Wat kun je verwachten van Tren? Het goede en het slechte!

Wat je kunt verwachten van Tren – Enkele van de beste resultaten die je kunt verwachten van Tren zijn aanzienlijke spiertoename, ongelooflijke kracht, snellere vetverbranding voor het snijden, verbeterde vasculariteit, voller en harder pompen, droog en versnipperd uiterlijk, beter libido en seks, enz.

Echter, dit is een kant van het plaatje en er kan een heleboel Tren bijwerkingen, zoals tren hoest, slapeloosheid, depressie, prikkelbaarheid, testosteron onderdrukking, enz.

Wat kun je verwachten van Tren

Dit artikel zal u door de goede en slechte of de voors en tegens van het hebben van Trenbolone die toevallig de meest krachtige steroïde zo veel zodat het vaak wordt aangeduid als het Monster Steroid.

Monster Steroid

Er is bijna geen andere steroïde die de kracht winsten geleverd door Trenbolone kan evenaren. De belangrijkste reden hiervoor is dat het een steroïde die niet aromatize en geen van beide veroorzaakt het vasthouden van water in je lichaam.

Het is om deze reden dat de meeste powerlifters en gewichtheffers lopen een Trenbolon cyclus vlak voordat ze verschijnen voor de wedstrijd.

Het is niet verwonderlijk dat bodybuilders op hun eerste Tren cyclus vaak in staat zijn om ten minste 100 pond meer op de bank te tillen!

Ook al is dit een grote positieve bodybuilders moeten voorzichtiger zijn tijdens het tillen van dit veel meer gewicht, omdat ze tijd moeten geven aan hun spieren en pezen om te wennen aan het tillen zo zwaar.

Met andere woorden, zoveel extra gewicht zo snel kan je vatbaarder maken voor blessures. Enkele complicaties die kunnen ontstaan door te snel te veel gewicht te tillen zijn hernia’s, gescheurde spieren en gescheurde pezen.

Kortademigheid

Een van de meest voorkomende bijwerkingen van Tren is dat het kan leiden tot kortademigheid bij gebruikers, vooral bij het traplopen of bij lichte oefeningen.

De belangrijkste oorzaak hiervan is dat Tren vaak leidt tot een hoge bloeddruk, wat duidt op een verminderde bloedtoevoer naar het hart. Daarom moet je dieper ademhalen om voldoende zuurstof binnen te krijgen.

Dit kan ook een tol eisen van je cardiotraining. Je zult het moeilijker vinden om op de loopband te rennen. Niet alleen dit, je zult ook merken dat je ademhaling veel sneller gaat als je squats, lunges en andere oefeningen doet.

Legale trenbolon

TBulk van Brutal Force

Trenorol
Trenorol

Specificaties

 • Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk
 • Bootst trenbolon na
 • Formule zonder recept
 • Volledig natuurlijke ingrediënten
 • Vergroot vetvrije spieren
 • Verbrandt vet
 • Verkleint en verhardt spieren
 • Versterkt kracht
 • Geen bijwerkingen
 • Geen PCT
 • Uitstekende gebruikerservaringen

Spiermassa

Trenbolon heeft een anabole waarde van 500, waardoor het anabolisch 5 keer krachtiger is dan testosteron. Dit betekent ook dat het je kan helpen om uitzonderlijk goed spieren te krijgen.

Dat gezegd hebbende, de werkelijke spier die je krijgt hangt af van uw niveau van het verleden steroïde gebruik.

 • Bijvoorbeeld, een beginner op zijn eerste Tren cyclus kan krijgen tot 30 pond mager spier na de eerste cyclus zelf. (Ik heb behandeld Trenbolone resultaten en voor na foto’s in een aparte post die u hier kunt controleren).
 • Aan de andere kant kan iemand die is een regelmatige steroïde gebruiker niet ervaren zulke enorme spier winsten. Dat gezegd hebbende, Tren kan nog steeds geavanceerde gebruikers en bodybuilders nemen hun spiergroei naar het volgende niveau. Het verkrijgen van binnen het bereik van 10-15 pond van de spier moet haalbaar zijn door ervaren gebruikers.
Wat kun je verwachten van Tren

Verbazingwekkende vertrouwensboost

Een van de meest voorkomende effecten van Trenbolone is dat het je kan overspoelen met zelfvertrouwen waardoor je je de koning van de wereld voelt!

