Hoe snel werkt Phentermine?

Phentermine is zonder twijfel een van de krachtigste middelen om af te vallen en overtollig vet uit je lichaam te verwijderen. Het zijn niet alleen mensen die geïnteresseerd zijn in gewichtsverlies die het gebruiken, maar ook bodybuilders en sportschoolfanaten die geïnteresseerd zijn in het wegsnijden van overtollig vet uit hardnekkige gebieden. Dit artikel probeert een veelgestelde vraag te beantwoorden – hoe snel werkt phentermine?

Hoe snel werkt Phentermine?

Hoe snel werkt Phentermine?

Om deze vraag meteen te beantwoorden, zou ik zeggen dat Phentermine binnen 180 tot 264 minuten of tussen 3-4 uur na inname werkt. Dit komt omdat de maximale concentratie van dit middel in je bloed bijna 180 tot 264 minuten na inname is. Het is wanneer de concentratie op zijn hoogtepunt is dat Phentermine waarschijnlijk de meest uitgesproken effecten zal hebben. Een van de eerste effecten van Phentermine is dat het je eetlust drastisch vermindert. Niet alleen dit, maar het zorgt er ook voor dat je je energieker voelt. Als zodanig moet je proberen maximaal te profiteren van deze energiestoot en naar de sportschool gaan zodat je kunt genieten van een goede workout.

Hoewel Phentermine snel werkt in je lichaam, is het belangrijk om in gedachten te houden dat het omzetten van deze effecten in gewichtsverlies enige tijd in beslag kan nemen. Het hangt van jou af hoe je het combineert met een correct dieet en lichaamsbeweging. Als je regelmatig hard traint en de juiste dingen eet, zou je binnen enkele weken gewichtsverlies moeten merken.

Wat is ketose?

Iedereen die geïnteresseerd is in afvallen moet begrijpen wat ketose is. Eenvoudig gezegd kan ketose gedefinieerd worden als een toestand waarin je lichaam terechtkomt wanneer het geen koolhydraten meer heeft om te verbranden als brandstof of om te voldoen aan de energiebehoefte van je lichaam. Afhankelijk van je laatste koolhydraatrijke maaltijd kan het tot 48 uur duren voordat je lichaam in ketose komt. Als je geen koolhydraten eet, zal je lichaam opgeslagen koolhydraten gaan verbranden. Als je lichaam deze koolhydraten verbrandt, heb je de neiging om 3 tot 4 keer het gewicht van de koolhydraten in water te verliezen (dit komt omdat wanneer je te veel koolhydraten consumeert, je lichaam ze opslaat samen met drie tot vier keer hun gewicht in water).

Het proces eindigt hier echter niet.

Wanneer je lichaam geen opgeslagen koolhydraten meer heeft en je een aanzienlijke hoeveelheid water verliest, gaat je lichaam over op de verbranding van de op één na beste bron van vet – vet!

Je lichaam doet dit eigenlijk door vet in je voeding om te zetten in ketonen, oftewel brandbare brandstof. Zodra je lichaam klaar is met het verbranden van vet uit de voeding, richt het zich op opgeslagen vet in je lichaam en begint het dus witte cellen om te zetten in ketonen, zodat het aan al je energiebehoeften kan voldoen zonder je zuurverdiende spiermassa te verbranden.

Manieren om sneller resultaat te boeken

Hier zijn enkele eenvoudige manieren om sneller resultaat te boeken met Phentermine:

Goed gehydrateerd blijven

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden tijdens het gebruik van Phentermine is dat je ervoor moet zorgen dat je lichaam goed gehydrateerd is. Dit is belangrijk, want als je uitgedroogd bent zal je lichaam proberen meer water vast te houden dan het normaal doet en dat zal uiteraard je resultaten vertragen. En niet alleen dit, als je uitgedroogd bent, neem je uiteindelijk voedsel dat meer zout en koolhydraten bevat, waardoor je nog meer water vasthoudt.

Regelmatig trainen

Niets is zo belangrijk als een goede workout als het gaat om afvallen, of je nu Phentermine gebruikt of niet. Dit komt omdat het allemaal neerkomt op het verbranden van calorieën en er is geen betere manier om dat te doen dan door actiever te zijn.

Als je geïnteresseerd bent in gewichtsverlies op de korte termijn, is cardio een goede optie. Je kunt een HIIT-training overwegen om veel calorieën te verbranden. Weerstandstraining of krachttraining daarentegen is een uitstekende optie voor de lange termijn die je meer vet kan laten verbranden dan ooit. Het is belangrijk om te begrijpen dat je lichaam na een intensieve training in EPOC gaat en nog een paar uur calorieën blijft verbranden, zelfs na de training.

Lees ook:

Hoeveel moet ik trainen?

Als het om afvallen gaat, is regelmatige lichaamsbeweging belangrijk. Er wordt aangeraden dat je minstens 5 dagen per week traint en als je matig traint, kun je tot een uur per sessie gaan. Je hoeft niet per se in de sportschool te trainen. Je kunt ook gaan joggen, zwemmen of zelfs wandelen als dat mogelijk is.

Als je echter geïnteresseerd bent in kracht- of weerstandstraining of training met hoge intensiteit, kun je je training beperken tot 30-45 minuten per sessie. Naar mijn mening is het het beste om met gewichten te trainen. Meer spieren opbouwen helpt je lichaam om meer vet te verbranden, zelfs terwijl je rust.

Hoe lang moet je Phentermine gebruiken?

Het is goed om te weten dat Phentermine een geneesmiddel is dat niet zonder overleg met een arts mag worden ingenomen. Meestal schrijven artsen het middel voor gedurende 3-6 weken. Soms kan het worden voorgeschreven voor een periode die kan oplopen tot 12 weken.

Is er een alternatief voor Phentermine?

Ja, er zijn een paar goede vetverbranders op de markt die samengesteld zijn met natuurlijke ingrediënten en gekocht kunnen worden zonder recept. Een van die phentermine alternatieven is PhenQ, dat veel mensen zoals jij heeft geholpen om snel af te vallen zonder nadelige bijwerkingen. PhenQ stimuleert niet alleen je stofwisseling, maar remt ook je eetlust en verhoogt je energieniveau. Daarnaast helpt het ook je stemming te verbeteren. Deze pil veroorzaakt geen kriebels of hartkloppingen. Het heeft verbazingwekkende gebruikersbeoordelingen gekregen en dat is een van de meest aantrekkelijke factoren voor velen. Bekijk mijn gedetailleerde PhenQ review door hier te klikken.

Vergelijkbare berichten