Winstrol voordelen en bijwerkingen

Winstrol of Stanozolol werd al in 1962 op de markt gebracht en is een populaire keuze onder bodybuilders voor het verkrijgen van magere spieren/snijcycli.

Winstrol voordelen zijn onder meer magere spiertoename, een enorme toename in kracht en uithoudingsvermogen, sneller vetverlies, geen vasthouden van water, enz. De bijwerkingen van Winstrol kunnen echter zijn: leververgiftiging, cardiotoxiciteit, gewrichtspijn, testosteron onderdrukking, acne, haaruitval en virilisatie (bij vrouwen).

Winstrol voordelen en bijwerkingen

Dit artikel neemt al deze Winstrol voordelen en bijwerkingen in detail met je door en beveelt ook een natuurlijk alternatief aan dat je kan helpen uitstekende resultaten te behalen zonder een van de bovengenoemde bijwerkingen.

Voordelen van Winstrol

Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen van Winstrol die het zo populair hebben gemaakt onder bodybuilders:

Spiertoename

Hoewel Winstrol een snijsteroïde is, kan het je nog steeds helpen om een flinke hoeveelheid harde, dichte en vetvrije spiermassa te krijgen. Het is zelfs heel gebruikelijk onder sportschoolbezoekers die spiermassa van hoge kwaliteit willen krijgen.

Het is niet ongewoon voor bodybuilders om zo veel als  10-15 lbs  van spier in hun eerste Winstrol cyclus en het beste deel is dat ze in staat zijn om dit te doen, zelfs wanneer ze in een calorie tekort.

Wat Winstrol uniek maakt, is dat het kan helpen om tegelijkertijd spieren te winnen en vet te verbranden. Zo hoeft u niet te volgen een bulk en snijden cyclus protocol. Slechts een cyclus is genoeg om te helpen zorgen voor zowel ballaststoffen en snijden resultaten.

Wie gebruikt Winstrol?

  • Bodybuilders die vetvrije spieren willen opbouwen en tegelijkertijd hun lichaamsvet onder controle willen houden.
  • Bodybuilders die geen buitensporige hoeveelheid hypertrofie willen zoals waar andere bulking steroïden zoals Dianabol, Anadrol en Testosteron bekend om staan.
Winstrol voordelen en bijwerkingen

Vetverlies

Winstrol is een van de beste steroïden voor een cutting cyclus. De belangrijkste reden hiervoor is dat het helpt onderhuids vet verbranden in je lichaam.

Meer dan dat, het is een krachtig diureticum dat kan helpen om extracellulair vocht uit je lichaam te spoelen.

Bovendien houdt het geen water vast omdat het niet aromatiseert.

Wat het allemaal betekent is dat Winstrol, door overtollig vet en extracellulaire vloeistof uit ons lichaam te verwijderen, je kan helpen om een meer gedefinieerde lichaamsbouw te krijgen met verbeterde vasculariteit.

De hoeveelheid vetverlies die je ervaart kan afhankelijk zijn van:

  • je dieet
  • opleiding en
  • dosering Winstrol genomen tijdens de cyclus.

Over het algemeen kan iemand met een regelmatig calorietekort van 500 calorieën en een matige dosering van 20 mg per dag 5-6% lichaamsvet verliezen met een cyclus van 8 weken.Over het algemeen kan iemand met een regelmatig calorietekort van 500 calorieën en een matige dosering van 20 mg per dag 5-6% lichaamsvet verliezen met een cyclus van 8 weken.

Een andere steroïde die vaak wordt gebruikt om te snijden is Anavar. Lees meer op Winstrol vs Anavar door hier te klikken.

Geen waterretentie

De meeste anabole steroïden zoals Dianabol hebben een hoog oestrogeengehalte en worden natte steroïden of verbindingen genoemd. Dit komt omdat deze steroïden, door het oestrogeengehalte in je lichaam te verhogen, ervoor zorgen dat je meer water vasthoudt en er opgeblazen uitziet.

Een van de meest unieke eigenschappen van Winstrol is dat het precies het tegenovergestelde effect heeft – het helpt je om een grotere, slankere en meer esthetische lichaamsbouw te krijgen.

Met andere woorden, het helpt je om een perfect Photoshop-effect te krijgen!

Je hoeft je torso niet te verbergen met losse T-shirts of truien zoals het geval is bij andere bulking compounds of steroïden.

Winstrol kan je helpen er groter uit te zien met gescheurde spieren en verbeterde vasculariteit met aderen die overal in je spieren opduiken.

Verhoogt het uithoudingsvermogen

Als het gaat om het verbeteren van het uithoudingsvermogen, is Winstrol misschien wel de beste steroïde die je kunt kiezen. Dit komt omdat het erytrocytose of de aanmaak van nieuwe rode bloedcellen stimuleert.

Hoewel erythrocytose de neiging heeft op te treden bij alle anabole steroïden, zullen de meeste leiden tot dramatische gewichtstoename en het vasthouden van water, met uitzondering van Winstrol, die kan helpen het uithoudingsvermogen te vergroten zonder het vasthouden van water.

Dit is een van de redenen waarom het zo populair is onder atleten, omdat het hen helpt om licht, sterk en krachtig te blijven door gelijktijdige spieropbouw en vetverlies in hun lichaam.

Verhoogt de kracht

Winstrol helpt ook bij het vergroten van kracht omdat het de neiging heeft om zowel de eiwitsynthese als de stikstofretentie in de spiercellen te verhogen.

Het is echter niet de beste kracht-verhogende steroïde omdat het de neiging om intracellulaire water niveaus die leidt tot een daling van de niveaus van ATP of adenosinetrifosfaat in de spiercellen uitputten. Voor meer kracht is een Anavar cyclus misschien een betere optie.

De meeste gebruikers melden dat ze 15-20 pond meer tillen in hun samengestelde liften, wat veelzeggend is omdat de meeste van deze mannen een calorietekort hebben wanneer ze Winstrol gebruiken.

Winstrol bijwerkingen

Laten we eens kijken naar een aantal veelvoorkomende bijwerkingen van Winstrol:

Leververgiftiging

Een van de grootste nadelen van Winstrol is dat het zeer giftig is voor de lever. Het is een orale verbinding die c-17 alpha-alkylated en dus moet worden verwerkt door de lever die veel druk op het orgaan.

Het heeft de neiging om ontstekingen te verhogen door de ALT/AST-enzymen in je lichaam te verhogen.

Dat gezegd hebbende, kan het leiden tot levercirrose bij mensen die al een verminderde leverfunctie hebben (vanwege het gebruik van Winstrol of andere orale anabolen).

Een van de beste en meest populaire manieren om hiermee om te gaan is om een TUDCA supplement zoals tauroursodeoxycholic acid (500mg/dag) tijdens de Winstrol cyclus. Ik moet hier vermelden dat TUCDA een door de FDA goedgekeurde behandeling is voor verschillende soorten cholestatische leverstoornissen en -ziekten.

Veranderingen in lipidenprofiel

Winstrol is een steroïde die kan leiden tot een aanzienlijke stijging van je LDL-cholesterol en een grote daling van het HDL-gehalte, wat resulteert in een hoge bloeddruk en een verhoogde kans op een hartinfarct.

Winstrol is een orale steroïde die leverlipase in de lever stimuleert. Als zodanig is het bekend dat het een verdere daling van het HDL-cholesterolgehalte in je lichaam veroorzaakt.

Omdat het niet oestrogeenhoudend is, kan een tekort aan oestrogeen ook leiden tot een verhoging van de bloeddruk. Het is vermeldenswaard dat oestrogeen een positieve invloed heeft op het cholesterolgehalte.

Aanvulling met visolie (4-5 g per dag) en cardiotraining in je training kunnen helpen voorkomen dat je bloeddruk buitensporig stijgt tijdens een Winstrol-cyclus.

De mate van hartschade die een persoon ervaart hangt ook af van zijn genetica. Als je iemand bent met een familiegeschiedenis van hartproblemen, dan heb je meer kans op hartcomplicaties door Winstrol.

Gewrichtspijn

Winstrol heeft, zoals hierboven vermeld, diuretische eigenschappen en kan je helpen extracellulair vocht uit de spiercellen te spoelen. Hoewel dit helpt om de spierdefinitie te verbeteren, betekent het ook minder kussen voor de gewrichten, wat behoorlijk pijnlijk kan zijn, vooral voor degenen die al lange tijd steroïden gebruiken.

Dit is precies het tegenovergestelde van Deca Durabolin waarvan bekend is dat het de gezondheid van gewrichten verbetert.

Wat ik bedoel te zeggen is dat als je van plan bent om Winstrol te gebruiken om te snijden, het een goed idee kan zijn om Deca Durabolin te gebruiken buiten het seizoen om te bulken (om te zorgen voor een betere gezondheid van de gewrichten).

Testosteron onderdrukking

Winstrol is een van de meest onderdrukkende steroïden die bodybuilders gebruiken. Het beschadigt de hypothalamus-hypofyse-testiculaire as (HPTA) wat resulteert in een volledige uitschakeling van het endogene testosteron in je lichaam.

Hoewel het een kortetermijneffect is en je testosteronniveaus na het stoppen van de cyclus weer normaal worden, kan het een paar maanden duren voordat je endogene testosteronniveaus zich herstellen.

Low testosterone levels can make you experience the feeling of reduced well-being, poor libido and testicular atrophy.

Het is dus meer dan belangrijk om gebruik te maken van post-cycle therapie om het proces van het herstellen van je testosteronproductie naar de normale niveaus te versnellen. Enkele veelgebruikte medicijnen voor PCT zijn Nolvadex, Clomid en hCG.

Nolvadex of Clomid is meestal voldoende als je een Winstrol-cyclus hebt gehad. Als je echter een stack hebt gebruikt, dan kan het nodig zijn om alle drie deze medicijnen samen te gebruiken.

hCG wordt voornamelijk gebruikt om de spermaproductie bij mannen te herstellen en niet zozeer om de endogene testosteronproductie te herstellen.

Acne

Winstrol is een DHT-afgeleide en kan dus androgene bijwerkingen in je lichaam veroorzaken.

Een van die bijwerkingen is acne. Het kan de poriën verstoppen door overmatige talgproductie met als gevolg puistjes.

Winstrol is echter veel minder androgeen dan andere anabolen zoals Dianabol of Testosteron. Als zodanig zal het waarschijnlijk minder androgene bijwerkingen hebben. Met andere woorden, het kan niet leiden tot ernstige acne.

Haaruitval

Net als acne is haaruitval een andere androgene bijwerking van Winstrol. Het kan leiden tot dunner worden of terugtrekken van haar op de hoofdhuid. De kans hierop is echter groter bij mensen die al gevoelig zijn voor haaruitval of kaalheid in de familie hebben.

Virilisatie

Winstrol is geen geschikt steroïde voor vrouwen. Wanneer het in een gematigde dosering wordt genomen, kan het leiden tot virilisatie of vermannelijking door het verhogen van de vrije testosteronspiegel bij vrouwen.

Bekijk meer op Winstrol voor vrouwen door hier te klikken. Winstrol is niet de beste keuze voor vrouwen als ze hun vrouwelijkheid niet willen compromitteren.

Dat gezegd hebbende, kunnen ze nog steeds wegkomen door zeer kleine doseringen Winstrol te gebruiken. Anavar is een vrouwvriendelijker steroïde. Lees meer over  Anavar voor vrouwen door hier te klikken.

Kan Winstrol Gynaecomastie veroorzaken?

Winstrol zal waarschijnlijk geen gynaecomastie bij mannen veroorzaken vanwege het feit dat het niet aromatiseert of rechtstreeks oestrogeenreceptoren stimuleert.

Echter, in termen van bodybuilding doseringen, kan het nog steeds gynaecomastie veroorzaken door het verhogen van progesteron, wat een vrouwelijk geslachtshormoon is dat kan leiden tot de groei van borstweefsel bij mannen. Hoewel het niet vaak voorkomt, kan het toch voorkomen.

In het geval dat je wallen of zwelling in je tepels opmerkt terwijl je Winstrol gebruikt, kun je Letrozol of Anastrozol nemen om door Winstrol veroorzaakte gynaecomastie te bestrijden. Dergelijke anti-oestrogenen mogen echter alleen worden ingenomen als het echt nodig is, omdat ze de bloeddruk aanzienlijk kunnen verhogen. Ook als je al een hoge bloeddruk hebt, moet je dergelijke medicijnen niet nemen.

Bovendien, wanneer Winstrol wordt gebruikt met een oestrogene steroïde, zal de kans op het krijgen van gynaecomastie verveelvoudigen.

Winsol new

Winsol van Crazy Bulk is een perfect natuurlijk en ons #1 gewaardeerde Winstrol alternatief.

Het bootst Winstrol na en kan je helpen alle voordelen van deze steroïde te krijgen zonder de negatieve bijwerkingen. Winsol is gemaakt met biologische ingrediënten en bevat geen synthetische hormonen.

Het kan je helpen magere spieren te krijgen, vet te verbranden, spieren te snijden en harder te maken, kracht, snelheid en behendigheid te verbeteren, uithoudingsvermogen te vergroten en herstel te versnellen.

Het kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en heeft geen bijwerkingen. Bovendien kan het gestapeld worden met andere legale steroïden van Crazy Bulk voor betere resultaten.

Bovendien wordt het geleverd met een volledige geld-terug-garantie, zodat je niets op het spel zet.

Conclusie

Winstrol is een krachtige anabole steroïde die kan worden gebruikt voor het verkrijgen van magere spieren of voor een snijcyclus. Het kan echter nogal harde bijwerkingen hebben. Bovendien is het niet geschikt voor vrouwen. Ik raad je aan om een natuurlijk en legaal alternatief zoals Winsol van Crazy Bulk te proberen om geweldige resultaten uit je trainingen te halen zonder bang te hoeven zijn voor bijwerkingen.

Vergelijkbare berichten