Dit komt door een enorme schommeling in je testosteronspiegel die je innerlijke alfamannetje naar boven brengt.

En deze toename in je zelfvertrouwen zal merkbaar zijn voor alle mensen om je heen.

Dit is een steroïde waardoor je je onoverwinnelijk voelt en hoe je jezelf onder zulke omstandigheden onder controle houdt, is helemaal aan jou. Je kunt gemakkelijk ruzie krijgen met mensen over triviale kwesties of jezelf onder controle houden zodat je niet destructief wordt.

Haaruitval

Trenbolon heeft niet alleen een hoge anabole rating, maar ook een androgene rating van 500, wat weer betekent dat het 5 keer krachtiger dan testosteron.

Wat het ook betekent is dat er een hoge kans op het ervaren van androgene bijwerkingen en haaruitval gebeurt om een van deze bijwerkingen.

Het is niet verwonderlijk dat Tren is een van de meest waarschijnlijke steroïden te veroorzaken haaruitval, recessie, of haar dunner bij gebruikers.

Het goede ding is echter dat een overgrote meerderheid van de gebruikers de neiging om terug te krijgen het grootste deel van hun haar zodra ze stoppen met het nemen van Trenbolone. Dit komt omdat post cyclus uw DHT niveaus terug te krijgen naar normaal.

Toch kunnen sommige gebruikers vinden het echt moeilijk om verloren haar terug te krijgen. Het kan een moeizame en vaak vergeefse strijd om hun haarlijn te behouden.

Dus, als je iemand die al gevoelig voor haaruitval of is genetisch aanleg voor mannelijke kaalheid dan moet je overwegen een minder androgene steroïden zoals Dianabol of Deca Durabolin die niet verhogen DHT niveaus zo uitgebreid.

vet verlies

Vet Verlies

Trenbolon is zeer veelzijdig van aard en kan worden gebruikt voor vetverbranding net zo effectief als het kan worden gebruikt voor hoogwaardige spierwinsten.

Waarom Trenbolone kan worden gebruikt voor het verbranden van vet is omdat het zeer androgene en het kan lipolyse stimuleren in het vetweefsel.

De mate van vetverlies zal echter afhangen van je dieet en training.

Als je bijvoorbeeld Tren neemt en een calorie-overschot dieet volgt, blijf je hoogstwaarschijnlijk op hetzelfde niveau van lichaamsvet.

Als je echter Tren gebruikt en een calorietekortdieet volgt in combinatie met een regelmatige HIIT-training, kun je tot 6% lichaamsvet verliezen tijdens een 8 weken durende cyclus.

Voor het verbeteren van de vetverbrandende effecten van Trenbolone, sommige bodybuilders combineren met andere snijden steroïden zoals Anavar.

In het algemeen hebben we gevonden Trenbolone vetverbrandende effecten te worden overmeesterd door haar vermogen om inpakken op spier; dus de meeste zal Trenbolone gebruiken wanneer het proberen om vetvrije massa te krijgen.

Geweldige vollere pompen

Een van de meest ongelooflijke voordelen van Trenbolone is dat het kan helpen krijg je verbazingwekkend voller pompen. Het beste deel is dat het niet alleen na de training of in de sportschool is dat je deze pomp hebt, maar ook lang nadat je uit de sportschool stapt.

Tren hoest

Tren hoest is een veel voorkomende bijwerking die optreedt wanneer je Trenbolon injecteert. Tren kan leiden tot droge hoest en het kan een paar seconden duren.

Het wordt niet beschouwd als een ernstige bijwerking en is bekend dat als gevolg van ademnood bij het injecteren van steroïden zoals Tren of zelfs testosteron cypionate.

Een van de redenen die worden genoemd voor het optreden van deze droge hoest is Tren’s hoge androdgeniciteit die de neiging heeft om inflammatoire lipiden (prostaglandinen) te activeren. Dit kan leiden tot vaatvernauwing van de spierwand in de bronchus en irritatie van de longen tot gevolg hebben.

zweten

Zweten

Trenbolon heeft de neiging om je centrale zenuwstelsel te stimuleren om meer adrenaline te produceren. Dit heeft de neiging om de temperatuur van je lichaam inducerende thermogenese wat resulteert in een sneller werkende stofwisseling te verhogen. Dit is vrij dicht bij hoe Clenbuterol werkt in je lichaam en helpt je lichaam calorieën te verbranden gedurende de dag.

