten in vergelijking met een dosering van 50 ml tren.

Plaats van injecteren van de steroïde

Waar u uw steroïde injecteren is een andere factor die kan leiden tot het optreden van hoest. Bijvoorbeeld, als u de steroïde in uw borst of quads injecteren, bent u minder waarschijnlijk te ervaren hoest in vergelijking met als u het in uw rug of bilspieren injecteren. Dit is omdat de borst en quads hebben minder bloedvaten in vergelijking met de rug of bilspieren. Met minder bloedvaten betekent de verminderde snelheid waarmee Tren wordt vrijgegeven in je lichaam.

Lees meer over de resultaten van trenbolon en bekijk voor en na foto’s door hier te klikken.

Natuurlijke alternatieven – een betere keuze

Dus als je veilig wilt zijn en de vervelende hoest wilt vermijden, ben je veel beter af met behulp van een alternatief. Dit is waar merken zoals Brutal Force en Crazy Bulk komen in, het aanbieden van natuurlijke supplementen of juridische steroïden die echte steroïden na te bootsen zonder een van hun negatieve of nadelige bijwerkingen.

Trenorol door Crazy Bulk is een perfect alternatief voor Trenbolone, gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten. Het is geweldig voor zowel ballaststoffen en snijden cycli. Het bootst trenbolon na en helpt om snel vet te verbranden in het lichaam. Het helpt ook spiermassa en kracht in het lichaam te vergroten.

Trenorol

Trenorol

Specificaties

 • Nabootst Trenbolone
 • 100% legaal, geen recept nodig
 • geweldig voor zowel bulking en snijden
 • verhoogt de spiergroei
 • verhoogt kracht
 • geen bekende bijwerkingen
 • geweldige gebruikersrecensies
 • koop 2 krijg 1 gratis
 • gratis levering wereldwijd

Het tweede alternatief dat ik aanbeveel voor Trenbolone is TBulk van Brutal Force. Het is ook geweldig voor het verbranden van vet en het verhogen van magere, harde spiermassa in het lichaam. Het is een veilig supplement dat Trenbolone nabootst zonder bijwerkingen.

Tbulk

Trenorol

Specificaties

 • Bootst trenbolon na
 • is 100% legaal
 • Verbrandt vet, verhoogt vetvrije massa
 • Verhoogt de spiermassa
 • Verhoogt kracht
 • Snelwerkende formule
 • uitstekende gebruikersbeoordelingen
 • geen bijwerkingen
 • koop 2 en krijg 1 gratis
 • gratis levering wereldwijd

FAQ’s

Is Tren Hoest gevaarlijk of levensbedreigend?

Tren Hoest is een van de meest voorkomende bijwerkingen van Trenbolon. Hoewel Tren kan leiden tot ernstige hoesten, wordt het niet beschouwd als een gevaarlijke of levensbedreigende bijwerking. In de meeste gevallen, is het waarschijnlijk om te zakken binnen een paar minuten na het hebben van de injectie. Dat gezegd hebbende, krijgen de meeste mensen extreem angstig wanneer ze ernstige hoesten als gevolg van het hebben van Trenbolon injecties ervaren. Er zijn gevallen waarin mensen in paniek en belde 911 ook.

Hoewel tren hoest is niet een ernstige bijwerking, Trenbolon is een van de weinige steroïden die wordt geleverd met zeer gevaarlijke bijwerkingen die hoge bloeddruk, enz. omvatten. Dus, het moet worden genomen met de nodige zorg en ijver.

Heeft Icing de injectieplaats voorkomen Tren hoest?

Als het gaat om Tren hoest, is er geen een bepaalde remedie die daadwerkelijk werkt. Er zijn echter enkele preventieve maatregelen die u kunt nemen en ook die zijn niet waterdicht. Met andere woorden, dergelijke preventieve maatregelen werken voor sommige gebruikers en niet voor anderen. Sommige van deze met inbegrip van het gebruik van een lange ester van trenbolon of het verdunnen van de dosering van de injectie.

De ijsstrategie wordt gebruikt door bodybuilders om de haarvaten te verkleinen met als doel de bloedstroom te verminderen zodat de steroïde langzaam in de bloedbaan komt. Maar nogmaals, deze strategie werkt voor sommigen en niet voor anderen.

Welke zijn de beste plaatsen om te injecteren Tren?

Net als de meeste andere testosteron injecties, Tren is ook een intramusculaire injectie. Twee van de meest voorkomende plaatsen waar mensen het injecteren zijn de deltaspier of je bovenarm of de bilspier. Echter, injecteren Tren in de bilspieren kan verhogen uw kansen op het krijgen van tren hoesten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *