Resultaten van trenbolon met voor en na foto’s

Trenbolon wordt vaak de Monster Steroid genoemd vanwege het feit dat het de meest krachtige steroïde is in termen van zijn anabole en androgene effecten. Enkele van de verwachte Trenbolone resultaten kunnen zijn monster kracht, mager spier winsten, constante spier pompen en volheid, vet verlies en super zelfvertrouwen.

Echter, alleen de zonnige kant van deze steroïde. De negatieve kant zou kunnen zijn kortademigheid, haaruitval, acne breakouts, tren hoest, zweten, slapeloosheid, prikkelbaarheid, donkerder urine, depressie en slapeloosheid, enz.

Resultaten van trenbolon met voor en na foto's

Resultaten van trenbolon met voor en na foto’s

Trenbolon kan leiden tot enorme veranderingen in je lichaam. Laat ik beginnen met deze korte afbeelding van lichaamstransformatie met Trenbolonacetaat:

Hier is er nog een die laat zien hoe Tren je lichaam kan transformeren:

Zoals je kunt zien, is Tren een van de krachtigste steroïden die kan leiden tot snelle spiergroei, snel vetverlies, verbeterde vasculariteit en een betere spierdefinitie.

Je hoeft niet goed te kijken om te zien dat het ook de deltaspieren en trapeziusspieren prominenter kan maken. Dit is typisch voor androgene steroïden omdat zowel je schouders als je deltaspieren een hoge concentratie androgeenreceptoren hebben.

Bovendien geeft Tren een droog effect. Dit komt omdat het een diureticum is en niet aromatiseert tot oestrogeen. Dit betekent dat het kan helpen extracellulair vocht rond de spieren af te voeren, waardoor je een droog en gebeeldhouwd of gefotoshopt uiterlijk krijgt.

Het heeft ook de neiging om de vasculariteit en spierstrepen te verhogen.

Trenbolon is geen steroïde voor beginners. Alleen degenen die ervaring hebben met het gebruik van steroïden kunnen Tren gebruiken. In een dergelijk geval kan het helpen een geavanceerde gebruiker krijgen 10-15 pond van de spier. Tegelijkertijd kan het ook helpen verminderen bijna 5-7 pond vet.

Legaal trenbolon alternatief en resultaten

Trenbolon is een zeer giftige verbinding en kan vervelende bijwerkingen hebben. Trenorol van Crazy Bulk is een natuurlijk, legaal en veilig alternatief dat je kan helpen uitstekende resultaten uit je trainingen te halen zonder nadelige of ernstige bijwerkingen.

Trenorol van Crazy Bulk

Trenorol
Trenorol

Specificaties

 • Bootst trenbolon na
 • 100% natuurlijke formule
 • Gemaakt in de VS en het VK
 • Verhoogt de spiermassa
 • Verhoogt vetverbranding
 • Verbetert de vasculariteit
 • Versnelt het herstel
 • Geen bijwerkingen
 • Uitstekende gebruikersbeoordelingen
 • Volledige geld-terug garantie

Resultaten van trenbolon – Trenorol en na foto’s

Hier zijn enkele voor en na foto’s van mensen die Trenorol van Crazy Bulk hebben gebruikt:

tony
caleb

Maximaliseren van de resultaten op Trenbolon

De resultaten die je behaalt met Trenbolone zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder:

 • je genetica
 • dieet
 • levensstijl
 • training of workouts en
 • de cyclus protocol dat u volgt

Je dieet kan hier bijvoorbeeld een cruciale rol spelen. Iemand die bijvoorbeeld een calorie-overschot dieet consumeert, zal meer spiertoename ervaren in vergelijking met iemand die zich houdt aan een calorie-arm dieet.

Tegelijkertijd zal een calorietekort in je dieet vetverlies maximaliseren en wordt het verondersteld geweldig te zijn voor een snijcyclus.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat Trenbolone zeer veelzijdig is en kan worden gebruikt voor zowel bulking als snijden cycli.

Wat betreft je levensstijl, voldoende slaap, het minimaliseren van stress en in het algemeen het volgen van een gezonde levensstijl zal u helpen betere resultaten van een Tren Cycle.

Niet alleen dit, de Tren dosering die u verbruikt en de lengte van de cyclus ook een belangrijke rol spelen in de resultaten die je krijgt van deze anabole. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om in gedachten te houden dat er een cut-off punt in termen van dosering en lengte van de cyclus en als je verder gaat dan dat zul je geen grote veranderingen opmerken. Met andere woorden, verder gaan dan een bepaalde dosering of cycluslengte kan zinloos zijn.

Daarom betekent een hogere dosering niet dat je betere resultaten zult krijgen. Een gematigde dosis zou dus de beste optie moeten zijn om resultaten te krijgen en de omvang van de bijwerkingen te beperken.

Trenbolon cycli voor maximale resultaten

Trenbolon, zoals hierboven vermeld, is berucht krachtig en kan produceren veel fysieke en psychologische bijwerkingen. Daarom is het belangrijk om fietsen het voorzichtig met een lage dosering.

Een typische Trenbolon cyclus kan als volgt zijn:

WeekTrenbolon
1-10 150mg/week

Een van de belangrijke factoren om te overwegen is dat de gebruiker kan genetisch minder kwetsbaar voor de verbinding of hij kan hebben gekweekt een tolerantie voor het na verloop van tijd. In zo’n geval kan Tren worden gestapeld met andere krachtige anabolen om betere resultaten te krijgen.

Trenbolon stapels

Aangezien Trenbolone is zeer veelzijdig en is geweldig voor ballaststoffen en snijden, kan het worden gestapeld met zowel ballaststoffen en snijden steroïden en de resultaten zou net zo groot.

Wat het betekent is dat als je wilt bulk up met spieren, kunt u stapelen met een krachtige bulk verbinding zoals Anadrol voor verbeterde spier hypertrofie en kracht.

Trenbolon en testosteron stack

Een andere optie is om Trenbolone te combineren met Testosteron. Dit zou een milde combinatie zijn in vergelijking met Anadrol, omdat Anadrol waarschijnlijk zal resulteren in massale toxiciteit.

Hier is wat een Trenbolon en Testosteron Stack eruit zou kunnen zien:

WeekTrenbolonTestosteron
1-10 150mg/week 600mg/week

Waarom testosteron met trenbolon stapelen?

Er zijn een paar redenen om Testosteron met Trenbolone te stapelen:

 • Ten eerste is Testosteron, net als Trenbolon, een injecteerbare steroïde. Dat betekent dat het geen extra risico op hepatotoxiciteit met zich meebrengt. Met andere woorden, de combinatie van deze twee steroïden vormt geen belasting voor je lever omdat ze allebei direct in de bloedbaan worden geïnjecteerd.
 • Ten tweede heeft testosteron subtiele effecten op het cholesterolgehalte en daarom is het een van de beste verbindingen om te combineren met trenbolon zonder dat er veel verandert in je lipidenprofiel.

Trenbolon en Anadrol Stack

Trenbolon en Anadrole zijn een combinatie die goed kan doen voor bulking. Echter, dit is een stack die gaat produceren veel vervelende bijwerkingen door extreem giftig voor je lever en het hart. Dit is een stack die je beter kunt vermijden en die zeer ongeschikt is voor gezondheidsbewuste bodybuilders.

Zo ziet zo’n stack eruit:

WeekTrenbolonAnadrol
1e en 2e week 150 mg per week Geen Anadrol
3e en 4e week 150 mg per week 50 mg per dag
5e tot 10e week 150 mg per week 100 mg per dag

Trenbolon stapelen voor snijden

Wat snijden betreft, kan Trenbolone worden gestapeld met Anavar, Winstrol of Clenbuterol.

Een van de beste opties om te overwegen is het combineren van Anavar met Trenbolone. Hoewel zowel Anavar als Winstrol de anabole activiteit zullen verhogen en spieren zullen behouden terwijl ze vet verbranden, wordt Anavar verondersteld mild van aard en minder giftig te zijn. Het zal waarschijnlijk minder veranderingen in je lipidenprofiel en leverwaarden veroorzaken in vergelijking met Winstrol.

Dit is een voorbeeld van een stack van Trenbolone en Anavar om te cutten:

WeekAnavarTrenbolon
1e tot 4e week 20 mg per dag 150 mg per week
5e tot 8e week 20 mg per dag 225 mg per week

Conclusie

Het valt niet te ontkennen dat trenbolon de krachtigste steroïde is. Het betekent ook dat het even drastische bijwerkingen heeft. Dit is geen steroïde voor beginners of voor bodybuilders die zich bewust zijn van hun gezondheid. Als je iemand bent die wil bulk omhoog terwijl het blijven natuurlijk moet je overwegen legale alternatieven zoals Trenorol van Crazy Bulk zoals hierboven vermeld.

Vergelijkbare berichten