Terwijl aan de ene kant biedt het het voordeel van een sneller werkende stofwisseling, aan de andere kant hoge adrenaline niveaus in je lichaam leiden tot overmatig zweten in en uit de sportschool.

Het is niet ongewoon dat bodybuilders op Trenbolone midden in de nacht drijfnat van het zweet wakker worden. Het is daarom aan te raden om je cafeïne-inname te verminderen als je Trenbolone gebruikt. Niet alleen dit, het is ook aanbevolen dat je slaapt met een ventilator naast je bed, zodat het kan helpen je lichaam koel te houden.

Lichaamshaargroei

Sommige bodybuilders hebben de neiging om haar te verliezen tijdens een Trenbolone-cyclus vanwege een verhoging van hun DHT-niveaus. Met andere woorden, hoge DHT in je lichaam heeft de neiging om alopecia androgenetica te veroorzaken.

In tegenstelling tot dit, de meeste gebruikers ervaren snellere en dikkere haargroei op hun lichaam. Dit kan een geweldige bijwerking zijn voor mannen die dikkere baarden willen.

Slapeloosheid

Slapeloosheid

Als je al last hebt van slaapproblemen dan is Trenbolone niet de steroïde voor jou omdat het dit probleem kan verergeren en het nog moeilijker voor je kan maken om te slapen.

Aangezien Trenbolone werkt door het stimuleren van je centrale zenuwstelsel of CNS, leidt het tot slapeloosheid.

Deze aandoening wordt vaak Trensomnia genoemd!

Hoe kun je Trensomnia behandelen?

Een manier om dit probleem te omzeilen is door een ruime hoeveelheid biefstuk, kip of kalkoen te eten samen met een grotere hoeveelheid koolhydraten vlak voordat je naar bed gaat. Dit komt omdat deze 3 vleessoorten veel I-tryptofaan bevatten, een aminozuur met verbazingwekkende kalmerende eigenschappen.

I-tryptofaan staat erom bekend dat het je CZS kalmeert. Door dit aminozuur te combineren met koolhydraten wordt het beter opgenomen en worden de kalmerende effecten versterkt.

Niet alleen dit, een warm bad vlak voor het slapen is ook een effectieve manier om slapeloosheid te overwinnen. Daarnaast zijn er verschillende soorten slaapsupplementen die bestaan uit ingrediënten zoals GABA< valeriaanwortel, rode druivenpitextract, etc. die ook effectief kunnen zijn bij het verbeteren van je slaaptijd en -kwaliteit. Thee met kamille of lavendel staat ook bekend als zeer effectief.

Echter, als een Tren gebruiker niet in staat is om goed te slapen in weerwil van het gebruik van de remedies hierboven aangeboden, kan hij merken een verdere stijging van zijn Cortisol niveaus die verder zou kunnen verergeren Trenbolone bijwerkingen. Het kan zich ook vertalen in een hoge bloeddruk en ook vetverbranding en spiergroei in je lichaam vertragen.

Een verhoging van de Cortisolspiegel zal waarschijnlijk een katabole reactie teweegbrengen die van invloed is op de spiergroei.

Daarom kun je beter kiezen voor een ander anabool middel in plaats van Tren als je al last hebt van slaapproblemen of slapeloosheid.

Betere seks

Trenbolon leidt niet alleen tot een verhoging van je testosteronniveau, maar verhoogt ook de afgifte van stikstofmonoxide in je lichaam. Dit betekent een verhoogde bloedtoevoer naar de genitaliën waardoor de kwaliteit van je erectie verbetert.

Als gevolg hiervan zal Tren waarschijnlijk je seksleven verbeteren. Dit is echter slechts een tijdelijk effect.

Echter, Tren kan ook maken sommige mannen ervaren juist het tegenovergestelde van dit effect. Omdat het de neiging heeft om het prolactineniveau in het lichaam te verhogen vanwege een uitschakeling van de hypothalamus, kunnen sommige gebruikers een slecht of laag libido ervaren in combinatie met zwakke of zachte erecties.

In zo’n geval biedt het medicijn Cabergoline uitkomst, omdat het helpt bij het behandelen van hoge prolactineniveaus in het lichaam en zo kan helpen bij het herstellen van een goede seksuele functie.

Donkere urine

Een van de veel voorkomende bijwerkingen van trenbolon is dat gebruikers kunnen zien dat hun urine donkerder van kleur wordt. Dit gebeurt vanwege de thermogene effecten van Tren die resulteren in uitdroging van het lichaam.

Om over dit probleem heen te komen, wordt aanbevolen dat je veel water drinkt wanneer je Tren gebruikt. Hierdoor krijgt je urine weer zijn normale kleur.

Prikkelbaarheid

Prikkelbaarheid

Trenbolon, zoals hierboven vermeld, kan je het gevoel geven dat je onoverwinnelijk bent. Het kan je doen zwelgen van zelfvertrouwen. Er is een piek in testosteron en dit heeft ook de neiging om je geduld te verkorten.

Het spreekt voor zich dat Tren je zeer prikkelbaar kan maken met zoveel adrenaline in je lichaam. In eenvoudige woorden, Tren is een emotionele achtbaan en kan je ervaren stemmingswisselingen per uur.

Gefotoshopt uiterlijk

Laten we samenvatten wat een Trenbolon cyclus kan doen om je lichaam:

 • Allereerst kan het overtollig water uit je lichaam verwijderen.
 • Het kan u helpen krijgen voller en opgepompt spieren.
 • Het kan vasculariteit verhogen met verhoogde spier strepen.
 • Het kan helpen krijg je overontwikkeld schouders en deltoids omdat ze meer androgeen receptoren.

Dit alles zorgt ervoor dat je er verbazend geript en versnipperd uitziet. Dus als je al mager bent voor een Tren-cyclus, krijg je waarschijnlijk een beeldschoon lichaam.

Als je echter een hoog vetgehalte hebt voordat je aan een Tren-cyclus begint, merk je misschien niet zo veel spierdefinitie.

Acne-uitbraken

Als je iemand bent die al gevoelig is voor acne vulgaris, zal Trenbolone waarschijnlijk leiden tot acne-uitbraken. Dit komt door de androgene aard van Tren. Je moet in gedachten houden dat haaruitval en acne zijn enkele van de gemeenschappelijke androgene bijwerkingen van Tren.

Wat nog erger is, is dat veel gebruikers bacne of acne op hun rug ervaren, wat slapen (op de rug) echt moeilijk en pijnlijk kan maken.

Om het nog erger te maken, kan een overmatige talgproductie de huidporiën verstoppen en ook leiden tot cysteuze acne bij sommige zeer gevoelige gebruikers.

Depressie

Hoewel Tren in het begin een positief effect heeft op je humeur en zelfvertrouwen, is het belangrijk om te onthouden dat alles wat omhoog gaat ook omlaag moet komen!

De crash na de cyclus met Tren is echt ernstig en leidt vaak tot depressie. Dit is meestal wanneer de serum testosteron niveaus taps af net voordat je op het punt om de nieuwe dosis Trenbolon.

Met andere woorden, Trenbolon is een steroïde die geestelijke gezondheidsproblemen kan verergeren. Als je iemand die al met psychische problemen dan Tren is een steroïde die je nooit moet nemen.

Na een Tren cyclus, is het bijna zeker dat uw testosteron niveaus zal een daling als gevolg van een shutdown ervaren en dit kan leiden tot lethargie, verminderde seks drive en erectiestoornissen, samen met depressie, enz.

Wat nog erger is, is dat deze bijwerkingen een paar maanden kunnen duren voordat alles weer normaal voor je wordt en dus is het meer dan belangrijk om van tevoren een agressieve PCT te plannen.

Aan de andere kant kun je ook een natuurlijk of legaal Trenbolone-alternatief gebruiken, zoals TBulk van Brutal Force. Hoewel het misschien niet zo snel als de echte Tren, kan het nog steeds helpen krijg je geweldige resultaten van uw trainingen en dat ook zonder bijwerkingen. Het beste deel is dat je zelfs geen post-cycle therapie nodig hebt omdat het volledig natuurlijk is en geen synthetisch hormoon bevat.

legale tren

Bodybuilders en sportschoolbezoekers hebben er ongelooflijk positieve resultaten mee behaald. Het kan ook worden gestapeld met andere krachtige legale steroïden van Crazy Bulk en kan worden gebruikt voor zowel bulk- als snijcycli.

Bekijk mijn volledige en onbevooroordeelde Trenorol review door hier te klikken.

Vergelijkbare berichten